Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 16
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Stimulari da, inseminari nu. Si ma saturasem de pastile, injectii si de toti doctorii care imi spuneau ca sunt ok si sa mai incerc. Acum macar stiu ce am, oricum endometrioza nu se vede decat la laparo, deci a fost ok ca am facut. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
O sa iei dipherine sau inca nu stii ce ti da. sa inteleg ca prin operatie ai scapat de chisturile alea.
Dumnezeu ne va ajuta!
amy2007 spune:
Asta scrie pe biletul de iesire: Chist ovarian drept 4/4.5 cm, chist paratubar, endometrioza peritoneala.
S-a practicat chistectomia ovariana dreapta, chistectomia paratubara dreapta, electroexcizia leziunilor de endometrioza, verificarea permeabilitatii tubare pozitiv bilateral. Control hemostaza. Toaleta cavitatii peritoneale. Exuflatie. Nylon la piele. Pansament.
Deci a scos chisturile si a facut si ceva la leziunile de endometrioza. Tratamentul joi cand ma duc a scos firele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Boo spune:
salutare ! am revenit.
Beatrice casa de piatra iti doresc si sa vina bebelusii cat mai repede !!!!
Sa va spun despre mine. Am facut punctia si mi-au scos 12 ovocite din cate doar 6 au fost ok de fertilizat si din astea au ramas 3 embrioni pana la urma. I-au transferat pe toti si acum .. asteptam sa facem bhcg-ul pe 25.
Eu cred ca pot sa trag o concluzie dupa cele 2 FIV-uri facute, cel putin in cazul meu. Mi-e clar ca la mine endometrioza afecteaza calitatea ovocitelor. La primul fiv mi-au scos 20 din care doar 9 au fost ok si din astea au ramas doar 4 embrioni buni, dar nu geniali. Iar acum la fel. Asa ca, dupa capul meu asa, cred ca as fi putut sa incerc o mie de ani sa raman gravida natural daca eu la ovulatie faceam oua proaste .. Ca daca dr din cati au scos au reusit sa fertilizeze doar o parte, cine stie cand mi-ar fi iesit mie minunea. Plus problemele pe care le am la trompa stanga .. etc.
Asa ca eu sunt super multumita de decizia luata si 
Ioanatugs spune:
Boo felicitari pentru embrionasii de la purtator si multa bafta sa iasa cu ochisori ca prima data!
Mada23, Magdita, Lucialu va pupic si v
multumesc pentru incurajari.

Ralu_t ma bucur mult ca te-am vazut!
Si acum sa va dau si eu vesti noi, mi-au iesit antimulerienii 4.54, deci mai am ceva oute, asa ca am primit ok-ul pentru un nou FIV, chiar daca FSH-ul e mare. Am inceput deja Diferelinul si peste cateva zile voi incepe stimularea. Nu prea am timp sa intru asa de des cat as vrea, ca sa va tin la curent cu demersul fiv-ului, insa va voi spune cu siguranta rezultatul, peste doua saptamani.
Boo sunt cu ochii pe tine, sa pleci la Odisee si sa ma tragi si pe mine!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
Boo spune:
BRAVOOOOOOOOOO !!! ma bucur foarte tare pentru tine!!! mergem impreuna la Odisee iupiiiiiiiiiii 

magdita spune:
Buna dragele mele,
Boo
, sa fie intr-un ceas bun FIV-uletul tau si poate ies gemeni
. Am incercat si ieri sa dau de tine pe la FIV, ca nu mai stiam in ce stadiu esti, dar nu prea am avut timp de cautari
. Ma bucur ca ai scris aici si ca vestile sunt bune, te asteptam cu beta mareeee
. Mi-a dat de gandit concluzia ta dupa cele doua FIV-uri, s-ar putea sa ai mare dreptate si endometrioza asta sa afecteze calitatea ovocitelor. Offf...
Ioana
, Doamne ajuta si tie, sa ai un FIV reusit si sa mergi dupa Boo la odisee
!
Madutz
, sper din suflet ca dupa tratamentul asta homeopat sa reusesti din nou
si sa fie totul bine pana la capat
. TREBUIE !!!
Monica
, sa ne tii la curent. Cand nasti, sa incepem galeria ?

Ralu_t
, mamica de copil superb Tudor
, pe unde ne umblii de nu ma stim nimic de tine?
Lucic
mamica si pupa terorista 
.
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta la aspirante !
Pup toate fetele, fara exceptie si va mai scriu cand am un pic de timp.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
tinuta78 spune:
Buna fetelor,
Vin cu o intrebare disperata. La o saptamana de la a 3a injectie cu diphereline mi-au aparut niste scurgeri maroni spre rosiatic.
Mi-e tare frica, chiar toate bubele rele sa fie in " fundul " meu???
. A mai patit cineva asa ceva? In prospectul dipherelinului scrie ca orice metroragie aparuta in perioada tratamentului este anormala
si ca trebuie urmarit nivelul estradiolului plasmatic in cazul aparitiei acestora. Unde sa merg? la Dr T sau la laborator de recoltare?
mada23 spune:
Tinuta..
nu te gandi numai la rele, pana ajungi la medic, da-i un SMS lui tutunaru cu problema ta si vezi ce iti raspunde.
Hai tinem pumnii sa fie bine

Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
mada23 spune:
Boobulina..

Doamne ajuta! vrem surioara pt Alex
Ionucule.

bravo asa te vreu, ma bucur mult, hai cu testu, hai cu testu, multe, multe
SF Nectarie sa-ti fie alaturi

Magdu...
fata dulce
Luci..
hai mai da de stire, a pus Pupica iar biciul pe tine![]()
fetele
tuturor multe 
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
Araceli spune:
Magdi, eu stiu de la dr. Matei ca rezerva ovariana/calitatea ovocitelor este afectata de endometrioza ovariana, nu de cea pelvina, care nu este atat de grava...
Boo, iti cunosc povestea, si, din cate imi aduc aminte, problema ta a fost un chist endometriozic pe ovar...
Bafta multa, Boo, iti doresc sa ai succes ca si prima data si sa vii cat de curand cu vestile bune