FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Vazand prin ce ai trecut Bytzi, nu am mai putut intra. Pe scurt, biopsie reusita,11 ovocite, 10 embrioni divizati, ET ziua 5.
Vizavi de comparatiile pe care le faceti dr.I/ dr.C, eu am fost monitorizata de ambii, m-au chemat la eco din 2 in 2 zile, tratament mi-au prescris din aproape in aproape. Eu am facut 11 zile de 225 gonal, cred ca foarte puternic.La o eco la dr. C ( el a vazut 9 foliculi)inainte a fost o graviduta de 2 sapt careia ii ramasese pe monitor imaginea, iar dr. C, foarte dragut, mi-a zis ca asa va aparea si la mine peste 2-3 sapt.
Dupa punctie, facuta cu dr. I ( au extras 11 ovocite), doar pe asistenta am vazut-o, apoi m-au lasat singura in clinica si mi-a zis ca atunci cand ma voi simti bine pot sa plec, pentru ca ei lipsesc.
In concluzie, ambii sunt profesionisti, dar sunt si ei oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna dimineata fete dragi,curajoase si optimiste,va doresc o duminca placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Daria, sotul tau a facut biopsie testiculara?Cu cine a facut?
Bytzi, suntem alaturi de tine si te sustinem.Vei reusi intr-o zi sa devii mamica si aceste zile mai putin bune, or sa treaca in uitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Z1.....n-a fost sa fie nici luna asta. Oare de ce suntem asa urmarite de ghinion? Vorba ta Rodi...poate D-zeu are alte planuri cu noi. Eu cand am aflat de problema sotului am fost si a vb cu un preot care mi-a zis sa nu-l supar pe D-zeu...sa nu-i fortez mana...Daca el a decis asa....inseamna ca stie de ce si ce planuri are cu noi. ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina imi pare tare rau draga mea ca nu t-a reusit nici de data asta. Eu zic ca nu fostezi mana lui Dumnezeu, cred doar ca Dumnezeu ne pune la niste incercare, la niste probe pe care trebuie sa le depasim ca sa fim parinti... Eu iti recomand sa mergi pe FIV. NU are rost sa iti irosesti atatia foliculi prin stimulari si IAD-uri care nu reusesc. Ia o pauza si stange bani si incearca un FIV. Esti tanara, sanatoasa si sansele de reusita sunt mult mai mari. Faci unul si scapi. Eu te pupic si sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

daria76 sa fie intr-un ceas bun si sa te vedem cat mai repede cu bebei in burtica.
te rog mult sa imi detaliezi si mie cum a fost procedura in sine, de la recoltare la implantare si cam cat te-a costat cu tot cu stimularea facuta.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Am vorbit si cu dr I acum...e suparat si el. Mi-a zis ca as putea sa incerc si luna asta inca o inseminare daca ma asigur ca nu a ramas nici un folicul nespart. O sa fac in decembrie pauza ca suntem plecati in perioada in care ar trebui facuta inseminarea si deci facem si pauza de rigoare. Dar va fi ultima...am zis 3 incercari...3 raman. Trecem la lucruri mai serioase apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,superrrrr
au venit si vesti bune,bravo fetita frumoasa
uite ca dumnezeu mai face si minuni
de ce nu ai vrut sa mai intri?pe mine ma bucura nespus cind vad vesti bune,asta chiar e o veste nemaipomenita,sa te gindesti la donator si apoi sa vezi ca exista spermatozoizi la biopsie,da intradevar dumnezeu va iubeste si mai cred ca fiecare lucru e rinduit de acolo de sus ,speram si noi in minuni
dar de ce ati trecut direct la fiv?de voiati sa faceti fiv cu donator?ai avut si tu ceva probleme (trompe,ovulatie...)

