Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 20
Tanaion spune:
Buna dimineata dragelor,
Ninia, Cristela
multumesc.
De Sarbtori eu am facut programul inca din aprilie
, adica voi sta acasa ori cu bebe mic in brate, ori asteptand marea intalnire.
In alti ani mereu nu stiam ce facem, incepeam sa fac planuri cu saptamani inainte, dar in general, mai ales cand eram mai multe familii, ne hotaram in ultimul moment. Anul acesta nu mai amm probleme din astea ![]()
Anul trecut am fost de Revelion in Austria si a fost superb. Pentru skiori e ideal, dar si daca nu skiati e foarte frumos. Asa ca va recomand.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
Ninia81 spune:
Buna seara dragele mele!
Eu azi, am cam cazut in butoi...imi dau seama ca se termina anul si eu nu am bebe....
In ultimul timp mi-am luat un pic gandul de la asta...dar azi, am cazut iar in depresie...
Visul nostru 
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ninia81 Buna seara dragele mele! Eu azi, am cam cazut in butoi...imi dau seama ca se termina anul si eu nu am bebe.... In ultimul timp mi-am luat un pic gandul de la asta...dar azi, am cazut iar in depresie...![]() Visul nostru ![]() |
Haide, Ninia, capul sus, ca nu s-a incheiat inca anul ! Cine stie de unde sare iepurele luna asta...iti dai seama ca acum ma incurajez si pe mine, nu?
Te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere sa depasesti acest moment, gandeste-te ca vine zapada, facem bradul, globulete, lumini, sarbatoare...si sigur va veni un an mai bun si pentru noi, daca nu se incheie asta cu artificii din toate punctele de vedere!!!!!!!!!
http://lt2m.lilypie.com/FmBpp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Buna dimineata dragelor, Ninia, Cristela multumesc.De Sarbtori eu am facut programul inca din aprilie In alti ani mereu nu stiam ce facem, incepeam sa fac planuri cu saptamani inainte, dar in general, mai ales cand eram mai multe familii, ne hotaram in ultimul moment. Anul acesta nu mai amm probleme din astea Anul trecut am fost de Revelion in Austria si a fost superb. Pentru skiori e ideal, dar si daca nu skiati e foarte frumos. Asa ca va recomand. Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+ ![]() |
Of, Tana, ce putin a mai ramas, ai deja 32 de saptamani! Ce frumos, mai trebuie sa rezisti inca un pic!
Mersi de recomandare cu Austria, dar eventual as incerca sa merg la Viena, am inteles ca e foarte frumos orasul pregatit de sarbatori...ca si eu si sotul suntem nuli la sporturi de iarna si nu prea ne omoram cu muntele, cand mergem, pentru 2-3 zile, mai ales iarna, facem doar plimbari...eu mai degraba as incerca ceva exotic, cu caldura si soare, dar din pacate al meu sot nu stie cum va fi liber, deci de plecat nu prea cred ca o sa plecam, cel mult 2-3 zile...deci planurile vor fi de ultim moment oricum, ca prietenii nostri au deja majoritatea rezervari.
Tanaion spune:
Ninia tu esti un exemplu de optimism. Nu ai voie sa te ia gandurile negre
Mai ai cel putin o ovulatie anul asta nu? Iar daca nu e anul acesta, anul viitor vin altele ![]()
Trebuie sa vina bebe fetelor, prea mult luptati pentru el.
Cristela daca nu munte, atunci in Austria iti recomand Salzburgul. E un oras superb in orice anotimp, dar anul trecut l-am vizitat de sarbatori si era de vis. Atat de frumos impodobit, spiritul Craciunului era peste tot. Citisem ca e renumit pentru ornmentele de Craciun, dar nu ma asteptasem chiar la atata frumusete. Si totul se imbina perfect, peisajul din jurul orasului, arhitectura din orasul vechi cu toate ornamentele de Craciun.
Ar trebui capitol nou, dar nu stiu cum se face.
Arinna draga de ea, ne ajuta mereu, dar acum a disparut.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
33+ 
Bluel spune:
Neata fetelor!
Hello, ce e cu tristetea asta, Ninia? 
Nu stii niciodata ce iti rezerva viata, asa ca incearca sa te bucuri de ea, o sa vina si bb, numai ca o sa vina cand vrea el si cand tu o sa te astepti cel mai putin! Intretimp, traieste clipa, vin sarbatorile, incearca sa te bucuri de ele si sa te relaxezi putin! Eu nici macar nu indrazneam sa visez la bb, cand Sf. Nicolae mi l-a daruit pe Bubu, se pare ca atunci s-a produs conceptia.
De aflat ca sint insarcinata am aflat mai tarziu, dupa Craciun, pe cand ma aflam la Viena, se pare ca e un loc de bun augur, asa ca vi-l recomand. 
