FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Am o stare de voma , de aseara , cred ca a aparut ca sa ma pregateasca pt perioada cu bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANCUTZA si eu am stare de voma , cred ca de vineri, dar eu am tot zis ca e de la mersul cu masina.

Mergi la inceput

Si am zis ca e de la mancare, de la vreme...si e o stare de voma ciudata cand ma ia cand ma lasa

Mergi la inceput

Exact asa e si la mine. Dar nu mai conteaza asta. Sper sa reusim si sa se prinda. Mai avem putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Fetelor a auzit vreuna din voi de FIV/urile suportate de CAS_

Mergi la inceput

AURELIA sincer nu cred ca se va intampla prea curand...Auzisem ca ar fi vorba de DOAR 250 de cupluri. Sistemul sanitar din Romania, e varza...nu mai sunt bani pt seringi si spirt. Iar numarul cuplurilor de la noi din tara, care ar avea nevoie de FIV e mult mai mare.

Mergi la inceput

Buna dimineata! VANESSA ,mai avem putin.Azi vad ca ma simt mai bine , ma pregatesc de sedinta cu sefu'.O zi excelenta va doresc.

Mergi la inceput

Salutare! Suntem pe ultimii 25 de m . Ma dor ovarele...parca as avea 2 mingi. Nu stiu cum am sa rezist la drumul de maine. Cred ca o sa stau intinsa pe bancheta...

Mergi la inceput

Eu ma simt ok azi ma bucur ca au disparut starile de voma.Drum bun,maine Vanessa si sa revenim cu bebici la purtator

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu sa fie bine si la anul sa ne strangem in brate.

Mergi la inceput