FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Pe mine nu m-a intrebat nimeni ce fel de anestezie doresc,mi s-a facut generala si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Stie cineva cat ar costa un procedeu in care se folosesc embrionii congelati? Ma gandesc ca e mai ieftin decat sa o iei de la capat cu alt FIV+ ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Am hotarat sa fac generala, am inteles ca e mai bine.Am emotii pt ziua de vineri, ma incurajez singura, nu ma gandesc la nimic altceva, decat ca o sa reusesc.TREBUIE.Si am mare incredere in Dr Laura Dracea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ANCUTZA-nici nu ma gandesc ca nu vei reusi,ai incredere in Dzeu,in dr si in sansa ta
E valabil si pentru tine VANESSA

Mergi la inceput

Buna intrebare VANESSA.vineri am sa ma documentez.Da nu va fi nevoie ...Vom reusi din prima

Mergi la inceput

ANCUTZA eu nici macar emotii nu mai am. Ma simt foarte obosita... De aceea imi iau de luni concediu. Trebuie sa fie bine.
CORA multumim ca esti alaturi de noi.

Mergi la inceput

Cora, tu cate zile de stimulare cu menopur ai avut?

Mergi la inceput

ANCUTZA multa bafta maine. De aseara am inceput sa simt o usoara jena la ovare. Se pare ca menopur-ul isi face treaba.

Mergi la inceput

Bafta multa si tie VANESSA, sa venim cu vesti bune.Eu nu prea simt mare lucru de la menopur, abia astept sa vad ce-mi zice maine, poate-mi mareste doza

Mergi la inceput

ANCUTZA tu ai facut data trecuta si estradiolul la Gynera?

Mergi la inceput