FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

montyimi pare sincer rau, dar poate anul viitor va fi mai darnic si din punct de vedere financiar , stiu cum e, dar sper ca bunul d-zeu sa te ajute si sa reusesti la inseminare, eu zic sa mai incerci un IAD la giuli, si sa-l faci a doua zi dupa ovulatie, mereu am fost ff sigura ca totusi inseminarile se fac mai devreme..adik nici bine nu ovulezi ca ei iti fac insemin si gata..si nu se prinde nimic, se grabesc si nu monitorizeaza calumea la giuly, la sibiu e altceva.te pupic dulce, capul sus si trebuie sa fie bine, vin sarbatorile curand, si sper sa va aduca multa caldura, liniste in suflet si multe multa incredere si optimism in lupta pt a deveni mamica.te pupic si sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Monty imi pare rau iubita! Stiu cum te simti...si eu am fost la fel in Z1. Nici cand ajuns la servici nu m-am putut abtine si am mai tras o repriza la baie. Dar m-am ridicat si merg mai departe....numai asa putem reusi. Si noi ne gandim la FIV in ianuarie daca nu ne reuseste nici acum desi poate cifra 3 imi poarta noroc ca si Innei. Te pup si multumesc de incurajare.
Maine ma duc la eco si daca e in regula maine seara incepe marea injectare.
la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

capitol nou aici

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput