FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)
Raspunsuri - Pagina 8
vanessa80 spune:
Mie mi-a cerut dr Dracea sa fac pe 09.10. eco si estradiol. Cred ca maine o sa se dozeze si estradiolul. Sper sa fie totul in ordine. Vreau sa intreb si cum se face cu inghetarea embrionilor ( daca va fi cazul).
vanessa80 spune:
ANCUTZA cum a fost la monitorizare? La mine e ok. Am vreo 6 foliculi de 11-12 mm si vreo 7 foliculi mai mici. Continui tratamentul si luni iar mergem la monitorizare. 
ancutza2009 spune:
La mine nu prea stiu cat de ok este , am un chist care creste , are deja 2cm si foliculii sunt cam pricajiti , sunt destui in schimb si sper sa mai creasca pana sapt viitoare.Am luat si estradiol azi.Merg la monitorizare si estradiol luni.Dr mi-a spus sa stau linistita ca este ok , din cati sunt , gasim noi cativa buni.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
sau laptic cald.
ANCUTZA si mie mi-au recoltat pt estradiol si il voi repeta si luni. Nu fi suparata, ca acel chist va disparea sub tratament. Ti-a zis cand o sa faci punctia? Aseara eram rupti de oboseala, cand am ajuns acasa. Luni iar va fi o zi f obositoare, dar de miercuri sau joi ( inca nu stiu exact cand va fi punctia) si pana dupa ET vom sta in Bucuresti.
Am uitat sa intreb cum se procedeaza in cazul in care ai mai multi embrioni si vrei sa ii congelezi.
CORA dupa operatie te-au dus direct in rezerva? Unde erai cand te-ai trezit? ( in sala de operatii sau in rezerva) Cat a durat operatia? 
Va doresc week-end placut.
maria08 spune:
Cami: Te imbratisez cu drag!
Mare durere.....o port in gand pe Alina in fiecare seara la rugaciune, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta s-o aiba in paza!! Am asa un sentiment ca va fi bine.....pe cand aveti programata interventia? Vad cum fac si mai trimit si eu ceva banuti.
P.S: Haideti fetelor, haideti s-o ajutam pe Alina!! Mie in vine sa plang ori de cate ori imi amintesc de ea.( stiu povestea de la un alt subiect).
Vanessa: Eu nu am mai facut FIV-ul luna trecuta, acum stau in dubii daca sa mai fac sau nu la aceeasi clinica....vom vedea daca incepem luna urmatoare...va tin la curent!
Va tin pumnii tuturor celor care sunteti in focuri!!!
ancutza2009 spune:
Buna dimineata!VANESSA ,si mie mi-aspus ca ET va fi joi sau vineri.De luni dupa ecografie s-ar putea sa micsoram doza de menopur.Despre crioconservare nu am intrebat nimic deocamdata vom vedea atunci daca vom avea ce ...am inteles ca nu iti garanteaza ca dupa dezghetare sunt ok pt implantare, dar am citit ca multe fete au reusit asa.
ancutza2009 spune:
Ma rog acum ca "prapaditii astia ai mei" sa ajunga la o dimensiune acceptabila pana Joi.
vanessa80 spune:
ANCUTZA sigur vor mai creste foliculii pana joi. Pe mine deja ma cam jeneaza ovarele. Mai am injectii pentru inca 3 zile.( inclusiv luni), apoi vom vedea. Ieri mi-am cumparat Ovittrele, de la Sensiblu.
ancutza2009 spune:
Problema e ca si eu termin luni fiolele si nu prea stiu daca sa iau altele sau nu.si mai am o problema , luni sunt programata dupa ora 18 iar eu la 18 fac injectiile si trebuie sa sun luni dim sa fac o programare mai devreme ca sa stiu exact cate fiole fac luni.Uffff cate probleme am...Stiti cumva de la ce ora incep fetele alea de la receptie sa raspunda la tel? Ca azi nu era nimeni acolo