FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi si eu zic sa ai in vedere ce zice Diana , are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bun gasit dragele mele!

Mergi la inceput

Bytzi-imi pare rau din toata inima,chiar daca cuvintele mele nu exprima prea mult acum,crede-ma ca-ti sunt alaturi...si cum ziceau si celelalte fete esti un exemplu de daruire,lupta si perseverenta pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

am citit si eu din urma azi si zau Bytzi ma intristezi f rau...nu am cuvinte...nu stiu ce sa-ti zic,stiu ce sentiment te incearca acum...poate nu e asa de rau sa incercati o adoptie si mai lasati o vreme 2-3 ani si mai incerci ceva...stiu cum suna ,dar daca vei avea un copil in casa ,chiar si adoptat o sa va revina optimismul si in cativa ani nu se stie cum va fi organismul tau...noi suntem mereu in schimbare,iar psihicul influenteaza pe termen lung...daca ai avea 2-3 ani de fericire(in cazul tau un copil adoptat)e posibil ca ovarele sa se reactiveze...nu se stie niciodata esti inca f tanara...te imbratisez

Mergi la inceput

Va anunt ca si inseminarea mea de luna asta s-a dus...
Acum sa va spun de ce eram atat de disperata miercuri seara.
Aveam nevoie de nr de tel al Dr-lui Chicea sau dr-lui Ispasoiu,pentru ca la clinica nu mai era nimeni.
Marti am fost la Sibiu (dupa 10 zile de stimulare cu 37,5 ui de gonal)si..cei 2 foliculi care in urma cu 4 zile aveau 11-12 mm, acum aveau 13-14 mm.Dr. C a zis sa maresc doza de gonal la 75 ui/zi si sa revin vineri (adica azi) pt. monitorizare.
V-am zis ca medicul era cam ocupat,n-am discutat prea multe si dupa ce-am iesit din cabinet vorbind
cu sotul meu ni s-a parut foarte suspect ca in 4 zile au crescut 1-2 mm cu toata stimularea ,iar altadata cresteau si pe ciclu natural.
Eu miercuri dimineata(fiind ziua a 14-a a ciclului si dupa aspectul glerei cervicale) mi-am facut un test de ovulatie care a iesit pozitiv!

Mergi la inceput

Asa ca m-am hotarat sa fac o ecografie si la medicul meu de aici.
Dupa ce s-a uitat la ovarul dr mi-a zis ca sunt 2 foliculi ,dar de vreo 11 mm si ca probabil nu reactionez bine la stimulare,s-a uitat si la ov. stg si a vazut un folicul mare de 20/21 mm si mi-a zis ca asta e dominant si sa iau rapid legatura cu cei de la Sibiu sa fac inseminarea.
Nereusind sa-i prind la telefon,ieri ne-am dus la Sibiu asa pe nepusa masa sa vedem ce-i de facut.
Dr. Chicea a venit in jur de 15,30,inainte eu vorbisem cu asistenta (am ajuns acolo pe la 13), m-a vazut ,foliculii de pe ov dr erau tot cam la fel,iar pe stg nu s-a vazut nimic.Aveam la mine si imaginile imprimate sa i le arat si dansul a zis ca ala nu e folicul ci probabil un vas de sange sau o ansa intestinala.
Iar pt. cei de pe ov dr ar trebui din nou marita doza de gonal.
Asa ca am hotarat sa renuntam pt. ca efectiv nu mai avem bani.
Noi dupa 3 drumuri de Sibiu intr-o saptamana si 10 mil pe gonal caci a trebuit sa-mi mai cumpar ,am ramas doar cu bani pt o singura inseminare si la cat am fost de bulversata am simtit ca o fac degeaba.
Ne-am hotarat sa mai facem o inseminare,dar pe ciclu natural,ori luna viitoare ori mai probabil dupa sarbatori.
Cam asta este povestea,concluziile le trageti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

offff rodicutza,imi pare atit de rau.....

concluzia care o trag eu din toata pov asta
nu ai avut fol pe dreptul,fiindca am patit-o si eu cu dr din oras la mine,ei confrutinduse zilnic cu monitorizari...stiu si cunosc mai bine

si...ti-a dat o doza prea mica de gonal,nici nu am mai auzit atit de mica,dr I cea mai mica o da de 75 ui,nu mai zic ca da si de 150 ui adeseam

nu a fost sa fie,sa nu-ti para rau ,data viitoate va fi mai bine ai sa vezi,hai capul sus ,ai ovocite,organismul lucreaza ai toate sansele ,nu dispera

te pup si o imbratisare strinsa de la mine

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bytziesti pt mine un exemplu! Sunt trista de cand am citit ce ai scris dar te rog ridica-te, desi stiu ca este foarte greu acum pt tine si pt mine de ati scrie. Esti o fata puternica, luptatoare, de fiecare data ne-ai aratat acest lucru, ne-ai incurajat pe toate de fiecare data si te iubesc pt asta. Meriti mult mai mult si ai sa vezi ca DD o sa te rasplateasca pana la urma pt bunatatea ta. PUTERE acum sa poti merge mai departe!
Pup o fata extraordinara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta imi pare tare rau sa aud ca nu ai reusit sa faci inseminarea. Cu riscul ca ma repet, in Ungaria nu s-ar fi intamplat asa ceva. Acolo este mult mai multa seriozitate, dupa 2 zile daca vede ca nu reactionezi la tratament iti schimba medicamentul. Medicul cand incepe un tratament atata iti da pe 2 zile, apoi te cheama la control sa vada cum reactionezi. NU este ca la noi cand iti prescrie un tratament pt 10 zile, bagi banii in medicamente si constati ca le-ai cumparat de poamana.
Relaxeaza-te lasa sarbatorile sa treaca si incepi la anul lupta cu fote proaspete. Eu am facutpauza asta si pot spune ca mi-a prins tare bine si fizic si psihic. Simteam ca nu mai rezist sa fiu mereu stresata si ingandurata. Te puic si fi tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor
am scris un mesaj lunggggggggg pt toate fetele mele dragi si mi se duse
asa ca pe scurt ca nu mai am rabdare sa scriu si nici nu ma simt prea bine psihic
va multumesc la toate pt gindurile frumoase,conteaza f mult in aceste momente sa simti ca cineva se gindeste la tine si te intelege prin ce treci

diana,dragutza mea,ce pot sa zic...de schimbat dr ....sincer nu ma mai incumet,4 ani de umblat pe drumuri,4 clinici si 4 dr schimbati nu mai zic si de cei de la Iasi ,sincer nu mai rezist ,nu mai pot sa mai fac inca un pas,sint la capatul puterilor si cred ca ma intelegeti,imi cunosc destul de bine organismul ,stiu cum raspund la stimulari,m-am documentat ce inseamna endometrioza,FSH mare ,poor responder toate la un loc si intr-un cuvint asta inseamna dezastru ,mare lucru nu mi-a mai ramas de facut,doar ca incerc sa ma lamuresc singura pe mine ca am facut tot ce se putea,doar ca gindurile nu-mi dau pace,ca poate,poate se mai poate face ceva....
dar ca acum nu pot gindi limpede,cam ce as mai putea face,sint prea darimata de cele intimplate,sufar enorm fiindca am 2 luni de cind ma pregatesc pt momentul asta si nu am crezut ca se termina asa....si acum ma trezesc noaptea din somn si-mi zic ca e un cosmar si astept sa ma trezesc din el....

va iubesc pe toate si va doresc tot binele din lume,noi aici la sub asta sintem mai 'batute de soarta' nu ne-a ajuns suferinta cu azoospermia ,acum vad ca din ce in ce mai rau ne merge,nu mai aud de nici o reusita
offffff si listutza noastra se duse de ripa,macar poate yarrina ne va aduce o veste buna

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput