FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANCUTZA din cate imi aduc aminte dupa ora 13 sau 14 raspund la telefon. Incearca sa trimiti email. Eu de cate ori am avut o problema am trimis email si m-au sunat ca sa imi dea raspunsul. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji pt injectii. Gynera are un fel de intelegere cu farmacia Sensiblu din zona si daca o sa iti mai trebuiasca fiole, le gasesti la ei. Incearca sa te relaxezi. Gandeste pozitiv si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Da-mi si mie adresa lor de email ,te rog, o sa incerc sa si sun, dar la 14 ma gandesc sa nu fie prea tarziu.Noapte buna!

Mergi la inceput

ANCUTZA adresa de email este: programari.gynera@gmail.com Iti dau si un nr pt urgente 0733682882 Claudia Frincu.

Mergi la inceput

Multumesc mult,VANESSA.Voi scrie un e mail azi,sper sa rezolv, daca nu maine ma instalez acolo dupa ce ies de la servici.Trebuie sa fac ecografia pana la ora 18 ca sa stiu cate fiole de menopur bag.O duminica placuta in continuare!

Mergi la inceput

ANCUTZA multumesc la fel.

Mergi la inceput

Vanessa, bafta multa maine.Am primit si raspunsul lor.Sa avem o saptamana excelenta si sa dea Dumnezeu sa avem productie buna ,poate vom face punctia in aceasi zi.

Mergi la inceput

Gata , am intrat in linie dreapta, dupa monitorizarea de azi , stau destul de bine sunt foliculi suficienti , dar si chistul ala nenorocit creste in disperare.Marti spre miercuri la la ora 4 dimineata fac ovitrelle si joi la 15 punctia.
VANESSA , ce faci???
cred ca am ramas singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetelor,sunt cu ochii pe voi,hai spargeti gheata ca sa nu mai zica nimeni ca nu sunt reusite si la Laura Dracea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Sa aveti un somn usor la punctie si sa visati bebelusii
Mai este doar un picut si veti deveni mamici

Mergi la inceput

Cora , ma bucur mult ca esti cu ochii pe noi.
Tu cate zile ai stat intre punctie si ET ca eu o fac joi si ma gandesc, oare au program si duminica sau o lasa pe luni...

Mergi la inceput