FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Azi sunt in Z10...nici un simptom. Zilele trecute m-a durut burta ca la CM...azi nimic. E linistea dinaintea furtunii. Marti ar trebui sa ma invadeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Bytzi, draga mea eu iti recomand sa iei o pauza cateva luni, timp in care sa nu mai iei nimic, sa lasi putin organismul sa isi revina dupa atatea medicamente, nici naturiste daca ai putea sa nu mai iei si apoi sa mai ai o ultima incercare. Eu iti recomand sa mergi si la Zadoori, nu contesct calitatile lui Ispasoiu, am auzit de el ca este un medic extraoridinar, dar parerea mea este ca nu stica sa asculti si parerea unul medic din afara. Eu am fost foarte multumita de Zadori, a fost primul medic care mi-a spus dupa 1 ani jumate ca eu am ovulatie pe cm natural. Aminteste-ti in iulie ca eu in cateva zile de la prima consultatie am facut inseminare. Este total diferit fata de tara. Pe mine m-a indopat Mutuliga cu 20 de fiole de ganal la prima inseminae, iar eu aveam ovulatie pe cm natural, iar in Ungaria am facut 3 seri stimulare dupa ce mi-a gasit folicului pt a-l ajuta sa creasca mai repede. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere pe aces medic. Macar sa faci o consultatie sa vezi ce iti spune. Nu este scupm, costurile la fertilizare sunt mai mici ca in tara iar cazarea este cam la acelasi pret cu Sibiul. Eu te pupic si te astept cu vesti mai bune. Eu sunt convinsa ca pana la urma o sa fie bine pt tine.

Mergi la inceput

yarrina nu dispera, fi linistita. conteaza foarte mult starea psihica. Eu sunt convinsa ca in iulie daca eram linistia si nu mai plangeam acum aveam bebe in burtica. O sa fie bine pana la urma pt toate. Ai grija de tine si sa nu stai in frig ca nu ii face bine lui bebe.

Mergi la inceput

Stiu Dia ca psihicul conteaza foarte mult dar sunt deceptionata pentru ca toata lumea spune ca sunt ok...ca am conditiile maxime de reusita...ca ma ajuta si varsta si organismul dar totusi nu se prinde. Ori nu reusesc doctorii sa potriveasca exact momentul ovulatiei ori ceva se intampla. Oricum daca nu va fi sa fie nici luna asta anul asta nu mai fac nimic. Sa treaca sarbatorile...de Mos Nicolae ma duce soata la Londra cateva zile ...vreau sa ma deconectez un pic.

Mergi la inceput

yarrina si eu sunt in aceasi situatie cu tine, am aproape 28 de ani, medicii imi spun ca sunt sanatoasa si cu toate asta nu s-a prins. Nu trebuie sa ne mai amaram sufletele atata, ai vazut rata de reusita la IAD, maxim 20%, in general se merge pe 10%. Eu prefer FIV-ul cu toate ca medicii imi spun sa mai incerc IAD ca sunt tanara, sanatoasa...dar dc sa arunc cu banii si cu sansele pe ferastra, asta este modul meu de a gandi.

Mergi la inceput

Si eu i-am zis dr ca as vrea a treia oara sa incerc FIV si nu prea este de acord. Mi-a zis ca inca nu este cazul...ca la 4 inseminari rata de succes creste la 50% si el crede ca vom reusi asa...nici n-a vrut sa-mi explice in ce consta FIV-ul. Am sa mai incerc o IAD si daca nu si nu trec la FIV. Si asa o pe o inseminare cheltui 40 de mil cu tot cu cazare...transport...tratament...

Mergi la inceput

yarrina si eu am cheltuit la fel, 40 mil la sibiu o inseminare si 20 in ungaria, iar fiv-ul in ungaria este 50 mil fara tratament. diferenta este ca acolo iti da strict ce ai nevoie, nu te indoapa cu medicamente aiurea. de asta nici nu mai vreau sa fac inca o inseminare. decat sa dau 40 in romania, mai bine dau 60-65 in ungaria pe fiv si sansele sunt de 50%.

Mergi la inceput

Si in Ungaria cat trebuie sa stai cazata? Tot asa te cheama din Z9 la eco si in Z12-13 iti face inseminarea in functie de evolutia foliculilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!

ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

yarrina la mine intamplarea a facut sa pice programarea la jumatatea cm. atunci a fost prima consultatie. Faptul ca a fost singurul medic care mi-a gasit folicul pe cm, in ziua 14 avea 11 mm (era in limite normale tinand cont ca eu am cm de 33 zile) am decis sa mai incerc o inseminare. Eu initial plecasem pe ideea FIV. Medicul s-a uitat pe analizele hormonale care le repetasem in luna respectiva si a zis ca stau f bine cu toate. Apoi mi-a mai dat 3 zile de injectii, merional parca se numeau, 2 fiole pe zi si in 6 zile mi-a facut inseminarea. Prima consultatie am avut-o pe 1 iulie, apoi pe 3 m-a chemat sa vada cum reactionez la stimulare , mi-a mai dat o seara sa fac menopur si apoi ovitrelle. Inseminarea am facut-o aprozimativ la 48 de ore de la ovitrelle, nu ca la pregnyl.
Nu stiu sa iti spun exact cum se procedeaza cand o iei din ziua 1 a cm. Stiu doar ca la FIV iti da tratamentul pt 2 zile, nu pt toata perioada si te cheama din 2 in 2 zile la ecografie si iti face de fiecare data si analizele hormonale in sange sa vada cum iti creste nivelul si daca merge pe alceasi tratament, daca schimba doza sau medicamentul. Se face totul sub monitorizare exacta, nu ca la noi unde daca a vazut folicului bine, daca nu asta este, nu ovulezi....

Mergi la inceput