FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Azi este prima zi cand ma simt cam rau : stari de voma si niste dureri de sani....nici nu suporta atingere.Dar mai e putin

Mergi la inceput

Si inca ceva: e-mail-ul clinicii functioneaza f bine , mi-au raspuns repede , aviz amatoarelor : programari.gynera@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ancutza,au program si in weekend,eu am facut punctia miercuri si ET sambata,asa ca....stai linistita si gandeste pozitiv,este fff important
Eu voi face o inseminare cu donator dupa sarbatori,cred
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti , CORA!!!!!!Si sa ne intalnim cu burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Noi am ajuns acasa asta noapte pe la ora 3. Am vreo 12 foliculii mari, iar pana joi cand va fi punctia, probabil vor fi 15. Sper sa fie totul bine.
ANCUTZA cred ca joi dupa ce o sa iesi tu din operatie, o sa intru eu. MULTA BAFTA!
CORA multumim ca esti alaturi de noi. Ma bucur ca te-ai hotarat pt inseminare .

Mergi la inceput

ANCUTZA ai intrebat cat costa ( daca e cazul) sa congelezi embrioni?

Mergi la inceput

ANCUTZA tu ai mai facut FIV cu dr Marinescu?

Mergi la inceput

Buna VANESSA, abia astept sa se termine si sa avem bebeii.Eu sunt la primul FIV ,am Inceput cursa cu dr Puia dar m-am oprit dupa un an cand mi-a spus ca nu se pricepe la inseminari sau Fiv si asa am ajuns la d-na doctor.Am o singura IA in luna iunie.Crioconservarea costa 400 eur si cred ca se achita in momentul in care ai ce congela.

Mergi la inceput

La noapte fac ovitrelle si azi e ultima zi cu intepaturi.stie cineva cate ore sunt intre ovitrelle si punctie?

Mergi la inceput

ANCUTZA si eu abia astept sa vina week-end-ul. Cred ca ET va fi duminica. Tu cati foliculi ai? Mie mi-a iesit estradiolul mare( nu stiu cat). Am emotii. Sper sa fie bine si sa fim . Eu sunt f obosita dupa drumul de ieri si am hotarat sa ramanem in Bucuresti de joi si pana dupa ET.

Mergi la inceput