FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Multumesc Ancutza, am sunat la clinica.

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANCUTZA stii cam pe la ce ora ne vor suna maine sa ne spuna despre evolutia embrionilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AYDA sa iti traiasca fetita. E o scumpica ( am vazut pozele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!

ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Habar nu am, VANESSA sper cat mai repede.Din cate stiu eu nu au program in weekend decat daca este nevoie , asa ca nici nu stiu cine ne va suna.Probabil pe la pranz.Eu am fost si la servici azi , abia am putut sa stau pe scaun, dar de luni gata, sunt in medical.Ai incredere, vom reusi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Multumesc pentru urari, iar gandurile bune sa se intoarca inzecit fiecareia! Intru acum mult mai rar pe forum, din motive pe care le veti simti si voi in curand (2 micuti care vor toata atentia mea), dar va citesc cu placere postarile, fiindca nu demult am trecut si eu prin aceleasi emotii ca si voi.
Cora, am incercat de mai bine de 5 ani sa raman insarcinata, am facut 3 fertilizari, iar problema a fost numai la mine:trompele nefunctionale din pricina unor aderente de la doua operatii precedente...
Numai bine tuturor, iar cand intru vreau sa va citesc vestile bune!

Ana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ANA-sa iti traiasac puii si sa te bucuri de ei
AYDA-ai o dulceata de copil
ANCUTZA,VANESSA-sper ca va simtiti bine,de sunat pot sa va sune si in weekend,va va suna dra Claudia in momentul in care sunt vesti Stiu ca asteptarea ete grea,dar since4r fetelor aveti sanse mari sa deveniti mamici,astrele sunt de partea voastra

Mergi la inceput

Am 9 embrioni buni, am mai trecut un prag, sunt sigura ca va fi bine.

Mergi la inceput

Problema e ca , inca mai simt o durere surda la ovare , CORA asa ai patit si tu?Sper sa-mi treaca pana marti cand va fi ET.
VANESSA, unde esti, ai vesti de la Clinica?
va doresc un weekend frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ancutza-FELICITARRRRIIIII,ma bucur enorm

Mergi la inceput