Inca 45 de castigatori la concursul Lenor
Raspunsuri - Pagina 2
babeluta spune:
Multumesc mult pentru premiu !!!! am ramas surprinsa ca am castigat; sper sa nu fie prea tarziu
babeluta
KatyIacob spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Dragii mei, au fost tras la sorti urmatorii 45 de castigatori. Ei sunt: abramburika adriana_2008 akinom0440 alekusta Alex@Sara alge alinamarina andreea_mdm ate_09 baciuanca bitza2008 blue65 CARMENA_DIXI c.valy cosminiq Davlaura elenagrosu elenuta23 gabidaniela gabrielaene ileana iuca kandra KatyIacob Lia73 laureta madanic79 lory000 mamadenis Mercedes michela09 MilitaruT Noa Oana Stefana olga_magest olteanuanca pazza RODY77 sabinna27 siana simina_kin sweetdarling tudorcami Yvon zamfiririna Ca sa intrati in posesia premiilor va rog sa trimiteti mail la adresa concurs@desprecopii.com furnizand urmatoarele date: - Numele si Prenumele Destinatarului - Numele de membru pe Desprecopii.com - Adresa completa din Romania (inclusiv codul postal) - Numar de telefon unde puteti fi gasite in cazul in care curierul nu se descurca toate aceste date sunt privite ca STRICT CONFIDENTIALE si nu vor fi folosite de Desprecopii.com sai P&G in alte scopuri in afara acestui concurs. ATENTIE: CUNCURSUL NU S_A TERMINAT! Mai puteti participa! Accesati linkul de mai jos: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142643 O zi buna Echipa Desprecopii.com O zi buna Echipa Desprecopii.com |
gabrielamoca spune:
felicitari castigatoarelor...poate voi avea si eu noroc.....vorba cuiva de aici....unii castiga 2 premii si altii nici unul
c.valy spune:
mami draga tot dati in mine ca altii asa si unii asa pai ce sunt eu de vina?fac eu tragerile la sorti?ma inbogatesc cu acest premiu?imi prinde bine nu zic nu si pentru asta le multumesc...dar gata lasati-o moarta
va o seara placuta in continuareLucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu va deranjam cu un vot se poate? www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui c.valy mami draga tot dati in mine ca altii asa si unii asa pai ce sunt eu de vina?fac eu tragerile la sorti?ma inbogatesc cu acest premiu?imi prinde bine nu zic nu si pentru asta le multumesc...dar gata lasati-o moartava o seara placuta in continuare LucaDaniel -22.10.2008 povestea mea Slideshow asa sunt eu va deranjam cu un vot se poate? www.trilulilu.ro/deluca/3889b8d4759823/" target="_blank">prematuri esente tari |
eu iti zic felicitari !!! norocul tau a fost!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
buniv spune:
VA ROG,stie cineva sa-mi zica si mie de ce nu-mi apare mesajul postat la concursul LENOR??