FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Si eu fac Ovitrele dimineata la 4:30, iar punctia va fi la 15:30. Cred ca tre sa fie cam 34-36 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Vanessa , Doamne ajuta sa ai ovocite barosane si embrioni lipiciosi!! Ma rog sa fie bine pina la capat si te astept cu vestile bune!!!!!

sophie

Mergi la inceput

SOPHIE multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Vanessa si eu sunt programata la 15 la punctie, sper sa se respecte ora, oricum voi fi la 14.30 in clinica.Doamne ajuta.Am foliculi destui nu stiu exact cati dar au dimensiuni ff diferite sunt si de 20 si de 18 am si un chist, dupa cum vezi sunt dotata.Estradiolul nu venise ieri asa ca o sa-l solicit pe e mail .astept poate vine si cel recoltat ieri.TREBUIE sa reusim !!!!!!Vanessa tu mai faci azi menopur?

Mergi la inceput

Aseara am facut Diphereline si 1 fiola Menopur, iar azi doar Diphereline si la noapte Ovitrelle. Sper sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna, fetelor!
Am intrat sa va trimit un gand un tuturor, sa va urez multa bafta si sa va spun sa aveti mare incredere in doamna doctor, fiindca sunteti pe maini bune. Datorita echipei de la clinica eu sunt acum fericita mamica a doi baietei care au 4 luni si 3 saptamani. Am facut 2 fertilizari cu doamna doctor, ultima reusita si mi-au mai ramas 2 blastocisti congelati.
Va doresc sa va impliniti fiecare visul de a fi mamica repede-repede.

Ana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ANA sa iti traiasca bebelusii si sa fie sanatosi
Poti sa imi spui daca problemele au fost la tine sau la sot? Sper ca nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetele,vreau rezultate frumoase de la voi,sa va ajute Bunel Dumnezeu si sa fiti cat mai curand. Asa voi avea si eu resurse si speerante sa merg mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Dupa ce m-am laudat ca sunt o fivoasa fara prea multe simptome, azi abia daca pot sa stau in picioare.Ana, sa-ti traiasca .Cora, ai incredere in noi.Vom reusi!

Mergi la inceput

ANA multumim de incurajari si sa iti traiasca bebeii.
ANCUTZA de ce abia mai poti sa stai in picioare? Ce s-a intamplat?

Mergi la inceput