te bombardez cu niste intrebari fiindca am analizat azoo asta pe toate partile,am fost si noi la dr Damian la Gynera pt a face biopsie
pasii pe care i-am parcurs
spermograma la centrifuga 0
anal hormonale ok inafara de FSH =39 arata ca spermatogeneza nu are loc
control urologic ,ok
trat naturiste 6 luni,fsh a scazut dupa 3 luni si dupa inca 3 a crescut din nou
ne-a dat sa facem mycrodeletii cromozomului y si cariotipul genetic care arata daca exista vre-o prob genetica in caz ca gasim spermatozoizi,fara aceastea nu ne face biopsie
zi-mi te rog ai facut ceva din toate astea,sau mai bine zis FSH l-ai facut stii cit era?sint curioasa fiindca prof Sthromer ne-a zis ca exista si biopsii reusite cu FSH mare?
probabil azi faci ET ,daca i-ati lasat la blastocist,nu?
sa ne spui si citi puiuti au ramas dupa fertilizare z5?si citi puiuti ai in burtik?
felicitari inca odata
eu am intrat si ieri sa vad daca ai scris,dar fiindca nu ai 10 mesaje scrise ,ele sint moderate si apar mult mai tirziu,dupa cele 10 mesaje te 'vedem' si noi in timp real
succes si doamne ajuta?deci nu erai miercuri pe la clinica?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

yarrina,imi pare atit de rauuuuuuu,cuvintele nu pot exprima cit de rau imi pare,te pup scumpa
dumnezeu ne da minunea in viata noastra atunci cind crede el ,noi avem datoria sa luptam si la noi nu e valabila vorba aia"poate se intimpla o minune si raminem natural",nu,trebuie sa luptam
imi permit sa iti dau un sfta(hai ca iar am inceput cu sfaturile)
fa o pauza pina la sf anului,ai zis ca sotul te duce intr-o excursie,relaxeaza-te si in ianuarie incepe un FIV ,din cite am inteles tu voiai fiv asa ca, cred ca nu ai prob asa mari cu banii si ca ai puterea sa incerci
nu mai baga hormoni atitia in tine pt o IA ,esti tinara ,stai bine cu ovulatia ,ai sanse f mari sa se prinda din prima,de ce atita suferinta
suna-l pe dr I si hotaraste-te impreuna cu el ce e mai bine de facut
acum dupa atitea IA nereusite si dupa ce am analizat mai bine ce inseamna fiv ,consider ca IA este apa de ploaie,iti trebuie mult noroc in primul rind si organism f sanatos,iti doresti un copil nu mai pierde timpul
te imbratisez si nu plinge caci minunea se va intimpla in curind

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

andra,daria era hotarita sa mearga pe donator si dr C a convins-o sa fac biopsie,a facut biopsia la Polisano si fiv-ul cu dr Ispasoiu
stiu ca si acolo se fac biopsii fiindca cind am fost noi anul trecut la prima consultatie prof Sthromer ne-a zis sa incercam si o biopsie,la Polisano se face cu internare de o zi cu asigurare si costa 10 mil probabil astia 10 mil sint pt cazare si masa ....

iti doresc mult succes la fiv,sa reziste puiutii dezghetarii si sa reusiti sa va indepliniti visul,nu te mai gindi la Israiel ca nu va mai fi nevoie ai sa vezibafta multa

rodicutza,nu trebuie sa te invinovatesti de nimik,viata isi are cursul ei firesc,este asa cum vrea dumnezeu sa fie,nu te mai chinui,tu nu ai gresit si nu gresesti cu nimik ca iti doresti un copilas,dumnezeu ni-l va da si asa cum ai zis si tu si eu ma rog la fel "doamne fa cum crezi tu ca e mai bine de cuviinta pt familia noastra" cind vad atitea familii nefericite,copilasi bolnavi,poate dumnezeu ne ocroteste de astfel de necazuri
te pup si dumnezeu sa-i dea sanatate tatalui tau,liniste in viata voastra si in curind sa te vedem pe baricade,numai asa ne vedem visul implinit

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput