Inca 45 de castigatori la concursul Lenor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buniv

VA ROG,stie cineva sa-mi zica si mie de ce nu-mi apare mesajul postat la concursul LENOR??

Primele 13 mesaje alea oricarui user sunt moderate (adica trebuie sa le citeasca si sa le aprobe un moderator). In general pe acest site nu se accepta ca o persoana sa isi faca mai multe conturi de pe care sa posteze simultan. (spun in general pentru ca uneori ne scapa, nu "depistam" pe toti care fac asa ceva). Fiind vorba de un concurs, cu atat mai mult vigilenta moderatorilor este cescuta. Avand in vedere toate lucrurile astea, am sa te rog sa imi trimiti un mail la lauragosu@yahoo.com si sa imi explici (daca stii) de ce de pe Ip-ul de pe care ti-ai facut tu cont, mai sunt facute, exact in aceeasi zi (de pe acelasi IP, reiau), inca alte 3 conturi: adipl,cettat,danielp, toate cele 4 persoane (tu si celelalte 3) postand o singura data pana acum, la concursul Lenore, cam in acelasi interval orar.
Daca ai o explicatie buna si totul e o pura coincidenta, mesajul tau va fi moderat si va aparea in concurs. O zi buna!

Ce am scris acum e valabil pentru inca cel putin 3 useri, ale caror mesaje nu au fost aprobate.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

S-a facut atata tevatura pt. valy ca a avut norocul sa fie extrasa de 2 ori ... adica i s-a reprosat ca a participat de 2 ori, insa pt. userii care au 1 mesaj postat direct la acest concurs nu s-a "preocupat" nimeni. Dupa mine, valy a procedat corect si a inteles corect lb. romana. In primul mesaj de la acest concurs, postat de admin, se spune clar .... concursul continua, click aici ... nu se pun interdictii, deci fiecare poate sa participe de cate ori vrea. Restul, ca e extras sau nu, e norocul fiecaruia.
Cat priveste concursul Lenor desfasurat pe alte site-uri si conditiile puse acolo ... fiecare site are regulile lui. Pe DC se poate participa in fiecare saptamana, care-i problema???

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Abramburika, nu am inteles exact, trebuie sa mai postam inca o data raspunsul ca sa participam la urmatoarea tragere la sorti?

Poate ar putea cineva dintre moderatori sau chiar Florin sa dezlege tainele

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cred ca da, eu asa am inteles. Ca sa participi la urmatoarea extragere la sorti, tre' sa scrii inca o data raspunsul. Nu stiu daca se ia automat in considerare raspunsul.
Dar da, poate ne lamureste Florin care-s exact regulile.

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

pai asa cred ca s-ar umple zeci de pagini cu repetarea mesajului.. poate vreun moderator ne lamureste totusi si pe noi..

Am tras o privire la raspunsuri si am ramas uimita cati useri noi au aparut numai pt concurs.. ce sa mai zic ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stati ca eu sunt mai "inceata" si nu inteleg de ce nou veniti nu ar avea voie sa participe??? doar e un concurs, nu??? la care singura conditie e sa ai cont DC ....nu vechime....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

nu va suparati,stie cineva cand e urmatoarea extragere???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stati ca eu sunt mai "inceata" si nu inteleg de ce nou veniti nu ar avea voie sa participe??? doar e un concurs, nu??? la care singura conditie e sa ai cont DC ....nu vechime....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Nou venitii au voie sa participe. Dar, este politica formului ca o persoana sa aiba un singur cont pe DC. De aici au aparut discutiile, pentru ca au aparut de cand cu concursul asta tot mai multi useri noi, cate 3-4 conturi de la acelasi IP, facute in aceeasi zi.
Editez, sa va fac trimitere (celor nelamuriti) la Punctul 25 din regulament

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

_

Nou venitii au voie sa participe. Dar, este politica formului ca o persoana sa aiba un singur cont pe DC. De aici au aparut discutiile, pentru ca au aparut de cand cu concursul asta tot mai multi useri noi, cate 3-4 conturi de la acelasi IP, facute in aceeasi zi.
Editez, sa va fac trimitere (celor nelamuriti) la Punctul 25 din regulament

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

inteleg perfect ce ai zis si sunt perfect de acord cu tot.
eu nu intelegeam "ce au fetele" de nu sunt de acord cu faptul ca nou veniti pot participa la concurs.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

urmatoarea extragere trebuia ieri(Luni)dar poate va avea loc saptamana asta

LucaDaniel -22.10.2008

povestea mea Slideshow asa sunt eu
va deranjam cu un vot se poate?
www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari

Mergi la inceput