Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Ninia81 spune:
Cristela, La multi ani pentru ieri! sa fii sanatoasa si sa devii mamica in curand!

Va pup pe toate dragele mele si sa vina mosul numai cu vesti bune!
Visul nostru 
Gina36 spune:
Buna dragele mele!
Nu am mai intrat de ceva vreme ca am fost foarte ocupata cu serviciul. Ma simt foarte bine, maine trebuie sa il sun pe ginec. sa il intreb daca mai continui cu tratamentul forte pe care mi l-a dat cand am iesit din spital. Sper ca pe data de 2 decembrie cand am programare, sa-mi dea vesti bune si hematomul sa nu mai existe.
Lyly imi pare tare rau ca esti hotarata sa faci operatie, dar este alegerea ta si iti respect decizia.
Eu mai am putin si implinesc cele 3 luni de sarcina mult asteptate si tin sa te anunt ca fibromul meu a mai scazut cu 1/2 de cm. Cum este posibil ca la tine fibromul sa creasca odata ce este embolizat. Inainte de operatie sa mai faci o eco vaginala ca este mai precisa si vezi cum mai stau lucrurile. Oricum pana atunci iti doresc sa-ti fie bine.
Tana si Cryss sa va fie bine la burtici!!!!
Cristela, Ninia poate va aduce mosul doua liniute!!!
Sa auzim numai vesti bune!!!
Gina
10+
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina36 Buna dragele mele! Nu am mai intrat de ceva vreme ca am fost foarte ocupata cu serviciul. Ma simt foarte bine, maine trebuie sa il sun pe ginec. sa il intreb daca mai continui cu tratamentul forte pe care mi l-a dat cand am iesit din spital. Sper ca pe data de 2 decembrie cand am programare, sa-mi dea vesti bune si hematomul sa nu mai existe. Lyly imi pare tare rau ca esti hotarata sa faci operatie, dar este alegerea ta si iti respect decizia. Eu mai am putin si implinesc cele 3 luni de sarcina mult asteptate si tin sa te anunt ca fibromul meu a mai scazut cu 1/2 de cm. Cum este posibil ca la tine fibromul sa creasca odata ce este embolizat. Inainte de operatie sa mai faci o eco vaginala ca este mai precisa si vezi cum mai stau lucrurile. Oricum pana atunci iti doresc sa-ti fie bine. Tana si Cryss sa va fie bine la burtici!!!! ![]() Cristela, Ninia poate va aduce mosul doua liniute!!! ![]() Sa auzim numai vesti bune!!! Gina 10+ |
Gina,dr mi-a zis ca s-a calcifiat fibromul,deci nu prea vad cum sa mai scada
.Diferenta de crestere a fost doar 0,5 cm,adica nu prea mare, poate nu a vazut bine.....I-am trimis email Dr Dorobat si mi-a zis ca dc fibromul nu mai este vascularizat(si asa s-a vazut la eco),atata poate sa scada el.Si el mi-a sugerat sa incerc miomectomia.Iti dai sema ca nu vreau sa ma operez,dar cat sa mai astept sa raman
,ca tot am asteptat..Si toti dr mi-au zis sa ma operez ......si timpul nu prea este prietenul meu
Ma bucur ca esti bine,ai grija de tine si menajeaza-te cat poti
Bluel spune:
Buna seara fetelor!
Nu v-am uitat Ninia, va citim destul de des, ne bucuram sau ne intristam pentru fiecare dintre voi, cu scrisul e mai greu
...Cand va citesc parca ma vad pe mine acum vreo 2 ani si ceva, cand ma zbateam pe aici si uite acum...fiti optimiste, Ninia deja a dat tonul!
Noi sintem bine acum, am avut si niste viroze, deja incepem sa ne obisnuim si cu partile mai grele ale varstei mici. Si noi am sarbatorit Sf. Mihail, ne cheama si Mihail...In rest, mergem singuri in picioare si de 2 zile am trecut la faza "catarare"
Cristela, La Multi Ani! si din partea noastra si sa auzim cat mai curand de cele 2 liniute!
Miki, eu stiu ce spui apropo de durerile de spate, eu am dureri cam cu o saptamana si ceva inainte de cm, dar mai mult in zona lombara, nu de spate (ca acolo stiu cauza, am si o deplasare de vertebre); dar eu am o colectie mult mai mare de fibroame decat tine ![]()
Kiki, ce iti fac baietii? cum te descurci?
