FIV247
Raspunsuri - Pagina 18
bytzi spune:
tabitha
merci
si eu l-am facut intr-o luna imediat dupa AC si era 6,67 de la 27,20,f ciudat ,era pastele si am sunat imediat dupa, ca trebuia sa am rezultatul inainte si sa ajung la Sibiu pt o IA si voiam numai decit FSH ,nu era facut ,am facut galagie si m-a sunat intr-o jum de ora ca are rezultatul 6,67 ,cred ca mi-a spus la intimplare sa scape de mine,eu nu cred ca poate sa dea o valoare asa de mica de la AC ,de aia am intrebat
alte pareri
,multumesc mult
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
fireyes spune:
Bytzi, eu habar n-am daca e sau nu OK sa iti faci FSH dupa 3 zile de pauza de AC. Intrebarea mea ar fi de ce vrei sa faci FSH in conditiile astea? la ce anume iti foloseste?
Cand am facut protocolul cu AC, Strohmer m-a pus sa-mi fac hormonalele inainte de a lua AC si ulterior, nu m-a lasat sa le refac decat la 2 luni (al 3lea cm, incluzandu-l si pe ala de la FIV-ul nereusit) pt ca altfel nu ar fi fost o valoare relevanta (e drept ca era dupa tratament...), dar in lumina acestor date, 3 zile mi se par f putine...
bytzi spune:
mi-a venit CM 
eram sigura ca imi va juca feste....
am vorbit la Polisano,dr meu nu este
cred ca am vorb cu dr embriolog si mi-a zis miine sa fac eco z2 si stimularea o incepem de joi z3 mi-a zis ca daca am luat AC stimularea se incepe in z3,dar dr imi zisese atunci ca ar fi bine si in z2 daca in venea CM joi
deci voi incepe joi stimularea ,ce ziceti progesteronul sa-l fac in z2 sau 3 ca rezultatul il am tot joi seara,daca trebuie sa-l fac in z2 adik miine tre sa fac 80km pina la un lab care sa-mi dea rez in aceeasi zi,off provincia asta
am sa sun mai tirziu cind vine asistenta ca va lua ea legatura cu vre-un dr sa ma indrume mai bine
fire,dr nu mi-a dat sa fac FSH ,dar eram eu curiosa sa vad cam cit mai e,deci sa nu-l fac zici?merci mult
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
dandanutz spune:
fetelor multumesc frumos pt raspunsuri.m-am hotarat merg in februarie tot in israel si o sa incerc cu dr feldberg sper sa fie bine de data asta.

mirela2 spune:
buna fetelor
foliculii mei sunt mici dar multisori, drept pt care dr mi-a marit doza de gonal de la 112,5 la 150. joi vedem cat au mai crescut, in rest sunt ok.
pupi
de Craciun vom fi 2 in 1!
dandanutz spune:
claudia multa bafta. MIRELA sa ai o productie cat mai buna .. FETELOR DR MEU NU MI-A ZIS INCA CE ANALIZE TRE SA FAC INAINTE SA INCEP FIV3 SI NICI PT SOTUL MEU CARE ARE OLIGOSPERMIE USOARA .A ZIS CA EL NU TREBUIE SA FACA NIMIC CA ARE EL O METODA MAI BUNA DECAT ICSI ,DAR NU STIU CE METODA.VOI CE ZICETI CE ANALIZE SA FAC?SI SOTUL MEU TREBUIE SA FACA CEVA TRATAMENT SAU MERG PE MANA DR? 

mimi_m spune:
Salutare,
eu sunt pe ultima suta de metri cu FIV 2, maine am ultima injectie de stimulare. Astazi am facut eco si am 5 folicului pe ov drept si trei pe stangul. FIV-ul il fac la Giulesti- punctia e vineri si azi am aflat ca embriologul va fi dr.Dascalescu. La primul FIV a fost Cocei.. ce stti de Dascalescu e OK? Cred ca mai mult de 5 foliculi maturi nu voi avea astfel incat nu au cu ce sa mearga la blasto..
Va urez multa bafta tuturor
mimi_m spune:
stiti cumva daca la Giulesti se recomanda pentru sustinere si estradiol in afara de progesteron ? Ma gandesc sa-i sugerez doctorului, dar sper ca nu se supara...
Din ce am vazut pana acum, tratamentul de sustinere la Giulesti este cam standard, nu prea conteaza analizele efectuate...

, 3 bebici la caldura. MUUUUUUUULTA BAFTA!!!!!!!!