FIV247

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

mimi eu zic sa-i sugerezi tot ce vrei tu ca sunt banii tai. eu am facut anul trecut fiv 1 la giulesti cu dr bucur si cocei dar nu am avut nimic altceva ca tratament de sustinere doar progesteron. CU CE MEDIC DE LA GIULESTI FACI? SA-TI AJUTE DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

bytzi, stai ca eu tot pierduta sunt: progesteron de ce faci? ti-a zis dr?

da ,fire,dr mi-a dat sa fac progesteron,hai ca le lamurisi pe toate ,miine fac un eco si joi progesteron si tot joi stimularea voi fi z3,de fapt cred ca e z2 ca CM mi-a venit doar putin ,citeva pete
pupici si merci

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

claudia multa bafta. MIRELA sa ai o productie cat mai buna .. FETELOR DR MEU NU MI-A ZIS INCA CE ANALIZE TRE SA FAC INAINTE SA INCEP FIV3 SI NICI PT SOTUL MEU CARE ARE OLIGOSPERMIE USOARA .A ZIS CA EL NU TREBUIE SA FACA NIMIC CA ARE EL O METODA MAI BUNA DECAT ICSI ,DAR NU STIU CE METODA.VOI CE ZICETI CE ANALIZE SA FAC?SI SOTUL MEU TREBUIE SA FACA CEVA TRATAMENT SAU MERG PE MANA DR?

danutz dupa ISCI a fost descoperit P-ISCI si IMSI...si mai este cel putin o metoda, dar imi scapa denumirea acum.
"P-ICSI = ICSI insotit de un test de selectie a spermatozoizilor

.

P-ICSI este o noua tehnica de selectie a spermei folosita deja in mai multe clinici din strainatate si care a demonstrat imbunatatirea semnificativa a procentului de fertilizare si de sarcini obtinute, in comparatie cu ICSI standard. P-ICSI inseamna aplicarea metodei ICSI, insa in plus se face un test de selectie a celor mai buni spermatozoizi.

In P-ICSI, spermatozoizii sunt pusi in contact cu un polimer natural, acidul hialuronic, care se intalneste in celule umane, inclusiv in stratul de gel care inconjoara ovocitul, dar si in capul spermatozoizilor maturi. Spermatozoizii maturi, biochimic competenti, se unesc cu acidul hialuronic si in acest fel pot fi izolati pentru a fi folositi pe cale injectabila. Numai spermatozoizii maturi si genetic viabili produc aceasta enzima, care este localizata in capul spermatozoidului. Prezenta acesteia ofera certitudinea ca, atunci cand spematozoidul va intalni ovulul, tegumentul exterior al invelisului ovulului se va dizolva si astfel spermatozoidul va fi apt sa penetreze ovulul....Dar cu aparitia noii tehnici P-ICSI, se tine cont de o alta caracteristica importanta a spermatozoilor in procesul de selectie: capacitatea de uniune cu acidul hialuronic.
IMSI – injectie intracitoplasmatica de sperma selectata morfologic

Science thinks big for better IVF

afirma incurajator titlul unui articol din ziarul in The Times, aparut in vara anului 2008.

O noua tehnica numita “intra-cytoplasmic morphologically-selected sperm injection” (IMSI) – injectie intracitoplasmatica de sperma selectata morfologic – poate dubla sansele de obtinere a unei sarcini prin FIV, indeosebi in cazurile de infertilitate masculina.

Metoda IMSI, dezvoltata in 2004 de o echipa de medici condusa de dr. Benjamin Bartoov, de la Universitatea BarIlan din Israel, implica examinarea spermei cu un microscop cu o foarte mare capacitate de marire (de aproape cinci ori mai puternic decat echipamentul standard de laborator), pentru a selecta spermatozoizii cu forma si marime care indica o buna calitate din punct de vedere genetic. Apoi, acestia sunt injectati in ovocite prin metoda ICSI clasica."

