Inca 45 de castigatori la concursul Lenor
Raspunsuri - Pagina 4
mihutza11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
inteleg perfect ce ai zis si sunt perfect de acord cu tot. eu nu intelegeam "ce au fetele" de nu sunt de acord cu faptul ca nou veniti pot participa la concurs..... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nu am ceva impotriva nou-venitilor, ci doar ma minunam de cat de multe conturi au aparut asa din senin, insa ma bucur ca moderatorii depisteaza IP-urile..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
RODY77 spune:
Din cei care au castigat a primit cineva premiul?
Poate sa-mi spuna cineva cand se trimit premiile?
Multumesc.
babiela spune:
neata...cand se mai face tragere la sorti pt lenor? nu ca sper ca o sa castig, nu prea am noroc la astea, dar intelesesem ca se face saptamanal, nu? multumesc.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
c.valy spune:
INTREBARE
Acest concurs se mai desfasoara? Ne poate lamuri si pe noi cineva....premiile s-au trimis deja,se mai trimit?Va multumesc pentru un eventual raspuns.LucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu va deranjam cu un vot se poate? www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari
Laura25 spune:
Nu stiu sa spun daca concursul se mai desfasoara, daca o sa mai fie trageri la sorti. Asta doar adminii stiu. Dar cu siguranta premiile nu le trimit nici adminii, nici moderatorii sau altcineva de pe site. Premiile sunt trimise de cei de la Lenore (firma de distributie, nu am idee). Probabil ca dureaza pana se trimit, pana ajung pachetele. Cu siguranta le veti primi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
bb_yasmi spune:
probabil la sfarsitul perioadei de participare 31 oct se vor trimite!
ceea ce e mai "urat" e ca nu exista seriozitate in acest concurs: nu exista o data a tragerii la sorti, nu se raspunde intrabarilor in legatura cu concursul.... dar probabil exista o explicatie pe care o vom primi....candva....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
teomaria spune:
La fel cred si eu - sunteti neseriosi (cei care-ati organizat concursul) ar fi trebuit de la inceput fixate zilele si ora cand se extrag castigatorii, modalitatea de primire a premiului - Oare atentionarea de mai jos
ATENTIE: CUNCURSUL NU S_A TERMINAT! Mai puteti participa! Accesati linkul de mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142643
mai avea rost???!!!
desprecopii spune:
in regulament scrie foarte clar ca acest concurs continua pana la 31 octombrie. In curand urmeaza urmatoarea tragere la sorti.
va multumim pentru interes si participare, va vom tine la curent.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii in regulament scrie foarte clar ca acest concurs continua pana la 31 octombrie. In curand urmeaza urmatoarea tragere la sorti. va multumim pentru interes si participare, va vom tine la curent. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Si totusi de ce nu s-a facut extragere saptamana trecuta?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....