FIV247
Raspunsuri - Pagina 20
dandanutz spune:
MONA40 ce faci cum a mers tratamentul ? mai esti in israel? zi ceva despre tine....

Tabitha spune:
buna seara, dragelor.
Am o intrebare(ce necesita raspuns urgent) la voi
: asadar dr. Z. mi-a zis ca dupa cel putin 7 zile de la tratamentul pt. micoplasma, ureaplasma si candida sa refac aceste analize. Asta inseamna maine sau poimaine. Pe de alta parte insa mi-a dat sa fac si un tratament de prevenire a reaparitiei Candidei cu spalaturi vaginale, o data la 2 seri. In seara asta urmeaza sa fac spalatura. Eu ma gandesc ca ar fi bine sa repet analizele poimaine dimineata, sa treaca mai mult timp de la spalatura. Insa stau si ma gandesc si altfel: ar trebui sa termin tot tratamentul asta cu spalaturi (dureaza 20 zile), sa las sa treaca mai multe zile si mai apoi sa refac analizele? Voi ce sfaturi imi dati?
Saru mana mult de tot.

cristal1995 spune:
Tabitha: pentru orice analiza de secretie, nu ai voie sa faci spalaturi vaginale cu minim 48 ore inainte. Deci, mai bine termini tot tratamentul si refaci analize dupa... Asa cred eu 
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
Tabitha spune:
Cristal: multumesc de raspuns
I-am scris si doctorului, poate da DD si imi raspunde. Oricum, voi intreba si pe aia de recolteaza. Oricum, graba nu e
, ca doar tre sa ma pregatesc de laparo, cine stie cand oi apuca sa o fac. Pupici
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 buna fetelor alrak unde-mi esti, esti bine, hai mama, nu mai fi supi ca o sa fie bine, ai sa vezi, ![]() ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1! |
MIRELA sunt aici
Nu am mai intrat pe forum de cateva zile, pentru ca am fost foarte ocupata cu serviciul. Acum sunt in Bucuresti, sedinte interminabile
, ajung acasa tarziu de tot, si azi de fapt am ajuns acum o jumatate de ora, maine sper sa plec spre cealalta casa (Arad).Hai ca te-am incurcat rau de tot cu casele , ce sa fac si eu sunt la fel de incurcata din cauza hainelor, pentru ca le am impartite in trei locuri si intotdeauna cand caut ceva nu este acolo ci in partea cealalta. Sper sa ma adun si eu din punctul asta de vedere si sa le aduc pe toate intr-un singur loc, dar cum vin destul de des in Bucuresti, am nevoie si aici de una alta, la fel si la Sibiu.
Cu ritmul asta de viata nici nu stiu cum o sa fac copii.
Analizand ceea ce mi s-a intamplat (FIV-uri nereusite, sarcina pierduta) am ajuns la concluzia ca una din cauze este serviciul , care este solicitant, stresant , cu mare responsabilitate si foarte obositor

.Va trebui sa iau o decizie in acest sens, cat mai repede, pana nu va fii prea tarziu.
Am citit ceea ce ai postat, ma bucur pentru vestile date si DD sa ajute sa ai productie de calitate

tuturor si o noapte bunaDoamne Ajuta!
mirela2 spune:
alrak muahhhhhhhhhh
mi-ai lipsit, asa cum imi lipseste si castelana.
off...atatea si e capul tau.....
legat de orasele intre care te imparti...Sibiul imi place tare mult...si pe eu si pe al meu ne cam bate gandul sa ne mutam acolo....mai ramane sa ne gasim ceva de lucru...eu daca raman insarcinata..mai putin...el mai mult.![]()
in rest.....am emotii pt maine, sper sa fie ok si foliculii mei sa fi crescut.

de Craciun vom fi 2 in 1!
castelanaC spune:
Buna fetelor!
mirela2, draga mea, merci de intrebare sunt pe-aici, sincer cred ca de joi-vineri doar am cici ce se mai intampla pe forum, dar de scris,,, mea culpa. Am vazut ca esti in focuri si sigur cresc si foliculii tai! Sa fie cu noroc, cand ai punctia? te pup
AlinaOprea, draga mea liniste si putere sa te refaci in continuare!
trebuie sa asteptati pana vei fi pregatita si sa vezi si ce n-a mers prima data. Ai grija de tine!!!
Claudia 79 bafta multa si sa fie cu noroace!!!!
Alrak, of surioara draga cu serviciul asta.....cum sa faci sa-i dai pe toti la spate si sa-ti vezi de ale tale? Nu stiu daca e posibil dar trebuie sa gasesti o cale de a te imuniza la stresul provocat de ei, de altii, ca nu destul il avem noi pe al nostru. Ai grija de tine si de sufletul tau!
Pup 

toate fetele in focuri, bafta la cine urmeaza.
Scuze ca scriu pe fuga, am ceva activitati si imi place ca-s activa cat de cat, am grija sa nu ma obosesc prea tare dar lucrez la ceva frumos: organizarea unui bazar de Craciun, ceva strangeri de fonduri pentru o Maicile de aici ce au in grija copii cu probleme acasa, etc.
va pup si revin

castelana fericita
15+
BuburuzaL spune:
Buna dimineata fete dragi!
Mirela2, draga mea, sper ca deja ti-au trecut emotiile si mai sper ca totul e ok ci foliculasii tai! Iti doresc sa fie buni de tot si norocosi si iti doresc sa reusesti!!!Acum asteptam ceva detalii...
Fetelor, itr-adevar e cam liniste pe la noi, pe forum...se mai aude cate-o adiere...se vede ca toamna s-a instalat deja, de fapt deja e cam vreme de iarna...Sper insa si cred din suflet ca trebuie sa rasara soarele, sa curga cu vesti bune, cu embrionasi lipiciosi si cu mamici fericite...Asa ca, aviz in special aspirantelor si fetelor in focuri! Sa veniti numai cu reusite!!!...ca sa avem pentru ce-i multumi Mosului, ca a fost generos si ne-a adus ceea ce ne-am dorit! Bebei sanatosi!
Poate e cam devrem sa ma gandesc deja la Mos, dar aici in Belgia deja incepe sa sa instaleze atmosfera de Craciun...deja au aparut prin magazine globuri, stelute si tot felul de accesorii! Deci de-aia mi-a sarit mie gandul deja la sarbatori, si ma invadeaza deja starea aceea euforica specifica ...Imi doresc sa v-o transmit deja si voua!
Dar gata cu vorbaraia, ca fac cam multa galagie pe forum si nu vreau sa supar pe cineva!
toate fetele, si asa cum am zis, sa curga cu vesti bune!!!
In curand imi numar boboceii!!!