FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Hai fetele cu outele de calitatehai fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetele ia priviti aici, am scos formatia din doatare sa sarbatorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Fetelor am ajuns acasa am produs 22 oute , sperma a fost ok si ma simt bine .ET va fi probabil marti .Totul a decurs bine , nu simti nimic este un somn adanc si te trezesti repede , stai un pic pe un pat circa 10 min apoi te dai jos si cobori pana la rezerva.Eu am stat cu sotul meu in rezerva .Conditiile sunt exceptionale , iar Dr Dracea , cu zambetul si calmul ce o caracterizeaza iti da acea incredere ca TOTUL va fi bine.Am acum tratament cu medrol , arefam si acid folic.Si medicul anestezist este ok.

Mergi la inceput

CORA iti multumesc ca esti cu noi .
Tu ai inceput tratamentul din seara cu punctia sau de a doua zi ? am uitat sa intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare! Productie 15 oute. Miscatorii ok. Speram sa avem embrioni buni.
CORA de cand tre sa incep sa iau Arefam? ca nu mai tin minte. Medrolul l-am inceput in seara asta.
ANCUTZA ai avut productie f buna. Felicitari! De acum asteptam informatii sambata in legatura cu embrionii.

Mergi la inceput

Vanessa bravo!Eu tratamentul l-am inceput de azi dim.Si noi asteptam sambata un raspuns, punctia va fi marti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Incep si eu tratamentul cu Arefam si il continui pe cel cu Medrol si Acid Folic. Sper din tot sufletul sa se prinda..
Nota 10 pt clinica, medici, conditii si atitudine.

Mergi la inceput

Ai mare dreptate, VANESSA totul este la superlativ pt clinica Gynera si toata echipa Dr . Dracea.Si medicul anestezist super ok si asistentele f dragute.Mie imi sunt f dragi si fetele de la receptie.Iar de cate ori am trimis un e mail mi s-a raspuns in regim de urgenta, chiar daca o data era duminica ora 23.Bravo lor!Asteptam bebicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetele, bafta multa!!
Am si eu o intrebare...ce program au la clinica? Tb sa ajung la ei si as prefera dimineatza dc au deschis...
Va pup si va tin pumnii...si mie imi place echipa de la Gynera...datorita lor am o fetita minunata!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Nu stiu sigur ce program au dar cel mai bine da un telefon sau un e-mail.In mod normal fetele de la receptie sunt de pe la 13.Sa iti traiasca fetita

Mergi la inceput