FIV - Dr LAURA DRACEA ( 3)
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
Doamne,ce de puiuti are mami,sa dea DD sa fie rezistenti,sa se dezvolte bine si sa fie si lipiciosi

Uite,dau party

cora79 spune:
Ancutza-durerile de ovare vor disparea,stai linistita,sunt normale,te vor mai durea o zi ,doua si dupa ET
ancutza2009 spune:
Multumesc mult , CORA .Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit sa ne bucuram de bebici.Am stat toata ziua langa telefon si exact cand l-am lasat 5 min sa intind niste rufe (ca azi am fost si harnicuta)ma sunase Claudia de la clinica de 2 ori.De fericire, in loc sa imi sun sotul sa ii spun vestea, am sunat-o tot pe ea.Ma zapacisem complet.Acum m-am relaxat , macar stiu ca am mai trecut un hop cat de mic, adica din 22 ovocite , am 9 embrioni buni si 2 mai prapaditi.VA FI BINE , SUNT SIGURA !!!!!
VANESSA , hai cu vestile!

vanessa80 spune:
Fetelor acum am ajuns acasa in Iasi. Am avut 12 embrioni, din care 6 sunt de calitate si 6 sunt fragmentati. Mi-au zis ca ii lasa pe toti pana marti.( dar nu inteleg ce e cu embrionii fragmentati?)
ANCUTZA si pe mine ma dor ovarele. Am sangerat ieri. Azi pe drum am avut scaunul dat pe spate si am stat pe perne. Marti dimineata vom pleca iar spre Bucuresti. Sper sa fie bine si sa reziste embrionii si sa se prinda si la anul sa ne tinem in brate 
.
cora79 spune:
Neata fete dragi,sa fiti cumintele si sa va pregatiti sufleteste sa mergeti sa va luati puiutii acasa, in burtici
![]()
vanessa80 spune:
Buna dimineata!
Am reusit sa ma odihnesc... Sper sa reziste embrionii si sa fie lipiciosi. 
ANCUTZA si tie ti-a zis Claudia ca te va suna azi sa iti spuna ora exacta la care sa mergi marti?
ancutza2009 spune:
Buna dimineata, fetelor!Azi ma simt mai bine si abia astept ziua de marti.Vanessa , nu mi-a zis cand ma va suna , dar mi-a spus ca ET va fi pe la 15.Eu zic ca azi este cam devreme pt un rezultat.Cred ca mai sigur ne suna maine.Vanessa mai avem f putin