Inca 45 de castigatori la concursul Lenor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cyucy spune:

poate se vor face doua extrageri in una ,zilele astea,si vor afisa mai multi castigatori...poate nu cei de la DC fac extragerile,ci cei de la Lenor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor!!!!??? Nu inteleg de ce atata discutii pentru o amarata de sticla cu balsam!
Poate ma bag si eu ca musca in lapte, dar prea mult caz se face pentru un amarat de concurs,la care nu este o miza asa de mare. Castigi, bine ,asta iti este norocul daca nu mergi la magazin si cumprara o sticla daca tot vrei sa vezi cum este, ca nici nu-i asa de scumpa.
Pe bune, cu riscul de a fi judecata de unii,exista lucruri mult mai importante pe lumea asta, decat castigarea acestui concurs Lenor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Fetelor!!!!??? Nu inteleg de ce atata discutii pentru o amarata de sticla cu balsam!
Poate ma bag si eu ca musca in lapte, dar prea mult caz se face pentru un amarat de concurs,la care nu este o miza asa de mare. Castigi, bine ,asta iti este norocul daca nu mergi la magazin si cumprara o sticla daca tot vrei sa vezi cum este, ca nici nu-i asa de scumpa.
Pe bune, cu riscul de a fi judecata de unii,exista lucruri mult mai importante pe lumea asta, decat castigarea acestui concurs Lenor!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui

Multumesc.
Am trimis datele.

Cand vin premiile? Ca n-am primit nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcami spune:

fetelor ati primit careva parfumellu -balsamellu?
ca eu nu inca

Mergi la inceput