Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Tanaion spune:
Dragele mele, iata-ma si pe mine ![]()
Sunteti tare dulci ca imi simtiti lipsa.
Lyly din cate pricep eu, mi se pare ca-i de bine rezultatul. Sper din tot sufletul sa-ti spuna si dr la fel.
Ninia ce ma bucur ca-i rezultatul bun! Hai ca incet incet o scoti tu la capat, o sa vina bebe mult asteptat!
Cristela si eu mai mergeam la biserica catolica. Acum, de cand trebuie sa stau numai in pat, chiar duc lipsa slujbelor de duminica. Abia astept sa merg iar. Cred ca cu rabdare iti vei gasi linistea. Mie biserica, desi am descoperit-o in adevaratul inteles al cuvantului, destul de tarziu, pe la 30 de ani, m-a ajutat sa-mi gasesc linistea atunci cand mi-a fost mai greu.
Cryss pana acum cateva zile as fi spus ca nu stiu ce inseamna durerea de la fibrome in timpul sarcinii. Dureri de burta am tot avut, dar mi se parea ca sunt mai mult de la ligamente si de la contractii, nu puteam sa localizez ca sunt de la fibroame. De doua zile insa, ma doare foarte foarte rau in partea dreapta. Nu a cedat la niciun antispastic pe care oricum le iau pt contrctii. M-am foit tota noaptea de durere.
Durerea e in zona unde am fibromul cel mai mare si ma gndesc ca o fi de la el. Ma si panicasem, m-am apucat sa caut pe net despre necrozarea fibromului, imi treceu toate prostiile orin cap. Acum m-a mai lasat putin si m-am mai linistit.
Astazi dimineata l-am sunat pe medic ca ramasese sa ma internez pt tratamentul de maturare a plamanilor bebelinei. Si ma bucuram ca ma vede si poate ma lamureste ce-i cu durere asta nasoala. Dar mi-a zis sa ma internez abia lunea viitoare. Doamne ajuta sa-mi treaca pana atunci!
Cryss, referitor la intrebre ta daca au mai crescut fibromele. Mie mi-au crescut, s-au dublat pot spune, in primele 4 luni. De atunci n-au mai crescut, ssau cel putin nu mai crescusera pana acum o luna cand am facut ultima ecografie.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
29+ 
Ninia81 spune:
Buna dimineata!!!! Vedeti ce matinala sunt? Sunt trezita de la ora 5!![]()
Tana, imi pare rau ca au inceput durerile! Doamne ajuta sa treaca si sa fie bine! 
Gina, tu cum esti? Creste bebe?
Cristela, sa nu te mai prind cu ganduri pesimiste! Chiar aseara vb cu cineva despre puterea mintii si faptul ca suntem si spirit...stiu ca par ireale treburile astea...dar sa stii ca poti bloca si debloca multe cu puterea mintii. Gandesti rau, atragi rau...gandesti frumos, atragi frumos!
Sunt multe chestii care ne obsedeaza mintea si ne temem de ele...si chiar apar in viata noastra, tocmai ca noi le-am atras!
Asa ca...lasa negativismul si priveste in fata cu optimism! va veni si vremea ta, ca si a noastra, sa fim mame!
Dr ginecolog la care am fost...a avut o parte care chiar mi-a placut...este tare optimist! Mi-a zis ca pacientele lui trebuie sa aiba 2 mari calitati: sa creada in Dumnezeu si sa fie optimiste! Luni, cand am mers sa i-au papanicolau, am avut o discutie care chiar mi-a placut si m-a facut sa ma mai gandesc asupra lui!![]()
Hai ca am chef de vorba la ora asta...mi-a plecat sotul in delegatie si deja ma simt singurica!
Visul nostru 
Ninia81 spune:
Aaaa..credeti ca sunt prea nebuna ca am bagat masina de spalat la ora asta si acum ma pregatesc de bagat aspiratorul?![]()

Visul nostru 
cryss30 spune:
Buna fetelor.
