Dance Tribut-Bucuresti

Dance Tribut-Bucuresti | Autor: simali

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca a mai postat cineva link-ul acesta pe DC... dar pe mine m-a facut sa plang. M-am gandit cum in 35 de ani am defilat pe Magheru cu pusti la cap, am strigat "Jos Comunismul" printre tancuri si acum... am ajuns sa vad asta:

http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

Ceva s-a schimbat in noi...

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Nu stiu daca a mai postat cineva link-ul acesta pe DC... dar pe mine m-a facut sa plang. M-am gandit cum in 35 de ani am defilat pe Magheru cu pusti la cap, am strigat "Jos Comunismul" printre tancuri si acum... am ajuns sa vad asta:

http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ

Ceva s-a schimbat in noi...

Alice

In ce sens te-a facut sa plangi? Ce s-a schimbat in noi?

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Daca ai postat linkul corect eu vad niste tineri care danseaza. Cred ca ai o zi proasta, atata tot...

Editez ca sa spun ca tonul tau mi s-a parut dezaprobator, acum nu mai sunt foarte sigura ce ai vrut sa transmiti. Daca libertatea de care se bucura tinerii aceia ti-a transmis o emotie pozitiva atunci pot sa spun ca si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Dansam pe Magheru.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Dansam pe Magheru.

Alice

Nu s-a inteles f bine ce ai vrut sa spui. Putea fi si ca nu ne mai preocupa "tzara" ci lucrurile frivole. Dar asa, .
(poate am paranoia in faza incipienta)

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Eu cred ca ceea ce a vrut sa spuna Simali este ca oamenii(in special tinerii)sunt mult mai dezinvolti,dezinhibati.Si da cred ca sunt minunati tinerii aceia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Simali sunt curioasa daca stiai ca exista un subforum Michael Jackson aici pe DC? Banuiesc ca nu...acolo a fost de mai multe ori postat linkul cu tributul adus de tinerii din Bucuresti marelui artist Michael Jackson.
Nu e o problema, ca nu esti obligata sa stii toate subiectele, insa daca erai ceva mai clara acum in postarea ta, poate nu dadeai asa palpitatii fanilor MJ .

Si totusi, poti explica, celor mai grei de cap ca mine , ce ai vrut sa spui prin "am ajuns sa vad asta"?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Sunt sigura ca Simali a plans de emotie,nu de necaz,ca pe Magheru nu se mai defileaza ci se danseaza.

F frumos,multumesc ca ne-ai impartasit si noua ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Foarte impresionant; asa cum a spus principe; si eu m-am emotionat din aceleasi motive! Sunt tineri frumosi, destepti si cu initiativa! Bravo lor!

Mergi la inceput

Jur ca o secunda nu mi-a trecut prin cap ca acel clip poate sa-ti produca si alte sentimente decat de emotie pura, de mandrie, etc. Acum ma gandesc ca intr-o tara in care in fiecare zi stirile nationale incearca sa ne convinga pe toti cat de infecti si de gaunosi suntem ca popor putem ajunge, din cauza depresiei colective in care am cazut, sa vedem gunoi oriunde.

De aceea demersul acelor tineri este de 1000 de ori mai valoros. Este ca apa pe care o picuri pe buzele insetatului in desert.

NOI NU MAI DANSAM IN STRADA.
NOI NU MAI CANTAM IN MASINA.
NOI NU MANCAM INGHETATA PE SCARILE FACULTATII.
NOI NU NE ASEZAM PE IARBA DE PE ALEE PENTRU A NE UITA PUR SI SIMPLU LA CER.
NOUA NI SE PARE CA ORICE NE FACE SA NE SIMTIM BINE NE FACE RIDICOLI.
NOI INHIBAM NEBUNIA SI COPILUL DIN NOI, DIN COPIII NOSTRI SI DIN CEI DIN JURUL NOSTRU.

Am revazut clipul Romaniei de cel putin 20 de ori. "Conducatorul" intra pe trecerea de pietoni pe rosu in prima faza. Apoi totul este calculat sa dureze cat tine verdele si sa ciupasca numai putin de tot din rosul de la pietoni. Apare masina cu "Garcea". Spectatori emotionati. Apoi se termina, grupul se retrage si se aude la sfarist "Garcea" cu "Eliberati traficul!".

MJ i-a scos din case pe "frumosii nebuni ai marilor orase".
Dar pentru romani acest gest are o semnificatie mult mai profunda. De aceea am plans.

Alice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danat

Simali sunt curioasa daca stiai ca exista un subforum Michael Jackson aici pe DC? Banuiesc ca nu...acolo a fost de mai multe ori postat linkul cu tributul adus de tinerii din Bucuresti marelui artist Michael Jackson.
Nu e o problema, ca nu esti obligata sa stii toate subiectele, insa daca erai ceva mai clara acum in postarea ta, poate nu dadeai asa palpitatii fanilor MJ .

Si totusi, poti explica, celor mai grei de cap ca mine , ce ai vrut sa spui prin "am ajuns sa vad asta"?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Stiam ca exista un forum MJ. Dar acolo intra de regula fanii MJ. Dansul acesta este ceva atat de frumos si de indedit incat consider ca ar trebui impartit cu toata lumea.

Alice

Mergi la inceput