Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 12
leonika spune:
Va multumesc mult, fetelor. Sfaturile voastre mi-au confirmat ce citisem despre dr. Herghelegiu - ca este un bun imagist. M-am programat la el peste 3 sapt si astept cu emotie sa aflu ce si cum.
Inca o data va multumesc si va doresc multa sanatate
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Cristela,nu am luat rezultatul de la biopsie,maiine il iau,pt ca numai martea si joia ,intre 10-13 se poate lua rezultatul.Il trimit pe sot ca este sch 2 ,ca la prgramul lor nu pot sa-mi iau o zi libera ca sa ridic rezultatul. 
Gina, eu vroiam sa iau ceva naturist pt stimularea cresterii foliculilor, pt ca eu am intrebat dr daca sa incerc sa fac IA cu fibromul embolizat si mi-a zis ca in niciun caz!!!
De regula dr iti dau tratamente hormonale pt cresterea foliculilor.
Tana
Ninia
Arrina
Kyky
si va astept cu vesti bune
cryss30 spune:
Buna fetelor,nu am mai scris de mult dar am citit ceea ce voi ati scris.Ma simt ca intr-o familie alaturi de voi sunteti deosebite.
Despre mine nu am prea multe noutati, am fost la ecograf, bebe era bine, fibroamele imi dau in continuare ,,batai de cap" pentru ca in permanenta am dureri,ori ma doare burta pe jos, ori ma dor anexele dar...............nu sunt ei mai tari decat mine.Oare mai este cineva care trece prin asemenea dureri de la fibroame in timpul sarcinii?
Tanaion am si eu o intrebare cum a fost la spital, ai facut tratamentul?
Fibroamele tale au mai crescut dupa ce ai trecut de 5 luni de sarcina?
Kiki_cri, tu cum te simti?
Gina mult succes in continuare.
Cristela ai incercat sa te rogi la Dumnezeu, sa mergi la Biserica? o sa te linistesti si o sa simti ca esti alt om.Credinta iti aduce liniste in suflet.
+ 15
cristela spune:
Lyly, pai sa intri si sa ne spui de rezultat...eu una nu cred sa fie vreo problema si iti tin pumnii sa fie asa! Apoi sa vei care e urmatorul pas....
Cryss, da, am incercat, merg la biserica in fiecare duminica cu sotul, de cateva luni, am incercat sa ne programam timpul astfel incat sa mergem saptamanal...dar pana acum nu ma simt mai calma, din contra, mai mult ma "bocesc" si in timpul slujbei si dupa, ca mai rau il enervez pe sot...si ieri a fost cam la fel...sotul e catolic si ne-am casatorit la Catedrala catolica Sf. Iosif si tot acolo mergem si duminica la slujba de la ora 17.00 sau uneori daca mergem la slujba de la ora 11.00, mergem la biserica catolica din Drumul Taberei. Cand ma intorc de la slujba parca simt "un gol" in mine pe care nu pot sa-l explic...plus ca vin la slujba si parinti cu copii mici, pana intr-un an...sunt asa draguti...dar in ultima vreme ma afecteaza rau de tot cand vad copii mici sau femei insarcinate....
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristela Lyly, pai sa intri si sa ne spui de rezultat...eu una nu cred sa fie vreo problema si iti tin pumnii sa fie asa! Apoi sa vei care e urmatorul pas.... Cryss, da, am incercat, merg la biserica in fiecare duminica cu sotul, de cateva luni, am incercat sa ne programam timpul astfel incat sa mergem saptamanal...dar pana acum nu ma simt mai calma, din contra, mai mult ma "bocesc" si in timpul slujbei si dupa, ca mai rau il enervez pe sot...si ieri a fost cam la fel...sotul e catolic si ne-am casatorit la Catedrala catolica Sf. Iosif si tot acolo mergem si duminica la slujba de la ora 17.00 sau uneori daca mergem la slujba de la ora 11.00, mergem la biserica catolica din Drumul Taberei. Cand ma intorc de la slujba parca simt "un gol" in mine pe care nu pot sa-l explic...plus ca vin la slujba si parinti cu copii mici, pana intr-un an...sunt asa draguti...dar in ultima vreme ma afecteaza rau de tot cand vad copii mici sau femei insarcinate.... http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” |
Am luat rezultatul de la chiuretajul biopsic: Hiperplazie gandulochistica simpla de endometru cu stroma.Ce o mai fi si asta?!!
O sa ma duc joi la dr,sper sa-l gasesc.
la toate fetele
cristela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar
Am luat rezultatul de la chiuretajul biopsic: Hiperplazie gandulochistica simpla de endometru cu stroma.Ce o mai fi si asta?!! O sa ma duc joi la dr,sper sa-l gasesc. la toate fetele |
Lyly, pai cred ca e de bine, din ce am gasit pe net:
"Hiperplazia de endometru este o leziune dishormonala ce apare in conditii de hiperestrogenism. Hiperplazia de endometru consta dintr-o proliferare a endometrului, atat a epiteliului glandular cit si a corionului. Hiperplazia de endometru poate fi simpla sau complexa; fiecare dintre cele doua poate fi cu sau fara atipii. In evolutie, hiperplazia poate regresa sau poate evolua catre un adenocarcinom. Hiperplazia de endometru simpla fara atipii are un risc scazut de malignizare (sub 1 %), in timp ce riscul ca o hiperplazie complexa cu atipii sa se transforme intr-un adenocarcinom este de aproximativ 25 %."
Pupici si nu te stresa, sunt convinsa ca medicul o sa te lamureasca, cred ca o fi o denumire de-asta medicala ciudata referitor la fibrom sau la ce il formeaza.
lyly_mar spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristela
Lyly, pai cred ca e de bine, din ce am gasit pe net: "Hiperplazia de endometru este o leziune dishormonala ce apare in conditii de hiperestrogenism. Hiperplazia de endometru consta dintr-o proliferare a endometrului, atat a epiteliului glandular cit si a corionului. Hiperplazia de endometru poate fi simpla sau complexa; fiecare dintre cele doua poate fi cu sau fara atipii. In evolutie, hiperplazia poate regresa sau poate evolua catre un adenocarcinom. Hiperplazia de endometru simpla fara atipii are un risc scazut de malignizare (sub 1 %), in timp ce riscul ca o hiperplazie complexa cu atipii sa se transforme intr-un adenocarcinom este de aproximativ 25 %." Pupici si nu te stresa, sunt convinsa ca medicul o sa te lamureasca, cred ca o fi o denumire de-asta medicala ciudata referitor la fibrom sau la ce il formeaza. http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” Multumesc pt informatii .De la excesul de extrogen mi se trage Am vazut ca internet ca se recomanda progesteron ca tratament. |
Ninia81 spune:
Buna seara,dragele mele!
Lyly, cu siguranta nu e nimic rau cu rezulatul tau!
Crystela, incearca sa iti gasesti linistea interioara! Este cel mai important lucru spre reusita!
Eu am luat aseara rezultatul de la papanicolau si a iesit perfect! Nu am absolut nimic. Nicio infectie, etc...a zis dr ca sunt oglinda de curata!
Daca ar fi toate bune ca asta....
Visul nostru 
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ninia81 Buna seara,dragele mele! Lyly, cu siguranta nu e nimic rau cu rezulatul tau! ![]() Crystela, incearca sa iti gasesti linistea interioara! Este cel mai important lucru spre reusita! ![]() Eu am luat aseara rezultatul de la papanicolau si a iesit perfect! Nu am absolut nimic. Nicio infectie, etc...a zis dr ca sunt oglinda de curata!IDaca ar fi toate bune ca asta.... ![]() Visul nostru ![]() |
Ninia, o tot caut, dar se ascunde bine!
Tana, tu nu mai intri? Sper ca nu te sinti mai rau?
Ninia81 spune:
Cristela, cauta bine linistea aia ca pana la urma tot trebuie sa o gasesti!
Eu cred ca m-a gasit ea pe mine...se saturase de ratacirile mele si s-a gandit sa se instaleze ea in sufletul meu...e asa de bine cu ea acolo!
Visul nostru