Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Ninia81 spune:
Cristela, ma bucur enorm pentru tine!
Acum sper ca ti-ai scos din cap faptul ca ai probleme...si te relaxezi! Da? Nu ramane decat sa faci cat mai mult...
!
Miki, al meu ultima data avea 10/8 cm. Deci e urias fata de al tau! Mie imi da dureri de spate, dar nu f des.
Visul nostru 
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ninia81 Cristela, ma bucur enorm pentru tine! Acum sper ca ti-ai scos din cap faptul ca ai probleme...si te relaxezi! Da? Nu ramane decat sa faci cat mai mult... !Miki, al meu ultima data avea 10/8 cm. Deci e urias fata de al tau! Mie imi da dureri de spate, dar nu f des. ![]() Visul nostru ![]() |
Da, Ninia, sunt oricum mult mai linistita, mai trebuie sa fac luni, de ziua mea (fac 29 de ani) niste analize de trombofilie si niste anticorpi...eu am avut in iulie anul asta un Beta HCG pozitiv, dar din pacate mi-a venit menstruatia, doctorul spune ca HCG-ul nu se pozitiveaza decat in sarcina si ca a fost vorba de un avort spontan si mi-a dat si analizele astea de facut, ca sa fim siguri ca nu este vreo problema care sa ma impiedice sa tin sarcina, atunci cand raman, desi avorturile spontane se intampla cica intr-un procent de 60%, dar pentru ca de mute ori sangerarea apare la putine zile de intarziere a CM sau coincide cu menstruatia, multe femei nu-si dau seama ca au suferit un avort spontan...oricum faptul ca hormonalele sunt OK, secretiile si acum si trompele, plus ca am ramas o data de cand incerc (doctorul e foarte convins de asta, desi mie nici acum nu-mi vine sa cred) ma face sa ma simt mult mai linistita!
Multumesc oricum ca te bucuri pentru mine si eu sper sa-ti indeplinesti visul de a fi mamica cat mai curand!
Ce mai fac gravidutele noastre: Tana, Cryss, Gina- cum mai e cu hematomul?
Lyly, tu ce mai faci? Esti ocupata cu serviciul?
http://lt2m.lilypie.com/FmBpp2.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
Ninia81 spune:
Cristela, eu sunt sigura ca vor iesi bine si analizele astea si atunci chiar nu iti mai ramane decat sa te linistesti total si sa crezi ca este doar o chestie de moment pana vei fi mamica!
Exact, asa cum mi-a zis cineva ieri...cu siguranta Dumnezeu are si pentru tine un copilas, doar ca acum este perioada in care se cerne binele de rau...Eu chiar cred ca Dumnezeu are un plan cu noi dinainte de a ne naste! El ne cunoaste si stie ce dorinta e in sufletele noastre!
Eu zic ca de ziua ta sa faci ceva mult mai frumos....lasa-le incolo de analize! Nu te duce la ele chiar de ziua ta!
Visul nostru 
cryss30 spune:
Buna fetelor,noi suntem bine multumim lui Dumnezeu.Am fost la control bebelusul este bine, fibroamele nu au mai crescut si se pare ca este baietel.
Tana ma bucur ca esti bine nu mai ai mult pana la linia de sosire.
Gina si eu am avut o sangerare la 8 saptamani dar cu tratament si cu repaos la pat am trecut peste probleme.
Cristela sunt convinsa ca Dumnezeu nu ne lasa El stie gandul nostru bun si vine in intampinarea lui atunci cand este momentul potrivit.
18+
NIHIL SIN DEO
Tanaion spune:
Cryss ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru baietel!
Bine ca nu te-au mai suparat fibroamele si nu au mai crescut.
Cristela 

pentru maine. Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca marea dorita de a avea un bebelus.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
31+ 
cristela spune:
| citat din mesajul lui Ninia81 Cristela, eu sunt sigura ca vor iesi bine si analizele astea si atunci chiar nu iti mai ramane decat sa te linistesti total si sa crezi ca este doar o chestie de moment pana vei fi mamica! Exact, asa cum mi-a zis cineva ieri...cu siguranta Dumnezeu are si pentru tine un copilas, doar ca acum este perioada in care se cerne binele de rau...Eu chiar cred ca Dumnezeu are un plan cu noi dinainte de a ne naste! El ne cunoaste si stie ce dorinta e in sufletele noastre! ![]() Eu zic ca de ziua ta sa faci ceva mult mai frumos....lasa-le incolo de analize! Nu te duce la ele chiar de ziua ta! ![]() Visul nostru ![]() |
Multumesc Ninia! Astept cu multa speranta ca planurile lui Dumnezeu referitoare la bebelusul mult asteptat de mine sa se concretizeze...cand Ii va fi voia! Sunt oricum mult mai linistita si increzatoare!

P.S. Evident ca nu m-am putut abtine si am facut ultimele analize astazi...glumesc, asa s-au aranjat lucrurile, tot trebuia sa ma duca sotul cu masina la serviciu cu torturile pentru colegi, asa ca am profitat sa mergem si la analize inainte, ca altfel n-as fi avut cum, ca se faceau doar intre 7-8.30 de luni pana vineri, iar eu incep programul la 8.00 si la 7.30 trebuie sa fiu la microbuz. Acum stiu o treaba terminata!
cristela spune:
| citat din mesajul lui cryss30 Buna fetelor,noi suntem bine multumim lui Dumnezeu.Am fost la control bebelusul este bine, fibroamele nu au mai crescut si se pare ca este baietel. Tana ma bucur ca esti bine nu mai ai mult pana la linia de sosire. Gina si eu am avut o sangerare la 8 saptamani dar cu tratament si cu repaos la pat am trecut peste probleme. Cristela sunt convinsa ca Dumnezeu nu ne lasa El stie gandul nostru bun si vine in intampinarea lui atunci cand este momentul potrivit. 18+![]() NIHIL SIN DEO |
Felicitari pentru vestile bune! Ma bucur ca baietelul este bine si ca fibroamele n-au mai crescut! Sa fie tot asa pana la nastere!
cristela spune:
| citat din mesajul lui Tanaion Cryss ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru baietel! Bine ca nu te-au mai suparat fibroamele si nu au mai crescut. Cristela ![]() ![]() pentru maine. Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca marea dorita de a avea un bebelus.Tana cu Toma (10.11.2001) si 31+ ![]() |
Multumesc! Si tie iti doresc sa nasti o fetita sanatoasa si sa nu te mai supere vreodata fibroamele!
cristela spune:
Fetelor, nu mai spuneti nimic? Ce mai faceti? Sunteti toate in pregatiri de sarbatori deja?
Gina, sper ca e totul in regula cu hematomul, n-ai mai intrat de ceva vreme.
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui cristela Fetelor, nu mai spuneti nimic? Ce mai faceti? Sunteti toate in pregatiri de sarbatori deja? Gina, sper ca e totul in regula cu hematomul, n-ai mai intrat de ceva vreme. http://lt2m.lilypie.com/FmBpp2.png “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” |
Cristela,eu nu am vesti.Nu am nicio noutate.Astept sa treaca timpu si sa ma duc la taiere

Singura veste este ca m-am hotarat sa ma duc de sarbatori la cea mai buna prietena a mea, care sta in Olanda.Sotul lucreaza in perioada sarbatorilor(ca a avut liber anul trecut) si stateam acasa singura sau sa ma duc la mama .Asa ca am zis macar o mica bucurie sa am la sfarsit de an.Si de la anu, ce o vrea DD!Oricum,mai mult eu ma agit......

Nini,Gina,Tana,Cris,Arrina
si sa va astept cu vesti super bune