FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

O sa mai incerc o ultima inseminare luna asta. Sa stii ca si pe mine m-a pus pe ganduri biopsia asta...si dr I cand am fost prima data la el ne-a zis ca sunt cazuri cu fsh mare si la care s-au gasit totusi spermatozoizi. Mi-a zis ca putem incerca si asa...si in cazul in care nu gaseste nimic stau pregatiti si cu proba de la donator. Noua ne este un pic frica pentru ca atunci cand am fost la dr Damian ne-a zis ca nu prea ne recomanda biopsie...ca sunt slabe sanse sa gaseasca ceva...si asta sa nu afecteze altceva...Acu cateva zile zicea sotul ca ar mai incerca o spermograma...poate s-a intamplat vreo minune intre timp.
Oricum si cand ne-a zis dr I de biopsie sotul a zis ca ar incerca...dar nu acum...poate mai tarziu...la al doilea copil. Poate cand merge acum cu mine la inseminare mai reface spermograma si mai discutam o data despre biopsie.
Multumesc Bytzule...stiu ca esti alaturi de mine. Am tras un bocet dimineata dar mi-am revenit acum. Am fost si mi-am cumparat ceva frumos. Probleme financiare nu avem...putem face FIV oricand...avem ceva pus deoparte la saltea...Am zis ca incercam 3 IA cum ne-a recomandat si dr I...de fapt el a zis 4...dar eu ma opresc la 3...nu ma mai ajuta psihicul. In Ianuarie sigur bagam FIV...asa de inceput de an!.
Rodi hai capul sus...nu ma lasa singura in lupta asta contra sortii. Eu nu cred in destin si daca suntem 2...sigur il invingem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetele dragi,optimiste si curajoase

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Yarrina-cu mine sunteti 3

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit dragutelor! Am revenit si eu la sentimente mai bune,ma simt mai bine;
Yarrina-imi pare rau iubita,presimteai tu "ceva".Eu as zice sa iei o pauza pana in ianuarie,dar evident tu simti si hotarasti cum e mai bine.Stai linistita ,nu te las singura in lupta asta cu destinul,de fapt nu cred in predestinare , ci in Providenta.
Daria-felicitari,asta da veste!Ne bucuram toate cand mai auzim si de-o veste buna!
Bytzi tesi iti multumesc pt. incurajari.

Eu am vorbit cu hudak_ali si poate ca plec la unguri sa fac inseminare.
E si mai aproape si costa mai putin.Mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta si eu sunt pacienta Dr Zadori, tot Alina m-a trimis la el si sunt foarte multumita de ceea ce se face acolo in clinica. Mergi cu incredere ca sunt oameni deosebiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, stii de ce te iubim noi?Pentru ca mereu stii sa ne faci sa credem ca totul va fi bine, sa credem in sansa noastra,sa credem ca totul se poate rezolva.Si stii de ce te mai iubim noi?Pentru ca esti mereu alaturi de noi cand avem nevoie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzi imi pare sincer foarte rau ca nu ai reusit sa-ti implinesti visul, stiu ca esti suparata dar d-zeu iti va da puterea sa treci peste tot, sa te ridici si sa mergi mai departe indiferent ce va fi, esti o fata puternica, este normal sa fii acum dezamagita de tot si de toate dar stii..timpul le rezolva pe toate, te pupam dulce si eu sper din tot sufletul ca intr-o zi sa deviii mamica, ti-ar prinde bine o pauza, un concediu, relaxeazate si paote dupa cateva lui mai incearca o ecografie pe ciclu naturat in per ovulatiei sa vezi cum este, uneori de la stimulari nu se produce nimic, nici un folicul, eu asa am patit...cand imi dadeau dr clostry 2/zi nu aveam nici un folicul, avea ovarele hiperstimulate si nimic...pe natural aveam un folicular mic 14-16....dar cand esti odihnit se rezolva treaba, nu mereu stimularea este buna, depinde de organism.te pup dulce dulce, curaj, capul sus si eu simt in sufletul meu ca intr-o zi o sa devii mamica.
yarrina mult mult sucecs la inseminarea nr 3..noi asa am reusit la a treia, sanse mai deloc si se pare ca nr 3 a fost cu noroc..te pupam si mult mult succes.
diana, rodicuta, cora, va dorim mult mult succes fetelor, trebuie sa fie o reusita cat de curand.
montyesti bine iubita?
va pup pe toate, de acum sunt acasa, va citesc zilnic dar ma doare sincer sufletul cand vad atata suferinta cand intru, ma rog la d-zeu sa fie bine si sa va vedeti visul curand implinit.scuze pt greseli dar nu mai am timp sa recitesc, plange gazoiul.pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna dragutzelor

