Am o stare de voma , de aseara , cred ca a aparut ca sa ma pregateasca pt perioada cu bebeii
ANCUTZA si eu am stare de voma , cred ca de vineri, dar eu am tot zis ca e de la mersul cu masina. ![]()
Si am zis ca e de la mancare, de la vreme...si e o stare de voma ciudata cand ma ia cand ma lasa
Exact asa e si la mine. Dar nu mai conteaza asta. Sper sa reusim si sa se prinda.
Mai avem putin...
AURELIA sincer nu cred ca se va intampla prea curand...Auzisem ca ar fi vorba de DOAR 250 de cupluri. Sistemul sanitar din Romania, e varza...nu mai sunt bani pt seringi si spirt. Iar numarul cuplurilor de la noi din tara, care ar avea nevoie de FIV e mult mai mare. 
Buna dimineata! VANESSA ,mai avem putin.Azi vad ca ma simt mai bine , ma pregatesc de sedinta cu sefu'.O zi excelenta va doresc.
Salutare! Suntem pe ultimii 25 de m
. Ma dor ovarele...parca as avea 2 mingi. Nu stiu cum am sa rezist la drumul de maine. Cred ca o sa stau intinsa pe bancheta...![]()
Eu ma simt ok azi ma bucur ca au disparut starile de voma.Drum bun,maine Vanessa si sa revenim cu bebici la purtator