Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 12
csana spune:
neata fetele!
azi, prima zi de ciclu, dupa 93 de zile de la ultima injectrie cu diphe.
si, betrice, nu m-a durut burtica deloc! stau prudenta in pat, obisnuita cu calvarul zilelor de cilu de dinainte de tratament, si vad si eu acum cum e sa fii cat de cat normala, sa iei ciclul ca pe ceva firesc, si nu ca pe bau-bau.
va pupic, o duminica frumoasa si calduroasa
!
Boo spune:
remember me ??
Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, dar zau ca nu mai am timp deloc. Alex e in priza mereu, zici ca il hranesc cu Duracell. Nu mai am timp de nimic, plus ca vrea numai cu mine, nici aici
nu pot sa merg singura
. Iar cand doarme zac si eu sa imi refac energia.
Asa ca am abandonat de tot forumul.
Am intrat acum si vad ca a scris Lucia. Asa ca pe aceasta cale vreau sa o 

pe ea si pe iubitica ei ! Am intrat de nu stiu cate ori sa caut poze si ciuciu. Ai scapat acum, ca te certam in curand. Ai o fetita scumpa foc. Eu zic sa nu te impacientezi cu alaptatul si cu programul, se rezolva ele in timp. Nici Alex nu a vrut suzeta deloc la inceput asa ca eram mai mult cu tzitzi in gura. Si a luat-o deodata la 7 luni, din senin si acum e iubirea vietii lui 
Noutati despre mine am, asa ca am intrat sa va spun si voua. M-am apucat de tratament pentru FIV 
. Am deja o saptamana si ceva de injectii, ma doare fundul, dar mergem inainte. Alex e mortal cand facem injectia, ca mi-o face barbata-miu. Sta langa mine si daca tip sau zic ca ma doare incepe si plange de mila mea. Dar l-am intrebat daca mai vrea o surioara si a zis DAAA.
Peste o saptamana plecam in Israel, fac tot cu Ron-el de la MNL, dar cum el nu vine aici ma duc eu dupa el. Va rog mult sa-mi tineti pumnii asa ca data trecuta. Tare bine mi-a fost sa va stiu langa mine. Eu una stiti ce fac, vizualizez
!
Ioana
si ai incredere ca o sa fie bine, fa toate analizele si cand totul o sa fie ok treci la treaba. De abia astept sa ne vedem. Imi
de o mancarica buna de la voi.
Va pup pe toate fara exceptie. Am vazut ca ati mai intrebat de mine, sunteti tare tare dragute !!! 
Monica9 spune:
Lucia nu te stresa ca n-are bebe program, lasa ca e ok si asa, nici la noi nu prea era nici un program si mai ales noaptea adormea in brate dar cum o puneam jos se trezea asa ca eu am mutat-o cu noi in pat pana pe la 4 luni, de atunci doarme singura in camera ei si e ok. Acum sper eu ca asta mica sa nu fie chiar asa bandita ca Rebecca, desi pe cat se misca in burta tare mi-e frica de cum va fi. Dar nu conteaza, numai sanatoasa sa fie.
Boo bafta multa la FIV, sa vizualizezi la fel de bine ca si prima data!
xdidi imi pare rau de probleme cu ciclu, du-te la medic sa vezi ce e. Sper sa nu fie grav si sa se rezolve repede.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
35+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
beatrice75 spune:
Didi, sa ne spui si noua daca vei merge la dr respectiv, eu una nu am auzit de el
Boo, sa ne tii la curent cu FIV-ul!!!Care va sa zica prima data la Ronel!
Csana, ce sa-ti spun?!

Acum vine cheful de sex si de bebei!!!
fireyes spune:
Boo, nu stiam ca ai inceput deja un nou FIV!!! Multa bafta, sa fie reusit macar cum a fost celalalt!![]()
Pup mult!
xdidi spune:
salutare fetelor,
Boo bafta sa te intorci cu bebe...
Monica eu chiar am prb cu cm insa pana acum am primit doar veti proaste de la doc ginecologi si doc endocrinologi...asa ca am mari sperante de la tutu la care trebuie sa ma programez....
s-a oprit cm-ul deci sunt in grafic vreo 10 zile pe luna...ma descurc eu
in rest va puuup pe toate

didi
lucialu spune:
Buna sea'ra!![]()
Sper sa nu raman logata aiurea si sa poc scrie si eu ceva.La scutecele sunt varza,tot in urma cu mandruca mea
Boo

multam fain!Moama,ce hotarata esti!Sa fie intr-un ceas bun ce vizualizezi tu acolo sha si injectiile!Alexandru vorbeste deja?merci pt incurajare!Sper sa nu o apuce dragul de suzi tocma cand altii trebuie dezvatati
Intre timp suzeteste pe mine de jar mananc.BAFTA!!!Sa fie cu okisori frumosi ca ai lui Alex!
Monica,cand ati ramas una cate gravi si apoi au aterizat berzile,una cate una ati disparut.M-am gandit eu cam cu ce va ocupati timpul,ca doar nu-s chiar de tot lovita
,dar ma jur ca nu credeam ca non-stop tre sa stau cu pupa in brate.Doua zile la rand am mers cu al meu intr-un magazin si cum am intrat am iesit de urgenta cu traistuta goala ca s-a gandit minunea sa faca concerto in si bemol,de ne-au stiut toti de cai breji,parinti denaturati cu una bucata copil mic si "chinuit"
Poanta e ca je nu mai are haine ca de-ale gurii mai poa sa cumpere tati si je se pare ca in curand va circula in...gol daca mandra nu-si schimba atitudu'Si mai ma laudam ca sunt rabdarea intruchipata
Acum pe bune,ca mai imi spuneti si ie ca si voi ati avut cam aceleasi problemite, jos palaria pt voi!iar eu am zis ca iau fiecare zi cum vine si cu pasi de bebelaci,merg in ritmul ei si ne facem noi mari![]()
Didi iti multumesc frumos!Meri la dl dr si spune-i exact ce si cum,poate da DD si dai de capat la problema.
Csana felicitari pt venirea rusilor in absoluta liniste si pace!
Va pupacim!Incerc sa vad daca pot sa dau o tura si pe la scutecele.
Bafta tuturor!
tinuta78 spune:
fetelor,
Dupa aproape 2 luni si jumatate am reusit sa obtin cupoanele ptr diphe compensat cu 50 % pentru lunile nov, dec si ianuarie. Pentru ca eu am fost nevoita sa-mi procur primele 2 doze la pret intreg, voi mai putea beneficia doar de cel din luna noiembrie, asa ca..., daca sunt fete care incep tratamentul ptr endo sau fiv in decembrie, ianuarie ...si au tratament cu diphe 3,75 la pret intreg, va rog sa-mi dati un PM
( sper sa-mi recuperez si eu macar cate 25% ptr fiecare fiola
).
beatrice75 spune:
Tinuta, si la mine s-a intamplat cam la fel, am fost nevoita sa-mi procur prima fiola la pret intreg. Am alergat sa compensez, dar cei de la Elias mi-au gresit analizele si a trebuit sa iau lamele sa le duc la o clinica privata, asa ca ce am dat pe mere, am luat pe pere....
beatrice75 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA
Stiu ca este un subiect offline, dar.......