cam astea ar fi cele doua metode la care s-ar putea referii doctorul tau. La noi in tara, numai dr Matei de la clinica lui Tutunaru, poate lucra cu astfel de metode, o demostratie a procedurii IMSI am vazut chiar eu in laboratorul dnei doctor, pacat ca Tutunaru nu se ocupa temeinic de clinica aia, patron fiind ar putea sa angajeze niste medici care sa se ocupe numai de procedura de fertilizare in vitro, ar fi destui doritori care sa apelaze la aceste metode. Spitalul Giulesti nu ar mai fi atat de asaltat....si holurile lui nu ar mai arata ca la ferma de vite (scuze de comparatie, dar asa sunt femeile tratate acolo, pacat). Mare pacat...avem metode, nu avem adepti si dezvoltatori ale acestor metode.

pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

MIRELA MULTUMESC MULT. TU UNDE FACI FIV? AI FACUT O COMPARATIE BUNA DIN PACATE EU AM AVUT O EXPERIENTA LA GIULEST SI MI-A FOST DE AJUNS.DR CU CARE EU FAC IN ISRAEL VINE ODATA PE LUNA SI IN ROMANIA SI CHIAR LA AC CLINICA A DR TUTUNARU POATE IN VIITOR VOR FACE MAI MULT SI SANSELE VOR FI MAI MARI LA NOI IN TARA.PE TOATE FETELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

MIRELA MULTUMESC MULT. TU UNDE FACI FIV? AI FACUT O COMPARATIE BUNA DIN PACATE EU AM AVUT O EXPERIENTA LA GIULEST SI MI-A FOST DE AJUNS.DR CU CARE EU FAC IN ISRAEL VINE ODATA PE LUNA SI IN ROMANIA SI CHIAR LA AC CLINICA A DR TUTUNARU POATE IN VIITOR VOR FACE MAI MULT SI SANSELE VOR FI MAI MARI LA NOI IN TARA.PE TOATE FETELE

serios, colaboreaza cu clinica lui Tutunaru inseamna ca el e medicul despre care ne vb madam Matei, dar nu i-am retinut numele.

inseamna ca prin el si-au implementat ei sistemul PISCI si IMSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Claudia79, sa ai gura de aur draga mea!!!Uite ca mai ai un pic si vii sa ne dai vestea cea mare!!! Acum sunt si eu mai optimista decat data trecuta si sper ca puiutii mei sa ramana cu mine...pana la adanci batraneti! Asta iti doresc si tie, si la toate aspirantele dealtfel! Eu am ramas tot pe clinica de la Leuven, nu stiu daca ai auzit de ea, dar tot personalul de acolo e minunat! Acolo am descoperit problema, ni s-au facut si mie si sotului analize peste analize si chiar simt ca fac tot ce le sta in putere ca sa ma ajute.

Mimi m, sa dea bunul Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti si sa reusesti!!!Multa bafta in continuare!

ici de noapte buna dragele mele!

In curand imi numar boboceii!!!

Mergi la inceput

buna fetelor

ce s-a intamplat cu castelanaC, nu a mai postat de mult, stie careva ceva despre ea?

alrak unde-mi esti, esti bine, hai mama, nu mai fi supi ca o sa fie bine, ai sa vezi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Asa e fetelor.......unde a disparut Castelana noastra optimista?
Cam liniste pe forum de o vreme incoace.........
Eu cred ca linistea se datoreaza vestilor proaste din ultima vreme.
Dar nu ne lasam noi asa usor....nu-i asa? Ca de-aia ne zicem fivoase curajoase......
Va pup pe toate !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Cam liniste , sa speram ca deacum incolo vor fi doar vesti bune .
Dandanuz, la Marinescu sunt, eu sunt multumita, desi nu e prea comunicativ, sunt convinsa ca-si face meseria cum trebuie

Mergi la inceput

mimi ma bucur ca esti multumita de marinescu. eu sincer cand am ales giulestiul era singurul loc unde stiam ca se face FIV ,DAR NU-L RECOMAND LA NIMENI MAI ALES CA EU AM AVUT MAI MULTE EXPERIENTE ACOLO...DAR E BINE CA TU AI INCREDERE IN DR MARINESCU SI SA DEA DUMNEZEU SA REUSETI

Mergi la inceput