Inca 45 de castigatori la concursul Lenor
Raspunsuri - Pagina 5
cyucy spune:
poate se vor face doua extrageri in una ,zilele astea,si vor afisa mai multi castigatori...poate nu cei de la DC fac extragerile,ci cei de la Lenor...
valentina_22 spune:
Fetelor!!!!??? Nu inteleg de ce atata discutii pentru o amarata de sticla cu balsam!
Poate ma bag si eu ca musca in lapte, dar prea mult caz se face pentru un amarat de concurs,la care nu este o miza asa de mare. Castigi, bine ,asta iti este norocul daca nu mergi la magazin si cumprara o sticla daca tot vrei sa vezi cum este, ca nici nu-i asa de scumpa.
Pe bune, cu riscul de a fi judecata de unii,exista lucruri mult mai importante pe lumea asta, decat castigarea acestui concurs Lenor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Fetelor!!!!??? Nu inteleg de ce atata discutii pentru o amarata de sticla cu balsam! Poate ma bag si eu ca musca in lapte, dar prea mult caz se face pentru un amarat de concurs,la care nu este o miza asa de mare. Castigi, bine ,asta iti este norocul daca nu mergi la magazin si cumprara o sticla daca tot vrei sa vezi cum este, ca nici nu-i asa de scumpa. Pe bune, cu riscul de a fi judecata de unii,exista lucruri mult mai importante pe lumea asta, decat castigarea acestui concurs Lenor! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
anaemi spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Fetelor!!!!??? Nu inteleg de ce atata discutii pentru o amarata de sticla cu balsam! Poate ma bag si eu ca musca in lapte, dar prea mult caz se face pentru un amarat de concurs,la care nu este o miza asa de mare. Castigi, bine ,asta iti este norocul daca nu mergi la magazin si cumprara o sticla daca tot vrei sa vezi cum este, ca nici nu-i asa de scumpa. Pe bune, cu riscul de a fi judecata de unii,exista lucruri mult mai importante pe lumea asta, decat castigarea acestui concurs Lenor! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
ileana spune:
citat din mesajul lui Multumesc. Am trimis datele. |
Cand vin premiile? Ca n-am primit nimic....