FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)
Raspunsuri - Pagina 17
cora79 spune:
Bytzi-draga mea-aceleasi sentimente le-am trait si eu acum 3 saptamani dupa esecul FIV,la fel ca si tine m-am pregatit toata vara pt aceasta incercare si eram increzatoare in sansa mea,dar....n-a fost sa fie,din 5 ovule .....2 embrioni buni si....nimic
Am avut si eu o perioada fff trista si inca mai am probleme, intre timp sora mea aramas insarcinata si imi spunea la telefon de fiecare data ca ea nu isi doreste acum copii,din pacate m-am adancit si mai kult in depresie,dar.......trebuie sa mergem mai departe si sa fim constienti ca DD are planurile Lui pentru fiecare dintre noi

cora79 spune:
Rodicuta-nu dispera,vei avea si tu un bebe,numai ca nu a venit inca momentul,trebuie sa ai incredere ca pentru fiecare dintre noi are DD cate un bebe pus deoparte,insa trebuie sa ne asteptam randul![]()
diana23ct spune:
bytzi, draga mea, te inteleg perfect ce simti, si eu din acelasi motiv am luat acea pauza pt ca simteam ca nu mai rezist. Acum mi-am reincarcat putin bateriile (cu optimism) si incerc la anul sa o iau de la capat. Asta iti recomand si tie. Stiu ca acum nu te mai poti gandi la asta ceva, dar poaste peste 5-6 luni ti-a prinde bine un drum acolo. Sunt convinsa ca ceea ce ai tu ingreuneaza situatia, dar un bebe sunt sigura ca este pus deoparte si pt tine. Asa cum spui si tu, mai exista o ultima speranta. Draga mea, cat suntem in viata exista speranta si merita sa incerci pana la capat. Stiu ca e usor de spus in cuvinte si greu de facut. Lasa timpul sa treaca, lasa organismul sa respire putin dupa atatea medicamente si poate cu ajutorul lui Dumnezeu vei reusi sa iti vezi visul cu ochii. Iti recomand ceva ce mi s-a spus si mie si chiar vreau sa fac, probabil dupa sarbatori. Mergi la un orfelinat si boteaza un bebelus, este un lucru f important sa crestinezi un suletel.
Nu vreau sa rasucesc si mai mult cutitul in rana ci doar sa iti spui sa nu gandesti f categoric, gata s-a terminat, mai pune si un poate o sa reusesc candva.....Te pupic si sunt convinsa ca o sa depasesti momentul si o sa fi mereu pe baricade 

bytzi spune:
cora,eu sufar mai mult ca nu am avut sansa sa fac fiv-ul
2 zile am plins neincetat,aveam ochii umflati si nu-mi doream sa vad pe nimeni,dupa nici o IA nereusita nu am pins atit,simteam ca totul s-a naruit in fata mea....
yarrina,pararea mea,spunei lui dr I exact ce vrei,spunei ca tu vrei fiv,ca nu mai faci fata inca unui esec ca te epuizeaza psihic si ca nici nu-ti permiti sa arunci 'n 'bani pe IA cu sanse de 20% si ca esti pregatita sa-ti asumi riscurile unui fiv,sint sigura ca te intelege
diana,eu nu stiu cum proceda dr Mutuliga ,dar dr Ispasoiu ne scria reteta cu cite gonal ne trebuia exact pina la a2a eco si eco o facea din 2 in 2 zile
aaaaaa si despre botez ce sa zic ,avem 5 copilasi botezati,dar daca mai pica vre-o unul nu zic nu
rodicutza,mi-e mi se pare ca dr C face monitorizari prea rar,cred ca daca erau facute cum face dr I o zi da una nu ,nu s-ar fi ajuns aici,iti marea din timp doza si erau fol mai mari
andra,iti sint alaturi in expierenta ta,iti doresc numai bine,puiutii sa reziste dezghetarii si fiv-ul sa-ti reuseasca
gabi,iti doresc succes la fiv ,oricind va fi el,odihneste-te ,relaxeaza-te si te asteptam cu forte proaspete in ati indeplini visul
monty,nu ai mai intrat pe la noi,imi cer scuze ptr cuvintele care ti le-am scris acum citeva zile ,sper sa nu te fi suparat pe mine,dar asa am gindit in acel moment,eram prea suparata si din expierienta care am avut-o eu voiam sa va dau cite un sfat la fiecare,imi cer scuze inca odata

