Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 14
tinuta78 spune:
Beatrice, casa de piatra si bebelusi sanatosi.
Revin cu anuntul: Cine are nevoie de cate o fiola diphereline 3,75 in decembrie si ianuarie sa ma contacteze pe PM ptr ca pot sa-l procur cu 25% reducere!
,
si
ptr toate fetele
xdidi spune:
salutare fetelor,
Beatrice casa de piatra si toate cele bune sa se adune
tu unde ai facut nunta? ca eu voi cununa in febr si cautam sala...la preturi decente...bucurestiul e groaznic din punctul asta de vedere, preturi enorme pt conditii minime , oricum dacaare cineva habar astept cu drag recomandar, multumesc
cat despre mine .....voi merge maine la tutu...am avut ceva intepaturi de ovare ieri, dar nimic spectaculos, ca eu sunt invatat cu dureri nu gluma ...
Cristina ce faci? cum merge proiectul....![]()
te puuup

didi
nicky29 spune:
Buna fetelor, am fost diagnosticata cu endo ( nu s-a specificat stadiul ) in aprilie 2008, la o operatie pt verificarea trompelor. Nu mi s-a dat nici un tratament ulterior. Acum vreau sa fac alta laparo si sa incep un tratament.Aproape toate fetele vb de dr Tutunaru.Eu sunt din Neamt. Sunt dr in Iasi care trateaza endo? (sau undeva mai aproape). Si daca nu ... pe cine imi recomandati in Bucuresti?

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tinuta78 spune:
nicky,
Eu am fost operata de Tutunaru. Am fost in aceiasi situatie ca si tine, la eco nu s-a vazut nimic, dar am facut laparoscopia ( 20 mai 2009)ptr verificare trompe si mi-a descoperit chist endo de 3cm. Dr mi-a recomandat diphereline, dar am zis sa mai incerc cateva luni, asa ca abia dupa 4 cicluri am inceput tratamentul. Unde ai fost operata? Este ciudat sa se gaseasca endo si sa nu se dea tratament. Probabil trebuie sa faci alta laparo, ptr ca in cazul tau au trecut cam multe luni. Mie, dr T mi-a ingaduit sa incerc maxim 3 luni ca sa nu se refaca endometrioza.Bafta multa!
cami_antonia spune:
FETELOR
AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT
ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA
www.alinadonescuumanitar.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
nicky29 spune:
Tinuta78 multumesc pt raspunsul prompt. Am fost operata de catre dr Socolov Razvan din Iasi: mi-a spus ca nu exista tratament, chiar si la 2 luni de la operatie la control eco, cand am intrebat de tratament nu a indicat nimic. Eu personal am asteptat 1 an si acum vreau sa ma intrept catre alti doctori. Simptomele pe care le aveam inainte de laparo ( dureri de san ) au reaparut si intepaturi in ovarul drept + cateva in cel stang semn ca s-a extins endo si in partea stanga.Despre tratamentul cu diphereline am citit pe net si mi-am dat seama ca exista totusi o portita.La 6 luni de la laparo am facut o a 2-a histerosalpingografie sa vad trompele si nu erau ff in regula ceva mai bine fata de prima.Din cate ai povestit tu, acum ai inceput tratamentul cu diphereline?Sunt hotarata sa fac a 2-a laparo numai sa vad cu cine
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinuta78 nicky, Eu am fost operata de Tutunaru. Am fost in aceiasi situatie ca si tine, la eco nu s-a vazut nimic, dar am facut laparoscopia ( 20 mai 2009)ptr verificare trompe si mi-a descoperit chist endo de 3cm. Dr mi-a recomandat diphereline, dar am zis sa mai incerc cateva luni, asa ca abia dupa 4 cicluri am inceput tratamentul. Unde ai fost operata? Este ciudat sa se gaseasca endo si sa nu se dea tratament. Probabil trebuie sa faci alta laparo, ptr ca in cazul tau au trecut cam multe luni. Mie, dr T mi-a ingaduit sa incerc maxim 3 luni ca sa nu se refaca endometrioza.Bafta multa! |

tinuta78 spune:
nicky, daca vrei sa te operezi in Bucuresti, dr Tutunaru este f renumit pentru tratarea endometriozei. am mai auzit de alt dr din polizu, un profesor dr, dar nu stiu cum il cheama. Totusi mie mi s-ar parea un efort f mare sa te deplasezi in Bucuresti, dar daca nu gasesti un dr de incredere mai aproape..., asta este . Sanatatea ta trebuie sa fie pe primul plan. Boala asta nu are ca efect doar infertilitatea, asa ca trebuie sa faci tratamentul cat mai repede.
mada23 spune:
Helouu, helouuu endomumoase, am revenit si io 

Lushicule...
tare tare fetele , desi ti-am mai spus, ma topesc dupa pupica ta
e dulce foc, sanatate multa si sa asculte de mami si tati

BeeeaaaaaaaaCASA DE PIATRA, o casnicie frumoasa, plina de iubire si incununata cu prunci

Ionicule...
mama lor de analize, tin pumnii sa sa te reglezi, nu dispera stii doar ca rasare soarele, mereu si mereu, o imbratisare mare sa gasesti calea spre 

Monicule..
ce putin mai ai
, nastere usoara draga noastra albastrica
Boobulina..
astept sa vii cu vesti bune, imi place ca esti hotarata si pusa pe fapte mari

Panselutza..

Flacarica...
fata draga tot astept sa beau![]()
Magdu..
Alexia..
ce face burtika?
Ana-Alexia..
multe
pt toate pupi 
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
vasilasanita spune:
Buna fete dragi!
Ajutati ma si pe mine cu un rspuns la dubiile mele. Incercam si noi de ceva vreme sa facem un bebe. Dupa aproape 2 ani inca nu s a intamplat minunea. Am facut HSG, trompe OK, uter retrovers. De ovulat , ovulez, am facut si stimulare cu clomifen dar nu mi s a intamplat nimic deosebit.
Intrebarea mea pt voi este daca e posibil sa am endometrioza? In afara faptului ca prima zi de CM este f dureroasa, nu am alte simptome. Voi cum ati depistat aceasta boala?
De luna urmatoare dr mi a propus sa fac stimulare cu puregon. NU stiu ce sa fac. Am presentimentul ca cauza infertilitatii mele este alta - posibil endometrioza.
Dumnezeu ne va ajuta!
mada23 spune:
Vasilasanita..
eu iti doresc sa nu ai boala asta, in schimb pentru siguranta ta ar fi bine sa faci o laparoscopie, e singura metoda de diagnosticare 100%.
Banuiesc ca faci stimulare pentru inseminare, refuz sa cred ca te chinui pe uscat cu hormonii, incearca si de data asta, iar apoi daca nu iese nimic, cauta si fa o laparo rezolva foarte multe probleme ale infertilitatii, cel putin stii in ce directie o iei. Sotul cum sta cu gigeii? e important sa stii mai inatai cum sta el.
tinem pumnii sa ne aduci vesti bune
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA