FIV247
Raspunsuri - Pagina 16
claudia79 spune:
Buna ziua!
voiam sa intru sa ii multumesc lui Pisic77, care mi-a raspuns in urma cu o saptamana la o intrebare si m-a ajutat enorm in sensul ca m-am calmat cu nervii capului in problema respectiva. Stiu ca d-na Pisic are studii medicale de asta m-am mai incurajat.
Pe aceasta cale tin sa ii urez doamnei pisic77 o zi faina si voua tuturor la fel! eu am 3 embrioni de ziua 3 transferati joi si rezist foarte bine, ceea ca va doresc celor care aveti de asteptat, de exemplu am citit ca irinaflorea a facut fiv in ungaria in aceeasi zi 8 oct si o sa avem copilasii de-o seama.
Succes Irina!
samira33 spune:
hello 
dana...10.000 de euro??? este cea mai mare suma pe care am auzit-o pana acum pentru un Fiv
si eu ziceam ca sunt pe primele locuri cu 4500 euro
kora...eu am facut ET in ziua 15 iar embrionasii erau in stadiul de blastocel-ziua 4 de diviziune...ca ziua 5 ar fi fost Sambata si d-na embriolog a zis ca nu vine de acasa Sambata doar pentru a-mi crioprezerva mie embrionii...ca nu vrea sa-si strice we ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dar stiu ca in general ET se face in zilele 14-17 asa cum ai mentionaat si tu
dandanutz spune:
MULTUMESC MULT FETELOR PT RASPUNSURI .NU VA SUPARATI PE MINE DAR ERAM PUTIN SUPARATA CA NU MI-A RASPUNS NIMENI
.DANA 10.000 EURO? PAI EU DAU MAI PUTIN IN ISRAEL ADICA CAM 6000 DOLARI SI MA GANDEAM SA FAC LA AC CLINICA CU DR PROTOPOPESCU CREZAND CA E MAI IEFTIN....F SCUMP.ATUNCI ASTEPT SA TREACA 6 LUNI SI MERG TOT IN ISRAEL .VA MULTUMESC MULT

Dana_bebe spune:
samira33 - eu vorbeam de FIV si de ET la un loc
sa o luam asa FIV - 14.700 ron si ET 7.700 ron - 22.400 ron aprox. 5330 euro
plus 36 gonal - 3240 ron - 770 euro
plus alte tone de doctorii ...
plus tone de analize (repetate unele la ET)...
daca vrei insir tot... si ai sa vezi ca iese.
bytzi spune:
pisic77,fireyes,merci mult
,m-am mai linistit ca mi-au trecut durerile de burtik
,sper sa mai intirzie CM citeva zile
pisic
vineri incep stimularea
daria,ma mir ca nu ti-a facut eco
eu prima consultatie am avut-o cu prof Sthromer anul trecut si mi-a facut eco,mai ales ca ma dusesem si cu o poza de la eco facuta de dr Dracea cu un fibrom micut,cu un chist endometriozic...si o laudase pe dr Dracea
a zis ca daca nu-i ziceam, el nici nu observa chistuletul cit era de mic
,apoi am ramas pacienta dr Ispasoiu,initial si io voiam tot la dr Chicea ,dar acum sint super multumita de dr Ispasoiu trateaza cazurile cu f multa atentie si interes
bafta multa
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
samira33 spune:
dana....te cred draga mea
...nu-i nevoie sa insiri ceva
si la mine suma de 4500 euro include si analize si medicatie si Fiv simplu si ET si crio...si tot tacamu'...de asta spuneam ca mi se pare uriasa suma ta....mai ales pentru Romanica...da' nu se pune prolema sa nu te cred 
miki01 spune:
Kora, eu am facut transferul in Z14! Bafta multa! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Pana in a cata zi de cm se pot transfera embrionii decongelati? In privinta asta nu am deloc experienta ca e prima data cand fac. Am inteles din cate am citit ca ET-ul se face in zilele 14-16-17, cam asa, nu? Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
dandanutz spune:
ma fetelor eu credeam ca am platit mult in israel nu ma asteptam si la noi sa fie costuri deastea....pai mai bine afara sunt sanse mai mari zic eu. DANA in ce tara te-ai hotarat sa faci urmatorul FIV?
Looana spune:
Kora analiza mi-a facut dr cu care am facut cele 2 Fiv-uri.Mi-a facut aceasta analiza pt ca avut citeva pierderi si acuma la fiv 2 nu sa mai dublat Bhcg ....eu i-am zis doar ca as vrea sa i-mi faca tot ce crede el ca e de facut inainte de a mai face un alt fov.Si el a fost de parere ca undeva exista o explicatie la toate astea ,sincer nici nu stiu ce sa mai fac parca as vrea sa renunt ...ma gindesc in ultimul timp Žla alteceva sa fac ceva pt mine pur si simplu.Sincer nu mai am rabdare si nervi am zis mai mult hai sa incerc sa fac un fiv si uite asa si pe alt doilea si daca nu ma opresc cred ca ajung ca Domna Iliescu la vista ei.M-am gindit atunci cind am inceput sa nu zic peste ani si ani ca nu am incercat .![]()
Va doresc o seara placuta!
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
BuburuzaL spune:
Fetelor, vineri mi-am si eu facut necesarul de "hormonale" si de ieri am inceput cu suprefact. Voi avea tot protocol lung, insa de data asta cu Gonal F, care sper sa fie la fel de eficient ca menopurul de la fiv 1.
Claudia79, sa fie intr-un ceas bun!
Dandanutz, cred ca cel mai bine ar fi sa te asfatuiesti cu dr tau in privinta distantei dintre fivuri. Eu de exemplu am avut prima incercare in iunie, in august am facut FET iar acum urmeaza fiv nr 2. Cred totusi ca nu e bine sa abuzezi, ca sa nu te expui prea tare.
Va doresc o noapte linistita dragelor, iar maine, o zi frumoasa!
In curand imi voi numara boboceii!!!