FIV247

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetelor,va rog spune-ti-mi ce analize hormonale trebuie facute in a treia zi de ciclu?pt o urmatoare fiv.am o prietena care m-a intrebat acum si nu stiu exact:e cumva prolactina,lh si estradiol?

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si FSH.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

danutz...madam protopopescu face fiv in cadrul clinicii lui Tutunaru, aia de pe satanescu....au acolo niste preturi de pici, nu ti mai vine sa faci copii...un tranfer de congelati in vara era 1200 EURO, jaf la drumul mare.

fetelor....eu sunt in a 4 zi de stimulare cu gonal si decapeptyl.....e normal sa mai simt din cand in cand intepaturi in zona ovarelor?? beau lichide foarte multe, mi-e frica de hiperstimulare...in rest srau cuminte, nu ma aplec brusc nu ma ridic brusc...maine ma duc la eco sa vad cat am clocit si sa mi se stabileasca din nou valorile hormonale.

in rest ploua si e frig aici la szeged...sper sa se indrepte vremea.
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mirela ,mult noroc !! multe oute de calitate si embrionasi lipiciosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va rog nu ramaneti insensibili la durerea noastra
ajuta-ti-ne daca puteti
ALINA merita sa traiasca
fiind asistenta medicala la copii la urgente a salvat vieti

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

samira33 - nu ma asteptam sa ajungem la aceasta suma - daca as fi stiut nu mai luam in calcul un fiv in Romania. Te bucuri ca e mai la indemana, ca nu platesti cazare, drum dar uite cand faci totalul ai surprize si nici bebe nu e la locul lui.
dandanutz - nu stiu unde - eu vreau cu cei de la Biogenesis dar in Grecia sotul meu vrea in Viena - vom vedea - nu mai vreau sa ma grabesc. Oricum vom merge impreuna si la unii si la altii apoi vom decide.
Mirela 2 - e o confuzie clinica Dr. Tutunaru se numeste Genesys Fertility Center iar a Dr. Protopopescu Clinica Genesys - au nume foarte apropiate de aici si confuzia daca tu zica ca la Tutunaru un ET e 1200 euro la Protopopescu e 1850 euro - asa ca exista o clinica si mai scumpa...
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Aoleu, Claudia79, ce protocolara esti.....
Chiar v-am speriat pe toate p-aci?
Bafta multa si beta mare

Bytzulinule, productie buna sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buburuza, pai sa ai atunci embrionasi lipiciosi de data asta. tu
cu ce clininca faci?
D-na doctor nu ne-ai speriat, ca suntem fete curajoase,(eu le zic fetele mele) dar vreau sa le educ de mici politicoase. daca am trecut de emotiile lui mami din timpul stimularii nu ne mai sperie mare lucru, astea 2 saptamanani pana acuma sunt parfum, briza, cum vrei tu. Ma intretin cu niste gadilici si intepaturi in uter in rest au fost cuminti si nu m-au durut deloc nici pana acuma asa ca nu o sa am motive sa ma panichez in cateva zile in ca m-au lasat durerle...
dorm intr-una de la progesteron injectabil si utrogestan oral parca is de pe alta planeta, zau daca imi mai pasa decat de perna mea... ca o curiozitate mi s-a zis sa beau ulte sucuri cu electroliti gen vitamin water, ceea ce io nu beau niciodata, cica apa nu e buna ca trece prin tine si e musai ceva pishwaser d-asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

merci,pisic

fetelor mai vin cu o intrebare
eu joi cu o zi inainte de stimulare trebuie sa-mi fac progesteronul
as vrea sa-mi fac si un FSH sa vad cit e acum inainte de a incepe stimularea
credeti ca are rost avind in vedere ca am luat AC si nu am decit 3 zile de cind l-am intrerupt,imi va iesi mai mic tare decit valoarea reala???
multumesc mult

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

bytzi: anul trecut am facut FSH-ul imediat dupa luna de AC si valoarea era de 17, mai mare decat inainte de AC. Eu zic ca poti sa-l faci, nu cred sa fie f. tare influentat de AC.

Mergi la inceput