Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 15
xdidi spune:
salutare fetelor,
am fost la tutu si surpriza....mi-a spus ca daca vreau bebe nu e tocmai ok sa iau duphaston si ca va trebui sa vin la el cand voi avea un cm natural adik fara hormoni, fara duphaston...si daca nu vine mi-a dat doua nr. de tel pt acupunctura si homeopatie....apoi a zis ca vom incerca o stimulare la hipofiza....si ca nu e cazul sa ma gandesc la fiv ca nu prea e posibil si ca doctorii care mi-au recomandat probabil erau in foame mare
....deci....pauza pt mine si daca pana pe 18-20 nov nu vine merg la homeopat...insa continui cu tincturile mele si ceaiurile mele si imunostimulentele mele....
vasilasanita eu aveam ovulatie cu endo grad 4 si cu chisturi in tot abdomenul si ciclu foarte dureros si lung 7-8 zile, eu am descoperit endo pt ca avem chisturi care imi dadeau dureri de spate si rinichi si am mers la medicul de familie si dupa o eco abdominala am descoperit chisturile....si partea urata e ca au aparut si intr-un timp ff scurt 8-9 luni...mergi la un doc care stie cu ce se mananca infertilitatea de orice cauza este ea si poate faci o laparoscopie exploratorie..bafta
va puup pe toate 

didi
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada23 Vasilasanita.. eu iti doresc sa nu ai boala asta, in schimb pentru siguranta ta ar fi bine sa faci o laparoscopie, e singura metoda de diagnosticare 100%.Banuiesc ca faci stimulare pentru inseminare, refuz sa cred ca te chinui pe uscat cu hormonii, incearca si de data asta, iar apoi daca nu iese nimic, cauta si fa o laparo rezolva foarte multe probleme ale infertilitatii, cel putin stii in ce directie o iei. Sotul cum sta cu gigeii? e important sa stii mai inatai cum sta el. tinem pumnii sa ne aduci vesti bune ![]() ************************************************* Madutz ![]() ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009 ![]() www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">![]() "Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. " www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA |
Lui i a iesit spermograma buna.
Dumnezeu ne va ajuta!
mada23 spune:
Didi...
eu te sfatuiesc sa mergi la homeopata ,coincidenta sau nu, cand am ramas doar ce terminasem tratamentul ei, acum am inceput sa iau iar, am fost reticenta dar cred ca a vut o contributie majora.Vine postul e o perioada buna de linistit sufletul, ai sa vezi din ianuarie ai sa ai cm ,daca mergi unde te-a trimis, si ai sa fii apta pentru 

Vasilasanita..e un lucru bun, ca sotul sta bine, deja ai mai taiat o cauza, mai ramane laparo, succes mult
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
vasilasanita spune:
| citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, am fost la tutu si surpriza....mi-a spus ca daca vreau bebe nu e tocmai ok sa iau duphaston si ca va trebui sa vin la el cand voi avea un cm natural adik fara hormoni, fara duphaston...si daca nu vine mi-a dat doua nr. de tel pt acupunctura si homeopatie....apoi a zis ca vom incerca o stimulare la hipofiza....si ca nu e cazul sa ma gandesc la fiv ca nu prea e posibil si ca doctorii care mi-au recomandat probabil erau in foame mare vasilasanita eu aveam ovulatie cu endo grad 4 si cu chisturi in tot abdomenul si ciclu foarte dureros si lung 7-8 zile, eu am descoperit endo pt ca avem chisturi care imi dadeau dureri de spate si rinichi si am mers la medicul de familie si dupa o eco abdominala am descoperit chisturile....si partea urata e ca au aparut si intr-un timp ff scurt 8-9 luni...mergi la un doc care stie cu ce se mananca infertilitatea de orice cauza este ea si poate faci o laparoscopie exploratorie..bafta va puup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() didi |
La OMNICLINIC in IAsi, merg de ceva vreme. LA echograf nu se vede nici un chist. CM e de 3 zile. Nu stiu daca i bine daca i asa scurt.
Dumnezeu ne va ajuta!
amy2007 spune:
Buna fetele. Sunt noua pe aici, cu sensul ca ieri am aflat ca am endometrioza, dupa o laparascopie la Tutunaru. Chist ovarian drept, chist paratubar drept, endometrioza peritoneala, trompe permisive bilateral. Peste 7 zile vand imi scoate firele imi da si tratamentul. Am tot citit si peste tot scrie ca la 40% din cazuri recidiveaza. Daca se trateaza, exista sanse sa raman graviduta fara FIV, avand in vedere ca trompitele sunt bune?
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
vasilasanita spune:
| citat din mesajul lui amy2007 Buna fetele. Sunt noua pe aici, cu sensul ca ieri am aflat ca am endometrioza, dupa o laparascopie la Tutunaru. Chist ovarian drept, chist paratubar drept, endometrioza peritoneala, trompe permisive bilateral. Peste 7 zile vand imi scoate firele imi da si tratamentul. Am tot citit si peste tot scrie ca la 40% din cazuri recidiveaza. Daca se trateaza, exista sanse sa raman graviduta fara FIV, avand in vedere ca trompitele sunt bune? |
Aveai vreun simptom inainte de endometrioza sau cum s a decis sa ti faca laparoscopia?
Dumnezeu ne va ajuta!
amy2007 spune:
Nu. Dar trompe ok, analize beton, vreo 7 ani de incercari, era singura alternativa.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
vasilasanita spune:
| citat din mesajul lui amy2007 Nu. Dar trompe ok, analize beton, vreo 7 ani de incercari, era singura alternativa. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
ai facut poate si stimulari, inseminari?
Dumnezeu ne va ajuta!
amy2007 spune:
Stimulari da, inseminari nu. Si ma saturasem de pastile, injectii si de toti doctorii care imi spuneau ca sunt ok si sa mai incerc. Acum macar stiu ce am, oricum endometrioza nu se vede decat la laparo, deci a fost ok ca am facut.
_