Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 18
utica spune:
Buna fetelor!
Desi scriu rar, va citesc destul de des..
Sunt dupa cea de-a treia injectie de zoladex. Desi am citit ca in perioada tratamentului nu ai dureri, ei bine eu am dureri in zona ovarului stang si mai ales in zona peritoneala. Simt un amestec de durere si arsura. La laparoscopie nu au intervenit chirurgical..dr a stabilit doar diagnosticul, nu a curatat nimic. Stadiul endometriozei fiind 3C (ovar stang si peritoneu). As vrea sa inteleg ce se intampla in perioada asta, in perioada tratamentului. Sa inteleg ca nu se formeaza deloc endometru? Si durerile sunt doar de la ranile lase in urma de acum trei luni? Mi se pare cam mult...ar trebui macar sa fie din ce in ce mai putin deranjante...insa nu este asa..:(.
Poate ma ajutati cu niste informatii suplimentare.
Va pup..si va doresc sa vi se implineasca visul...
cristina_84 spune:
La mine s-a intamplat pe dos: m-a curatat, dar nu mi-a dat tratament
Trying for a baby
Araceli spune:
Cristina, IA costa 700 RON (adik 500 RON IA si 200 RON monitorizarea).
Pretul tratamentului difera insa, in functie de schema pe care ti-o recomanda dnul dr. Eu prima IA am facut-o cu clomifen, care este ieftin (in jur de 15 RON). IA nr.2 si IA nr. 3, care urmeaza, cu gonal F, care este destul de scump (in jur de 800 RON tratamentul pt o luna de stimulare)
Iar dnul dr mi-a recomandat IA mai devreme, insa eu tot am sperat sa se intample minunea natural...
Monica9 spune:
Boo si Ioana va doresc mult noroc la FIV si rezultat pozitiv, multa bafta!
Eu am intrat sa va spun ca azi fac cezariana la ora 4, care e 11 seara in Romania. Am emotii, mai ales ca am fost racita si inca mai tusesc putin dar sper sa fie bine. O sa va scriu probabil numai dupa ce ne intoarcem acasa, care va fi cam in 2-3 zile daca totul e ok.
Va pup si bafta multa la liniute!
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
38+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
nicky29 spune:
Buna la toate fetele. Vin cu o intrebare: ajuta in tratarea endo tratament naturist cu donavital, extract din muguri de coacaz negru, extract din mladite de mur si ex. din mladite de zmeur? La folosit careva dintre voi si daca da cu ce rezultate?

Ioanatugs spune:
Mada23 sa stii ca am fost pe 9 noiembrie la sf. Nectarie.
Lucicule sa-ti traiasca micutza crestina si saru'mana pt. pumnisorii vostri.
Am fost si l-a Fundeni si mi-a dat tratament preventiv, Clexane de 0.4, voi face FIV cu tot tacamul.
Magdita, Alinaalex, Monica9 va multumesc pentru urari. Mai am ceva pina la test, abia vineri incep stimularea si la inceputul lui decembrie voi sti cati embrioni am.
Boo mii de pupici
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
mada23 spune:
Utica..
nu pot sa cred ca te-au deschis si nu ti-au curatat leziunile, din pacate tratamentul il cam faci degeaba daca leziunile nu sunt curatate, tratamentul ajuta sa distruga fragmentele ramase in urma operatiei. Sfatul meu e sa cauti alt doctor care stie cu ce se mananca endometrioza, si nu in ultimul rand sa te documentezi si tu ca sa stii pe viitor ce poti face, pe prima pagina sunt foarte multe informatii.

Monicaaaaaaa...

nastere usoara, pruncutza sanatoasa si papacioasa

Nicky..
ajuta s-o tii in frau si sa nu faci chisturi
Ionicule..
bravo, ai un mare sprijin
Doamne ajuta sa fie cum iti doresti
Boobulina...
hai cu vesti bune, ca-i prea multe tristete pe aici 

tuturor 
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
alexia28 spune:
Buna fetele,
Ia uite cate vesti
, va pup pe toate, eu am avut si am o perioada tare grea, ma lupt cu contractii dureroase, trebuie sa stau la pat daca vreau sa duc sarcina la termen, iau tratament, dar va inchipuiti cat este de simplu sa stai in pat cu pitika mica![]()
Ioana bafta multa in noul FIV, sa te ajute DD sa-ti implinesti visul scumpa mea prietena
Boo felicitari pentru embrionasi sa dea DD sa creasca mari si frumosi sa-i faci piticului tau un fratior sau o surioara sau gemenasi

Lucialu sa-ti traiasca comoara, e superba, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa aiba o viata fericita! stiu cum e botezul cu peripetii, Natalia mi-a plans tot timpul la biserica, eram varza, n-am inteles nimic din slujba, iar finicul la slujba de botez la fel a facut,transpirasem toata, cand am vazut pozele de la botez eram de toata jena, mi se vedea rochia transpirata![]()
Monica bafta multa la cezariana, sa se nasca bb sanatos si sa te refaci repede
Mada, Magdita,Ralu, Aditza,..pup toate fetele
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
30w
prietene DC .
magdita spune:
Buna fete dragi,
Monica9
, cred ca deja putem sa te felicitam, ma gandesc ca ai si nascut printesa cu numarul 2
. Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa, ca sorelina ei
.
Alexutza
, ai mare grija de tine si de bebe din burtica, nu mai ai fff mult pana la marea intalnire, Doamne ajuta sa te mai lase contractiile si sa duci sarcina fara probleme pana la final
.
Ioana
, sunt cu gandul la tine, sper din tot sufletul sa reusesti de data asta, meriti cu prisosinta sa devii mamica
.
Boo
, am sentimentul ca vei reusi si de data asta
, asa ca te astept cu cele mai bune vesti
.
Madutz scump
, iti multumesc ca te gandesti la mine 

.
Lucic
, sa va traiasca micuta crestina si sa creasca mare si sanatoasa
.
Utica
, imi pare rau sa aud iar de endometrioza, insa imi pare si mai rau sa aud de medici care opereaza si nu curata absolut nimic, sau curata si nu dau tratament, cazul Cristinei. Din tot ce am citit pana acum, nu se face una fara alta, daca se face operatia si se depisteaza endometrioza, trebuie neaparat curatata, iar apoi facut tratamentul. E la alegerea pacientei daca il face sau nu, dar medicul trebuie sa recomande neaparat tratamentul. Multa sanatate iti doresc
.
Araceli
, sunt cu ochiul geana pe tine
, multa bafta luna asta la IA
.
Pup toate fetele si sa vina II !!!!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor