Fibrom uterin (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ninia ma bucur tre mult ca au trecut norii si te-ai inseninat
Un w/d frumos fetelor,

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Imi pare bine ca treburile s-au mai inseninat la Ninia, fiecare dintre noi trece prin perioade mai putin bune dar important este sa le depasim.
Criss nu ai mai intrat de mult. Sper ca esti bine!
Arina ce se intampla totusi cu tine? Da si tu un semn de viata sa stim ca esti OK!!
Tanaion ma bucur pentru tine ca sarcina evolueaza bine si bebelina ta va ajunge la termen!
Kiki, Lyly, Cristela
Arina poate ne ajuti cu un alt capitol. Esti singura care stie sa o faca.
Va pup si sa auzim numai de bine!!
Gina + 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!

Sa nu va suparati pe mine ca nu am mai scris dar chiar nu am timp..e f greu cu 2 bebelasi dar e si frumos mai ales acum cabd au inceput sa gangure si sa imi zambeasca...si para au trecut si colicii.

Va spun sincer ca nu am prea citit in urma dar am vazut ca Gina e insarcinata ceea ce ma bucura enorm iar Bluel nu a mai fost la un control pt fibroame de 1 an si vreau sa o cert :) pt ca ar trebui sa mearga urgent sa nu se neglijeze.Eu am fost chiar saptamana asta la control si se pare ca fibromul meu nu a mai crescut f mult...doar 1 cm...si mi-am pus si un sterilet care cica ar ajuta sa nu mai creasca fibromul.

Ninia nu te descuraja! Va aparea si bebe!

Va mai trimit un link cu pozele bebelasilor!
http://picasaweb.google.ro/alexrazvanchiorean/21Nov2009#
Va pup pe toate!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Kiki, m-am indragostit! Sunt minunati gemanutii!Sa va traiasca si sa fie norocosi!

Arinna, da un semn!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor dragi,
Kyky,sa-ti traiasca baietii! Sa fie sanatosi,sa aibe noroc! S-au facut mari!
Tana,Gina,ma bucur ca sunteti bine!Tana mai ai putin si o sa-ti strangi fetita in brate!
Cristela,Ninia, nu va pierdeti speranta,trebuie sa fie bine!
Eu nu am noutati ,astept sa treaca timpul.....M-am dereglat cu CM ,s-a mai scurtat...asa ca probabil o sa ma operez la sf lui ianuarie-inceputul lui februarie....M-am hotarat eu sa ma operez,dar am sentimentul ca o fac degeaba...... Poate ar tb sa ma opresc.....sa mai sper ....
Bluel, te cert si eu ,chiar tb sa te duci la dr pt un control.....
Criss, sper ca esti bine?!
Arrina. nu mai dai niciun semn?
toate fetele si va astept cu vesti bune.
Eu va citesc tot timpul,dar nu prea scriu ca nu am ce,nu fac analize,nu ma duc la dr,........... astept sa treaca timpul, la asta ma pricep cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Buna seara tuturor si multumesc de incurajari!

Ma bucur ca s-au mai animat lucrurile un pic pe aici!

La mine nu a fost sa fie nici luna asta, asta este (luna asta n-am mai plans), mai am o incercare pe anul asta, poate de data asta va fi cu noroc, cine stie...

Lyly, nici eu nu am mari noutati, ca nici eu nu mai am analize de facut, dar tot mai intru din cand in cand. Imi pare rau de CM, cat de mult s-a scurtat? Vad ca la mine s-a cam reglat la 24-25.

Pupici gravidutelor: Tana, Gina, Cryss, fiti curajoase, va veti strange curand minunile in brate!

Ninia, stiu ca e greu in perioada asta, dar o vom depasi, urmeaza un nou an, cu noi sperante!

Salutari mamicilor, ma bucur ca mai intrati sa ne incurajati!

O saptamana frumoasa!

http://lt2m.lilypie.com/CmWcp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata si o saptamana usoara!

La multi ani tuturor sarbatoritilor Sf.Andrei!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sper sa nu va suparati dar v-am deschis eu cap nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145613
numai bine va doresc !!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput