FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Prezenta si eu....cam tarziu...dar daca te mai pot ajuta cu ceva....
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

cam tarziu am intrat
prezent si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

'neata felele mele dragi

din pacate pt mine expierenta IA-FIV a luat sfirsit,4 ani de chin,umblat pe drumuri,tratamente,analize,dr,clinici...au luat sfirsit
ieri dupa 5 zile de stimulare,primele 3 zile cu 200ui puregon,ultimile 2 cu 150ui puregon ,vitamine,naturiste si tot ce se putea lua nu am nici un folicul
sint darimata,la capatul puterilor simt ca nu-mi gasesc linistea
si eu si dr am ramas fara cuvinte,se pare ca am ajuns de unde am plecat,mi-a mai ramas 2 solutii pt a fi mama,adoptia de embrioni sau adoptia unui bebelus
i-am multumit acestui dr ca a fost linga mine si a facut tot ce se putea
mi-a zis sa fiu impacata sufleteste ca am facut chiar tot ce se putea face doar ca cineva de acolo de sus le dicteaza pe toate
nu am putut sta prea mult in cabinet fiindca deabia imi abtine-am lacrimile si dr a observat asta,incepeam sa rid ca sa nu imi dea lacrimile,dar pina la urma tot mi-a dat lacrimile si l-am vazut pe dr ca ii licareau si lui ochii in lacrimi....

asta a fost ultima mea expierenta....

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Te imbratisez si te pup scumpa mea Bytzi. Sa-ti dea D-zeu putere sa mergi mai departe si sunt sigura ca nu aici e sfarsitul drumului tau. Ai un suflet mare si D-zeu va avea grija de tine. Ia si te linisteste si apoi discuta cu sotul tau si despre posibilitatea adoptiei. Stiu ca nu e acelasi lucru dar sunt sigur ca esti capabila sa iubesti neconditionat si ca-ti va infrumuseta viata un pui....indiferent de cum va ajunge la tine. Esti un exemplu pentru noi toate...te admiram si te iubim mult de tot si te rugam sa ramai alaturi de noi si sa vorbesti cu noi de cate ori simti nevoia...suntem aici sa te ascultam si sa te sfatuim cum ne pricepem si noi.
Jos palaria in fata ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sar'mina yarrina

ieri am intrat mai tirziu decit ora anuntata,eram 3 paciente la usa programate la aceeasi ora si unde voiam sa ajung cu asta?
dr Ispasoiu facuse 2 punctii si intirziase ....
la usa era o gravidutza care dupa nu stiu cite IA a reusit prin FIV la dr Ispasoiu din prima incercare si cu sanse f mici de reusita,avuse 5 ovo in z2 ramasese 3 in z3 unul nu era bun si ia transferat in z3 2 embrioni si a reusit....
am observat ca dr I incepe sa fie din ce in ce mai cautat si aglomerat,uite cite fiv-uri a avut in aceasta perioada..sa nu o uitam nici pe daria

yarrina,pui mic iti doresc ca aceasta incercare sa fie si ultima
rodicutza,la fel si tie iubita sa fie bine pina la capat si sa faci inseminarea,scuze dar nu cred ca a fost politicos sa vorb la tel in timpul consultatiei,eu pt dr Ispasoiu ...jos palaria
a stat mi-a explicat,am vorbit ,mi-a desenat cum e cu endometrioza,mi-a acordat toata atentia si mi-a fost ca si un prieten in aceasta expierenta
daria,ma gindesc la tine,doamne ajuta sa fie bine,ieri ma uitam si ziceam oare nu e si daria pe aici?stiam ca trebuia sa faceti biopsia,te rog nu ne fierbe si vino cu detalii,sper sa fi gasit matterial la biopsie,doamne ajuta
diana,scumpa chiar mi-a fost dor de tine,bine ai revenit si sa nu mai pleci,doamne ajuta la fiv
monty,imi permit sa-ti dau un sfat,grabeste-te stiu ca e greu cu banii dar cind vezi ca-i ai si nu mai ai ce face cu ei ,pacat...
daca nu ma insel tu esti mai tinerica ca mine,sper ca stai bine cu ovulatia,sa nu te superi pe mine
simonete,chiar pe tine avea sa te uit ,sintem in aceeasi barca ,acelasi dr,acelasi diagnostic,hai sa ne unim fortele si sa mergem la alt subhmmm ce zici?te pup scumpa si iti doresc sa mai ai ceva resurse de ovocite si sa-ti indeplinesti visul
fetelor,eu o sa fiu tot timpul linga voi ,va voi urmari din umbra si va voi fi alaturi,va rog care va vrea sa deschida deacum capitole si sa aiba grija de pagina noastra sa fie frumoasa ,cu evenimentele la zi si cu mina mai buna poate auzim si de reusite...

va pupic si sint tot timpul linga voi,sa nu uitati

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Draga mea Bytzi chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai intri , dar nu ma asteptam la o asemenea veste.
Du-te undeva la munte ,la sf. asta de sapt. sa te linistesti putin .
Sa fi sigura ca ai facut chiar tot ce a depins de tine , imi pare asa de rau.... mult , mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

BYTZI-fruntea sus, maine te vei simti mult mai bine si apoi cine stie poate in curand ne intalnim fericite pe la topicul ADOPTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Bytzi imi pare nespus de rau pt vestea pe care ai primit-o. Inceaca sa iei o pauza, sa te relaxezi, eu cred si sper inca in miracole. nu se poate sa nu existe o rezolvare. Poate ar fi mai bine sa stai o perioada linistita, sa te deconectezi putin si sa mai incerci o ultima sansa peste cateva luni. NU pot sa cred ca este totul pierdut. Mie mi s-a intamplat sa merg la eco si sa nu imi gaseasca nici un folicul si cu toate astea in luna respectiva am ovulat. Ai fost mereu alaturi de noi si ne-ai incurajat in tot ce am facut si iti multumim enorm. Eu zic sa privesti si spre adoptie, dar mai lasa totusi usita intredeschisa si pt acest drum, Dumnezeu e sus si ne vede si sigur ti-a pregatit si tie ceva.
Te pup si fruntea sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, stiu ca orice ti-as spune nu iti pot alina sufletelul trist....Sper sa nu spun vreo prostie,dar eu as incerca si cu adoptia de embrioni.Pentru ambitia, perseverenta si taria de caracter, pentru mine esti cea mai mare luptatoare in aceasta batalie.
Sunt convinsa ca iti trebuie ceva timp sa iti revii,dar vei trece si peste acest hop.Sunt convinsa, esti o fire puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina cate zile ai de cand ai facut inseminarea? cum te mai simti, ceva simtome? te asteptam cu o veste buna sa mai inveselesti putin atmosfera de aici...

Mergi la inceput