Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Beatrice, la mine totul s-a inpotmolit la CAS, ptr ca n-au avut doctor. Nu stiu daca ce-am luat pe mere am dat pe pere, ptr ca pe mine nu m-au costat decat drumurile la CAS si telefoanele chiar si 2-3 pe saptamana. Cred ca s-au saturat de mine si deasta mi-au aprobat intr-un final. Ceea ce mi se pare ciudat e ca majoritatea fetelor cu endo ori nu fac tratamentul, ori sunt comode si nu-si depun dosarele, ptr ca mie mi s-a spus ca e singurul dosar pentru endo. Intradevar a durat, dar daca erau mai multe, poate isi dadeau interesul sa rezolve mai repede. Totusi e criza fetelor, si platim o caruta de bani asigurarea de sanatate, de ce n-am beneficia si noi de acest mic ajutor?
Eu acum am singurul regret ca nu mi-am depus dosarul imediat dupa operatie. Am asteptat 5 luni ca poate se intampla minunea si cand am inceput sa ma sperii am tabatat pe farmacie. Plus ca am deja 2 retete de la medicul de famile care sunt expirate, deci v-a trebui sa mai fac cateva drumuri. Pentru fiecare cupon, este nevoie de o reteta noua, deci drum luna de luna la medicul de familie.
Traim in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am inteles ca la Elias s-a defectat aparatul cu care se facea laparoscopia si stau fetele pe banda si asteapta....si asteapta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Didi, ai mai reusit sa prestezi luna asta pt bebe?

Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Ce liniste este aici!Putina galagie ca se apropie o petrecere.
Beatrice, tu ai scutire pentru ca esti in focuri. Un brat de flori ptr tine si sa ai o nuta de vis si o viata implinita cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
cristina ce sa zic am reusit ceva, dar am avut menstra 13 zile asa ca astept vesti de la medic,azi sper sa ajung la el ca n-am facut programare....vedem tu cum stai ? faci test? bafta
va puup pe toate

didi

Mergi la inceput

tinuta si toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragelor,

Beatrice, casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna, sa va iubiti toata viata si sa fiti binecuvantati cu cat mai curand ! Distractie placuta, vreme frumoasa si luna de miere minunata !
Boo, esti fff hotarata, bravo, bafta multa la FIV si sa-ti ajute DD ca prima data .
Csana, nu-i asa ca e grozav fara dureri la cm in prima zi ? Mie nici acum nu-mi vine sa cred ca nu trebuie sa mai au analgezice , cand toata viata am luat . Si asta se datoreaza doar tratamentului cu diphereline, ca dupa laparo am stat 11 luni fara tratament si durerile erau aceleasi. Deci stiu exact care e diferenta.
Lucic mamica in dansul gol si pupa dulce foc.

Pup toate fetele, mentionate sau nu .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

MULTAM PT URARI!!!CHIAR A FOST O NUNTA FRUMOASA SI NU SPUN ASAT DOAR CA A FOST A MEA, MIRESICA-SUPER(Modestia in floare!), iar vrmea chiar a tinut cu noi, in local stateam cu usa deschisa si cativa ne cerusera sa dam drumul la aer conditionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Beatrice casa de piatra!
Sa va iubiti mult si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Sa va fie casa binecuvantata cu copiii mult asteptati!

Lucic pentru tine si printesa ta iubita!

Fetelor, va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anness99 spune:

beatrice Casa de piatra ! sa aveti parte de fericire si de un cat mai curand , te-am pupat

Mergi la inceput