Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Araceli
, faceam acum tot felul de analogii cu ovocitul meu amarat care a fost fecundat in martie si nu a avut informatia genetica, deci calitatea varza
. Insa endometrioza mea a fost pe fundul de sac Douglas, numai cateva punctulete, ovarele au fost curate.
Insa cred ca dr.T a avut dreptate, am avut doar ghinion.
Tinuta
, si eu te sfatuiesc la fel ca Madutz, sa-i dai un sms lui dr.T sa vezi ce zice. Si eu am avut o picatura maro deschis, insa in prima luna de diphe. Atat. In rest, seceta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Magdi
, si eu cred ca ai avut ghinion. Eu am o colega care a avut o sarcina anembrionara si 2 sarcini reusite, pe care le-a dus cu succes pana la capat. Dr nu a avut explicatii pt sarcina anembrionara, a spus ca pur si simplu se poate intampla...Colega respectiva nu a avut probleme de fertilitate, a ramas usor insarcinata, insa o data a fost cu ghinion...
lucialu spune:
Ola!
Scriu rpd ca pupa se smiorcaie
, o imbrac si fug cu ea in lume...aaaa afara![]()
Mada,Magdi

Ana_Alexia

Boo,Ioana va tinem pumnii:6!mai strangem si de la vecini(le arat pumnii si poate si-i scot si ei
)SA FIE CU OCHISORIIIIIIIIIIII,MULTIIIIIIIIIIIIIII
!

Noi suntem crestinata, dupa ce a facut un mega show in biserica de am fost varza si uda si eu peste tot![]()
Va pupam pe toate!
tinuta78 spune:
multumesc fetele. V-am ascultat. I-am scris un sms lung de vre-o 3 mesaje, sper sa-mi raspunda si sa ma linistesc
mada23 spune:
Lushiculeeeeeee..
SA ITI TRAIASCA MICA CRESTINA 

sa fie sanatoasa si cu DD mereu alaturi

Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
fireyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Helouu, helouuu endomumoase, am revenit si io ![]() ![]() [Flacarica... fata draga tot astept sa beau************************************************* Madutz[/green] ![]() ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009 ![]() www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">![]() "Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. " www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA |
cu mine n-ai sanse sa bei, eu m-as reorienta
roaga-te de Boo, sa ne vina cu vesti bune si atunci ai o sansa reala

alinaalex spune:
LUCIALU, felicitari si sa va traiasca micutza crestina!!!
mii de pupici si sa crasteti mari si sanatoase!

IOANA, bafta multa, iti tinem si noi pumnii stransi sa fie bine de data asta!!!
BOO, bafta si tie, sa vii cu 2 liniute!
Noi suntem bine, mai avem un pic... de ieri sunt si eu acasa, de asta am si timp sa scriu...ca tare demult n-am intrat pe la voi... pupam toate fetele !
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
34+ cu 
pozele noastre
cristina_84 spune:
Buna fetelor,
va urmaresc, chiar daca nu mai scriu asa des. A trecut si la mine prima luna de incercari, dar s-a incheiat fara succes.
Voi ce mai faceti?
Cele care ati inceput sa faceti stimulari, IA si FIVuri, cam la cat timp de incercari v-ati hotarat sa treceti la tratamentele astea?
Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png
Araceli spune:
Cristina, eu am incercat natural 5 luni dupa tratamentul cu dipherelline. Am trecut apoi la stimulari si IA. Din pacate, nici asa nu am avut succes, acum sunt in pregatire pt IA nr. 3.
Bafta multa, iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede
cristina_84 spune:
Multumesc de raspuns.
Ti-a recomandat doctorul sa treci la actiune dupa alea 5 luni? sau ai hotarat tu?
Pot sa intreb cam cat costa stimularea asta? Sau cat costa o IA?
Nu stiu daca e voie sa imi zici preturi, dar vreau sa stiu daca pot sa sper la asa ceva sau trebuie sa-mi iau gandul...
Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png