E minunat sa ai un copil, dar e si greu, ganditi-va ca totul se schimba la 180 de grade, toata viata ti se schimba, nu mai ai programul tau, nu poti sa mai faci ce vrei, cum vrei si cand vrei, totul se invarte dupa programul lui, (ex; mersul la coafor ti se pare o excursie in Caraibe
); ganditi-va la noptile nedormite (eu n-am dormit o noapte intreaga de mai bine de 1 an!!!), la zilele si noptile cu febra mare, cand esti super-ingrijorata, nu stii ce sa-i faci, la zilele si noptile de spitalizare (noi am trecut si prin asta), la ce si cum sa-i dai papa sa fie sanatos, la modul in care trebuie educat mai tarziu, etc ...si nu stii nimic tu ca parinte, totul inveti din mers; Subliniez ca vorbesc din punctul de vedere al unei mamici care isi creste singura copilul (impreuna cu sotul care ziua e la serviciu
), care nu a putut sa isi lase copilul cu cineva nici macar 30 de minute ca sa iasa undeva, il iau cu mine si la dentist, oriunde, deci fara niciun fel de ajutor din partea cuiva! Nu ma plang, eu am vrut sa ma ''sacrific"' 2 ani pt. el, pt. ca am vrut sa fiu alaturi de el, sa-l vad crescand sub ochii mei in perioada asta foarte importanta, dar vedeti, nu e usor, deci bucurati-va acum de viata in doi, de ce va place sa faceti,etc, ca o sa aveti destula treaba cu bb....Nu spun ca nu mai exista viata dupa bb, dar in primul an e super greu (mai ales fara ajutor), noi deja am crescut, la anul promit sa-l duc pe Bubu in vacanta in Caraibe, anul asta ne-am limitat la Turcia. (Cred ca va intrebati ce tot am eu cu Caraibe...am eu niste insule acolo, paradisul meu, am fost 7 ani acolo si tot nu m-am saturat
)
Sper sa nu aruncati cu rosii!
Va rog, luati-ma de urechi si trimiteti-ma la control, n-am fost de 1 an, am o hemoragie la cm-ul asta, valuri-valuri....cine stie cat au mai crescut fibroamele mele!
Va pup si va doresc ce va doriti si voi! 
cristela spune:
Bluel, ma bucur ca ai mai intrat...si sa stii ca dincolo de "greutatile" pe care povestesti ca le intampini cu cel mic din vorbele tale razbate mandria si bucuria ca il ai in fiecare zi alaturi de tine! Sincer eu in momentul asta simt ca si daca n-as dormi noapte de noapte nu m-ar deranja, numai sa vina bebe, la cat e de asteptat!
Nici eu nu m-as satura de Caraibe, am fost si noi acolo in luna de miere, nu intr-o zona prea scumpa, in Isla Margarita, imi doresc foarte mult sa ajung in Cancun sau intr-o croaziera in zona, anul asta mi-a placut tare mult croaziera pe Mediterana...dar mai e timp pentru toate...
Normal ca te trag de urechi, trebuie sa mergi macar la un control anual, la noi as zice chiar mai des, ca nu stii niciodata cum evolueaza fibroamele!
Tana, la Salzburg am fost de vreo 2 ori sau chiar mai multe, nu mai tin exact minte, ca am fost si in interes de serviciu...intr-adevar, un oras foarte frumos...
Ninia, pupici, cum mai esti astazi? Ti-ai mai revenit?
Ninia81 spune:
Fetelor v-am spus in ultimul timp cat de mult va iubesc?

Va multumesc ca ma ajutati sa ies din starea in care am cazut. Azi mai mi-am revenit, dar parca tot simt un gol....un gol imens...
vreau sa vina mai repede perioada sarbatorilor sa imi umplu timpul cu pregatirile...asa poate imi voi mai reveni.
Ieri nu stiu ce m-a apucat...dar parca am simtit enorm dorinta de a avea un bebe. Cred ca se apropie bilantul unui sfarsit de an...si incep sa ma gandesc ce am realizat....
va pup pe toate si va doresc sa aveti parte numai de bine!
Visul nostru 
Gina36 spune:
Buna dragele mele
Ninia tu erai un val de optimism si dintr-o data vrei sa clachezi. Sa stii ca Bluel are dreptate cand spune ca bebe va veni atunci cand te astepti mai putin. La mine a venit cand nici nu speram, ma sculam la 6 dim si veneam acasa la 6 seara, munceam si sambata, am facut restrangere de personal si am fost nevoita sa muncesc mai mult si iti dai seama ca si stresul era la limite maxime. Dragoste nu am facut foarte des dar am nimerit zilele cu pricina, asa a vrut DD si acum iata ca in burtica mea creste o alta viata pe care deja o iubesc enorm. Nu-ti pierde speranta, bucurate de sarbatorile ce vin si priveste inainte cu optimism. Minunea se va intampla cu siguranta.
Capul sus!! 
Arrina pe unde esti?? Sper ca esti bine!!! Te rugam deschide alt capitol!! Ar fi tare pacat sa pierdem legatura..
Gina
+ 11
Ninia81 spune:
Gina,
este foarte frumos ce spuneti voi! Si stiu ca este si real, dar ma mai apuca si pe mine supararea cateodata...
Azi ma simt mult mai bine!
Visul nostru