Tana aceeasi durere am avut-o eu aum vreo 2 saptamani, o durere vie care nu cedeaza la nici un antispastic.Eu am fost la dr din Targoviste si mi-a spus ca este vorba de necrobiza si mi-a dat ampi plus 1g/12h ,dar am plecat si la Bucuresti la prof Radu Vladareanu care mi-a pus acelasi diagnostic si mi-a dat sa fac perfuzii cu perfalgan (paracetamolinjectabil).Am facut 3 zile o perfuzie dimineata si una seara.Atunci m-au lasat durerile dar acum vad ca au inceput din nou.Ce-i drept nu au aceeasi intensitate dar...............sunt continue si suparatoare.Profesorul mi-a zis sa merg sa ma internez la Bucuresti daca nu imi trece, crede-ma ca nici nu stiu ce sa fac.
Oricum sunt chinuitoare durerile, parca ma dor si anexele dar...........asta e incercarea noastra si eu cred ca o vom depasi cu mine.
Astept vesti de la tine dupa tratamentul pentru bebe.
15 +
NIHIL SIN DEO
Tanaion spune:
Cryss multumesc de raspuns.
Diagnosticul de necrobioza ti l-a pus pe baza simptomelor sau din ecografie/ analize?
La mine durerea nu a cedat, sunt anumite pozitii in care daca stau se mai diminueaza putin. Ma gandeam sa incerc sa ma programez la o ecografie, sa vad daca s-a schimbat ceva cu fibroamele. Parca mi-e teama sa stau asa pana luni cand merg la spital.
29+ 
cryss30 spune:
Tana mie mi s-a pus diagnosticul in urma consultatiei la targoviste, iar la Bucuresti dupa ecografie si simptomatologie.La ecografie se vad in cadrul fibromului zone mai inchise la culoare si aolo se pare ca fibromul nu mai este vascularizat.Eu am observat ca dupa durerile puternice pe care le-am avut atunci uterul si-a schimbat pozitia s-a ridicat si el trebuie sa ridice si fibromele odata cu ele.Ele sunt capsulate, foarte dure si probabil ca pana au cedat au dat asemenea dureri.Mi s-a spus sa urmaresc daca fac febra pentru ca e foarte periculos.
Pe mine m-a durut de vreo 3 zile incoace dar acum vad ca s-au mai linistit, azi m-a durut mai putin.Eu am si ceva contactii dar iau nospa si se mai linistesc.
Trecem noi cu bine si peste astea.
Pana luni ar mai fi destul de mult, nu stiu daca o sa suporti durerile pana atunci.La mine au durat vreo 30 de ore si au fost un cosamr am crezut ca o sa mor.
Sper sa-ti treaca si totul cred ca va fi bine.
Tanaion spune:
Ma duc maine dimineata la ecografie. Ma doare rau in continuare, chiar am avut cateva minute cand simteam ca nu mai suport durerea, era extrem de intensa.
Doamne ajuta sa nu fie grav!
Va pup fetelor,
29+ 
Gina36 spune:
Tana sa revii neaparat cu vesti bune! Iti tin pumnii!
Cryss curaj si ai incredere ca totul va fi OK. Doamne ajuta sa fie bine!
Ninia, Lyly 
Despre mine pot sa va spun ca am greturi si o jena permanenta la stomac, in rest am o foame de lup si mi-e teama sa nu ma ingras prea tare. Analizele mi-au iesit bune, acum iau calciu cu D3, acid folic, elevit si bineinteles ce este cel mai important arefanul. Durerile de sale s-au mai diminuat si astept cuminte sa treaca timpul si bebele sa creasca!
Multi pupici!
Gina
+ 7
cryss30 spune:
Buna fetelor, Gina o sa scapi de starile astea, eu nu pot sa mananc am slabit vreo 3 kg de cand sunt insarcinata dar intr-un fel ma bucura ca o sa am tot timpul sa ma ingras.Ama ingrijoreaza ca sunt tare palida si ametesc uneori.
Tana bafta sigur totul va fi bine cu tratamentul prescris de medic totul va fi bine eu sunt dovada vie, sigur ma voi mai confrunta cu durerile astea dar macar in zilele bune ma bucur de liniste.
Sa aveti grija de voi fetelor.
15 +