andra,iti multumesc mult si eu va iubesc pe toate si de aia nu pot sa va parasesc
stii ca si eu ma gindesc la tine ,sincer m-am bucurat nespus cind am vazut ca ati reusit biopsia si imi doresc in curind sa ne dai aceeasi veste,sa ma anunti cind incepi sa-ti tin pumnii

inna,multumesc si multa sanatate va doresc,Andrei sa creasca mare si sa-i faca numai bucurii lui mami

eu azi mi-am luat lista pt dosar de adoptie de la PC
sincer mi sa pus un nod in git ,am mai tras o repriza de plins si am realizat ca nu ma simt pregatita pt asta,rana nu mi sa vindecat,sufar ,sufar si sincer nu stiu pina cind....

sper ca nu v-am intristat iarasi ,va pup pe toate

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzi multumesc mult, e foarte obraznic asta mic.
Te felicit pt decizia voastra, sunt sigura ca vei reusi sa treci peste durerea pe care o ai in suflet, indiferent de sexul bebelusului ai sa vezi ca o sa-l iubesti enorm si o sa te simti implinita, nu plange, sunt niste sufletele mici care asteapta sa fie iubite, si daca d-zeu va vrea o sa ai si un pui al tau natural..de obicei asa se intampla, am vazut multe multe cazuri, sa stii ca si noi tot asta urma sa facem, sa luam un puiut de crescut, ne doream enorm..hai nu mai plange, te intelegem dar nu conteaza cine il naste,conteaza cine il creste si il educa.te pupic si va fi bine, acum iti este greu dar o sa fii fericita, ai sa vezi, o sa-ti umple casa si golul din suflet.te pupic si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ola fete dragi
si eu vin dupa o repriza zdravana de plans
azi sunt ziua 1 si desi cum spuneati si voi la noi nu mai puem ccrede in minuni, nu ma pot totusi orpi dn plans cand e ziua 1
plus ca am citit azi de nereusita yarrinei si tot ce ati scris voi dragele mele pe aici si cazusesem rau in butoiul cu melancolie
si vin acasa si sotul incepe din nou subiectul cum sa facem sa avem si noi un pui
atat mi-a trebuit si punete pe plans si plangi si plangi
bytzi iubita cum sa ma supar pe tine, nici pomeneala, stiu ca ai dreptate, dar sincer sunt cu moralul la pamant si dcat sa mai intristez si pe altii mai bine stau cumintica in banca mea
si noi am incercat tot ce era omeneste posibil a mai ramas FIV cu donator
dar iata ca vremurile s-au schimbat si nu mai avem banisori deloc deloc, adica atunci cand spun asta sa nu va ganditi ca sunt o egoista care se gadeste la cariera, sa faca case palate, alte alea nu dar intradevar stam foarte prost cu banii, deabia ne permitem pentru mancare, rate si cheltuielile minime cu utilitatile
nici macar un amarat de IAD la giulesti care nu e mare avere nu ne permitem
daramite sa mergem la sibiu
asa ca nu pot decat sa astept sa ne revenim si cine stie
poate la anu
dar timpul trece nu mai sunt tanara
simt ca si CM nu mai e ca inainte , poate de la stresz poate de la alimentatie necorespnzatoare nu stiu, dar inainte aveam aproape 5-7 zile si fff abundent
acu abia daca maiam 4 zile si ala asa comsicomsa
dar asta e viata
fiecare cu norocul si sansa lui
asteptam vesti bune de la fetele care sunt acum in cursa
yarrina, rodicutza, diana , cora
inna te pupic iubita, bine ati revenit acasa

Mergi la inceput