va pup pe toate si va iubesc
surioarele mele de suferinta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
yarrina spune:
Bytzi pe mine ma omoara timpul...daca ma pune sa mai fac o luna pauza o iau razna.
Daca as face cate una lunar ar fi altceva...asa 2 luni nu-mi sta capul la nimic...nici la munca...nici la casa...doar la monitorizari...inseminari...teste. Noi vineri ne botezam finutul....poate ne va ajuta Doamne Doamne si ne va da si noua unul.
Abia astept...sunt toata emotionata...e primul finut.
bytzi spune:
yarrina,din pacate trebuie sa faci pauza,e vorba despre organismul tau,nu-i bine sa-l bombardezi luna de luna cu hormoni,doar daca mai incerci vre-o una pe CM natural,eu am facut 3 la rind la inceput dar toate pe CM natural,eu iti tin pumnii sa fie bine 
mai fetelor ,ce o fi cu daria,de ce nu a mai intrat,sper sa fi decurs totul ok,sint asa de curioasa ce a facutttttt![]()
daria,daca ne mai citesti intra si ne da vesti,tinem pumnii sa fie ok
am intrat special acum am crezut ca ai scris,sint curioasa cu biopsia cum a fost.....
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
diana23ct spune:
yarrina pe toate ne omoara asteptarea si stresul in care stam, dar din pacate este necesara pauza dintre inseminari. Eu am o verisoara care este asistenta medicala pe sectie de oncologie si dupa prima inseminare m-a sfatuit sa o las mai moale cu tratamentele si injectiile cu hormoni ca pot duce la cancer. Asta este un alt motiv pt care nu vreau sa o mai lungesc cu inseminarile si stimularile si prefer sa trec direct la FIV.
Sa iti traiasca funutul si sa fie sanatos, sa va bucurati de el
rodicuta32 spune:
Fetelor mie mi-a fost rau toata ziua,ameteli,greturi,varsaturi.
Cred ca stresul asta acumulat m-a dat gata.
Si ca sa vedeti ce zuzu sunt,m-am gandit ca daca oi fi ramas gravida la inseminarea de luna trecuta si am avut ciclu peste sarcina si ca sarcina e mica si de-aia n-au vazut nimic la eco,si de-aia n-au crescut nici foliculii...etc.Si ca sa ma linistesc am facut un test de sarcina,rezultat negativ bineinteles.
Ieri am fost cu tatal meu la cardiolog ,stiam de probleme,dar in ultimul timp(2-3 ani) n-am mai fost la control si medicul ne-a zis ca trebuie operat,ca boala a evoluat.Acum ma simt vinovata ca mi-am neglijat parintii,ma gandesc ca mai bine as pretui ceea ce am decat sa alerg dupa ceea ce nu am...
rodicuta32 spune:
Nu stiu ce sa zic, de cand am inceput sa ne gandim sa mergem sa facem inseminare am avut mereu multe piedici,poate Dumnezeu are alt plan cu noi,cum ziceati si voi...
Nu vreau sa va intristez si mai rau cu starea mea de spirit;si noi am botezat luna trecuta un finut care a fost foarte dorit(fina-mea a pierdut vreo 3 sarcini inainte) si parca m-am simtit mai buna si mai purificata,dupa aceea am fost plecata in pelerinaj la manastiri si m-am rugat sa fie voia Domnului in viata noastra...asa ma rog mereu...
Va iubesc si eu pe toate si sa speram ca intr-o zi vom fi si noi implinite!