Arinna 
Lily, poate patesti si tu ca atatea alte cazuri, te programezi la miomectomie si pana s-o faci te trezesti ca esti insarcinata! Poate nu e nimic fizic, ci mai curand un blocaj la nivel mental 
Sarcina usoara si la termen gravidutelor noastre!
Spor la bb celorlalte! 
Ninia81 spune:
Buna dimineata!
Imi pare rau ca nu sunt mai activa, dar zilele astea am o groaza de treaba la serviciu si nu pot nici macar sa citesc. Seara cand ajung acasa nu vad decat patul in fata ochilor...
Bluel, La multi ani pentru ziua numelui! Ma bcuur ca mai intri si la noi. Tu mereu ai fost o sursa de curaj pentru noi!
Arinna, tu ce faci? Sper ca esti bine.
Va pup pe toate fara exceptie!

Visul nostru 
cristela spune:
Buna fetelor!
Multumesc tuturor pentru urari!
Lyly, ma bucur ca ai reusit sa-ti faci planuri de vacanta de care esti multumita...dar de ce zici ca te zbati singura cu proiectul bebe- sotul nu e foarte interesat?
Ninia, serviciu usor!
Gravidutelor, sarcina cat mai usoara si linistita zi de zi pana la termen!
Eu una nu mi-am facut inca planuri de arbatori, bine de Craciun vom merge ca in fiecare an la ai mei parinti, pentru 2-3 zile, probabil ca a doua zi de Craciun vom reveni in Bucuresti, trebuie sa sarbatorim si cu socrii---asta e cam standard in fiecare an...si de Paste la fel...
...iar de Revelion nu stim inca unde mergem, ca nu stim cum va avea sotul liber, el si-a schimbat jobul de curand, eu stiu ca la noi firma se inchide intre 24 decembrie-4 ianuarie, dar pot sa imi iau liber mai mult, ca mai am cateva zile de concediu pe 2009, pe care cica trebue sa le iau pe toate anul asta, nu mai pot trece cu ele anul viitor...
Prietenii nostri unii pleaca din tara, altii nu, multi nu au inca planuri...dar nu ne facem griji, ca noi ne-am cam decis mereu in ultimul moment, de obicei in decembrie...
Pupici la toata lumea!
http://lt2m.lilypie.com/FmBpp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Ninia81 spune:
Buna dimineata!
Va doresc un week-end minunat!
Cristela si noi vom merge la ai mei de Craciun iar a doua ziua revenim in Buc sa facem cu socrii, a treia mergem la nasi.
revelionul inca nu suntem siguri...
Visul nostru 
Tanaion spune:
Dragele mele ma bucur ca va faceti planuri de sarbatori, ca va ganditi la lucruri frumoase.
Eu sunt tare fericita, am fost la ecografie si bebelina mea e o grasunica de 2480 grame si e bine, sanatoasa. Mie in ultima luna nu mi-au mai cresccut fibroamele si cel mai mare care mi-a dat de furca cu o lun in urma in ultimul timp l-am simtit din ce in ce mai rar.
Ii multumesc lui Dumnezeu pt vestile bune!
Va pup pe toate,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
Ninia81 spune:
Tana, ma bucur mult pentru vesti! Pup grasunica si d-abia astept sa vad poze cu ea!
Visul nostru 
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Dragele mele ma bucur ca va faceti planuri de sarbatori, ca va ganditi la lucruri frumoase. Eu sunt tare fericita, am fost la ecografie si bebelina mea e o grasunica de 2480 grame si e bine, sanatoasa. Mie in ultima luna nu mi-au mai cresccut fibroamele si cel mai mare care mi-a dat de furca cu o lun in urma in ultimul timp l-am simtit din ce in ce mai rar. Ii multumesc lui Dumnezeu pt vestile bune! Va pup pe toate, Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+ ![]() |
Bravo, Tana, felicitari si pentru micuta "dolofana" si pentru vestea legata de fibroame! Iti doresc sa fie tot asa pana la termen! Sa ai grija de tine.
Tu banuiesc ca de sarbatori stai pe-acasica, sa stea linistita burtica, nu?
http://lt2m.lilypie.com/FmBpp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”