Fibrom uterin (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ninia, Cryss, Gina multumesc mult pt gandurile voastre bune
M-am intors de la eccografie si motivul durerii este fibromul meu cel mai mai mare care a crescut intr-o luna 2 cm si a ajuns la 9 cm. S-a dezvoltat intraligamentar si probabil durerea se datoreaza faptului ca ligamentele care tin uterul si care sunt fortate pe masura cresterii uterului trag de fibrom. Ecografistul, care e si ginecolog, mi-a zis ca nu prea am ce face, ca trebuie sa suport durerea si sa sper sa nu mai creasca...
Luni ma duc la spital si-l voi intreba pe ginecologul meu.
Dar am si veste buna, fetita creste normal, a ajuns la 1,5 kg.

Gina, nu-ti fa probleme in plus din cauza kilogramelor. Lasa ca vei avea tu timp sa le dai jos. Bine ca ti-u iesit ok analizele si te-a mai lasat durerea de spate.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Oau, Tana, imi pare rau, chiar ca a avut o crestere spectaculoasa fibromul, imi pare rau ca trebuie sa suporti asa dureri...bine ceol putin ca bebitza este OK!

Gina, Cryss, va doresc sarcini cat mai usoare in continuare, lasa ca kg pierdute/castigate sunt ceva minor, important este sa fiti voi bine si sa fie si bebelusii vostri la fel!

Ninia, pupici! Sa stii ca am mai gasit o parte din liniste, n-as putea sa spun cum si de ce...mai caut in continuare, poate-poate apare si restul! Pupici!

Lyly, astazi ziceai ca mergi sa il cauti in spital pe ginecolog, nu? Sa ne spui ce ti-a zis....

Arinna, tu ce mai faci? Of, cate examene mai ai....

la toata lumea!

http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristela

Oau, Tana, imi pare rau, chiar ca a avut o crestere spectaculoasa fibromul, imi pare rau ca trebuie sa suporti asa dureri...bine ceol putin ca bebitza este OK!

Gina, Cryss, va doresc sarcini cat mai usoare in continuare, lasa ca kg pierdute/castigate sunt ceva minor, important este sa fiti voi bine si sa fie si bebelusii vostri la fel!

Ninia, pupici! Sa stii ca am mai gasit o parte din liniste, n-as putea sa spun cum si de ce...mai caut in continuare, poate-poate apare si restul! Pupici!

Lyly, astazi ziceai ca mergi sa il cauti in spital pe ginecolog, nu? Sa ne spui ce ti-a zis....

Arinna, tu ce mai faci? Of, cate examene mai ai....

la toata lumea!

Cristela,nu am ajuns la dr, pt ca am o multime de tampeni de facut la serviciu .Sper sa ajung saptamana viitoare.
Tana, daca citesti pe la inceput , era o fata Rachel Owen care a nascut cu fibrom de 13 cm ,prin cezariana,fara probleme.Fibromul i-a crescut de la 9 la 13 cm in timpul sarcini.
Asta e problema sarcinilor cu fibrom

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss30 spune:

Tana sper sa scapi cat mai repede de dureri pentru ca eu le simt pe pielea mea.De dimensiunea fibromului ce sa zic la mine cel mare care imi provoaca dureri are 12/9 cm iar celalalt are 7/7 si vad ca tot mai are timp sa cresca am doar 15 saptamani de sarcina.Dar vorba cantecului dai inainte cu tupeu, copii sa fie bine.Sper sa trece cat mai repede peste etapa asta grea.
Gina curaj ca nu mai e mult si o sa scapi de simptomele astea.
Cristela ma bucur ca ai gasit drumul cel bun cat de curand vei ajunge sa-ti gasesti si linistea.
lyly_mar multumim pentru gandurile bune.
O seara buna fetelor ma bucur ca v-am intalnit.
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ce faceti dragele mele? Va pup si va doresc week-end placut!
Aseara mi-am luat si restul de analize pe care le mai facusem si au iesit super!!!
Mai am cateva de facut si gata, elimin si aceasta problema!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Buna seara! Eu sunt la ai mei parinti astazi si maine, mergem si pe la bunici, ne intalnim cu prietenii mei din liceu, frumos, imi place mult la mama acasa, ma rasfata, ea e o optimista, iar bunica are niste vorbe de-alea din batrani de zis, ma amuza foarte tare! Duminica ma intorc in Bucutresti, ca merg la un botez.

Ninia, felicitari pentru analize! Ce ai facut, generale sau astea hormonale?

Tana, Cryss, Gina, ma gandesc la voi gravidutelor, sper sa fiti bine si bebeii la fel si sa depasiti momentelea astea mai cu emotii de la fibrom di sarcina!

O sa va povestesc si ceva amuzant, de ultima eco de joi, ca n-am avut stare si am mai facut una si luna asta, dar acum scriu greu ca e laptop-ul sotului si n-am mouse...

Va pup pe toate! week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Ninia, ce mult ma bucur ca au iesit bine analizele!!!
Cristela, distrctie placuta in w/d, vad ca ai un progrm plin.
Lyly multumessc pentru incurajari.
Gravidutelor, voi ce mai faceti?

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va doresc o duminica frumoasa!

Cristela, ma bucur ca ai mai iesit din starea pesimista! Deocamdata am facut generalele plus cele de tiroida. Mai am hormonalele luna viitoare si gata cu analizele! Sunt bucuroasa ca am reusit sa le fac la medicul de familie cu mult mai putini bani si am si siguranta ca sunt facute bine pentru ca lucreaza cu laboratorul din Cantacuzino.

Tana,burtica si bebelina luptatoare!

Gina,Cryss30, Arinna, Lyly si pe toate fetele va pup si va doresc sa aveti parte numai de vesti bune!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna dragele mele
Tanaion sa nu fii speriata ca astfel de cazuri sunt multe si se stie ca fibromul creste in sarcina si se opreste dupa nastere. Vor trece si clipele astea si iti vei strange in brate bebelina.
Cryss si la tine e cam aceeasi treaba ca la Tana, trebuie sa monitorizezi sarcina si vei fii sigura de reusita.
Cristela, Ninia, Lyly hai veniti cu vesti bune sa fim mai multe gravidute sa ne sustinem si sa ne impartasim din trairile noastre pe toata perioada sarcinii.
Chiar voiam sa va intreb ce parere aveti de vopsitul parului in perioada sarcinii. Eu sunt decolorata si deci blonda si ma intreb ce fac eu 9 luni cu parul, ca daca nu ma vopsesc voi fi in doua culori. Oricum imi voi intreba si ginecologul.
Noutati nu am , starea mea este aceeasi, dupa fiecare masa am arsuri care trec daca mestec guma mentolata. Am decoperit asta acum doua zile si parca imi taie si din greata. Oricum mai am de asteptat vreo doua luni cred pana sa dispara starile de rau.
Va si va doresc sa aveti zile minunate!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va doresc o saptamana usoara!
Gina, e bine ca ai descoperit un remediu pentru arsuri.Ar fi bine sa fim mai multe gravidute, dar nu e dupa noi...

Cristela, ce faci? Cum a fost la botez? Tu cand testezi?

Visul nostru

Mergi la inceput