Regasiri (37)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana c. spune:
Dastefa, Calin sta la desene destul de mult, nu stiu sa zic...dar cred ca daca le leg...sta vreo 2-3 ore . Ii place Lazy Town, Rory..( apropo, de unde sa iau ceva desene cu Rory- pe cd?), aia cu indienii...nu mai stiu numele...si desene pe cd- v-am mai spus parca ca m-a zapacit cu "Veronica" si "Goana dupa oul de Paste".
Mi-am adus aminte de "Rory": ultima data cand am fost cu Calin in Carrefur a vazut- in timp ce alerga pe acolo cu mine dupa el
= o masinuta cu Rory. Avea cam 17 cm si era de fapt...cu sampon ptr copii. Dupa ce se golea, o putea lua si la joaca, avea roti care se invarteau...si nu si nu sa-i iau masina.
Am zis ca hai, o iau si de-abia il bag in carut si sta cuminte
. Cand m-am uitat la pret...sa-mi vina rau: vreo 40 sau 50 ron, nu mai retin, si era din plastic, simpla
. Am pus-o urgent inapoi pe raft si l-am luat de acolo, i-am spus ca o luam daca e cuminte, cand iesim, bla bla. Cuminte n-a fost, dar a si uitat de ea, asta era ideea,
dar 50 ron un rahat de sampon ptr copii? Ce are, frate, aur, ii creste parul subit dupa el?
Maya, desenele animate imi plac si mie, nu prea am timp sa ma uit, va aduceti aminte desenele cu ciocanitoarea Woody, sau alea care erau de Craciun, cu Mosul cand fabrica jucariile...erau dementiale, acum dau desene cu batai si tot felul de ciudatenii de se sperie copilul de ele
Gata, va las .
angi_m spune:
Salut fetele,
N-am apucat sa citesc nimic din urma din lipsa de timp.
Am apucat insa sa citesc mesajul Roxanei. Drept urmare am trimis un mail pe adresa comuna referitor la desenele animate cu Roary si nu numai.
Trimit repede si revin.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Scriu repede ca doarme Iulia si trebuie sa se trezeasca.
Saptamana trecuta (duminica) am fost in excursie, fara Iulia. Iulia a stiut ca mami si tati au fost chemati la servici.
Weekend-ul acesta sunt Zilele Craiovei, ocazie cu care s-a deschis un nou parc. Inainte acolo era Lunca Jiului, situat intr-o zona locuita in special de rromi, si care fusese parasit tocmai din acest motiv.
Acum s-a facut foarte frumos, este multa paza, altfel cred ca nici nu se va pastra asa fumos.
Am pus cateva poze din excursie si de la Zilele Craiovei aici
Sunt cam multe poze si filmulete de la Zilele Craiovei. Se uita la ele cine are rabdare... multe din ele sunt puse acolo si pentru rudele si prietenii din Canada, care sigur vor sa vada cum s-au schimbat locurile astea.
Va pup si fug, ca Iulia e gata sa cada din pat

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
dastefa spune:
angi chiar am urmarit cu Daria toate filmuletele si pozele.F fain parcul.Bine ca se mai face si pe la noi ceva frumos.N-as putea spune ca noua zilele Iasului ne-au adus ceva la fel de frumos.Ba din contra au transformat ziua Sf Paraschiva intr-un balci,o mare tiganeala
ma bucur pt voi ca ati reusit sa evadati un picLa Herculane nu am mai fost de mai bine de 10 ani,dar mi-a placut mult zona
noi aseara am sarbatorit partea a 2 a a aniversarii noastre in familie cu socrii si surorile sotului.ne-am simtit f bine mai ales ca am pus si casetele video de la nunta pe care nu le mai vazusem de vreo 5 ani.si nu am uitat ca am ramas restanta cu poze de la nunta/cununie.Doar ca noi in renovari fiind avem toate pozele mai vechi depozitate prin cutii.pana le gasesc eu cred ca o sa si uitati ca am discutat despre asa ceva.Chiar si noi aveam chef sa ne uitam la pozele de la nunta,noroc ca am rezolvat cu aparatul video
fug la poezia de seara ca Daria nu mai are rabdare
Mihaela
27+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
Mirona spune:
pupici la toate,
nu prea stau bine cu timpul. so - pup pe toata lumea.
Angy - vizionat pozele/filmuletele. Baga plizz cand ai timp poeziile cu magarusul, cu Ana si cu mama. Daca poti - expliciteaza si melodia si versurile de la trenuletul muzical.
daca mai stiti careva poezii scurte pt aceasta varsta - plizzzz.
daca am timp - o sa scriu si eu cele cateva poezii pe care le stie Kara.
eventual si cele cateva cantecele. aici ar fi mai bine sa ne filmam cum le cantam impreuna. ![]()
![]()
pupam 
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
carla2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana c. Dastefa, Calin sta la desene destul de mult, nu stiu sa zic...dar cred ca daca le leg...sta vreo 2-3 ore . Ii place Lazy Town, Rory..( apropo, de unde sa iau ceva desene cu Rory- pe cd?), aia cu indienii...nu mai stiu numele...si desene pe cd- v-am mai spus parca ca m-a zapacit cu "Veronica" si "Goana dupa oul de Paste". Mi-am adus aminte de "Rory": ultima data cand am fost cu Calin in Carrefur a vazut- in timp ce alerga pe acolo cu mine dupa el Am zis ca hai, o iau si de-abia il bag in carut si sta cuminte . Am pus-o urgent inapoi pe raft si l-am luat de acolo, i-am spus ca o luam daca e cuminte, cand iesim, bla bla. Cuminte n-a fost, dar a si uitat de ea, asta era ideea,Maya, desenele animate imi plac si mie, nu prea am timp sa ma uit, va aduceti aminte desenele cu ciocanitoarea Woody, sau alea care erau de Craciun, cu Mosul cand fabrica jucariile...erau dementiale, acum dau desene cu batai si tot felul de ciudatenii de se sperie copilul de ele ![]() Gata, va las . Roxana |
Apropos de sampoanele alea, i s epusese si lu Alex pe ele pana i-am spus ca sunt pline cu sampon si daca le luam trebuie sa se spele pe cap....nici nu s emai uita la ele ( nu-i place sa o spal pe cap) desi am zis ca odata si odata o sa dau banii pe unul ...
ank999 spune:
pe toata lumea.
Dastefa sa va fie de bine petrecerile.
Angi
tare frumoase si locurile si personajele.
Maya imi pare rau da nu stiu nici un animator. Da mare petrecere aveti!
Erica se uita la scobby doo si la clubul lui Mickey Mouse. In rest tv-ul merge de decor, da la calculator vedem disverse chestii, asa ca-i dam drumul mai rar..
eu sunt tare suparat...am jumatate de cap umflata de la o masea, iar ochiul este vanat. sa vad azi dc reusesc sa-mi fac o programare dupa 18.30. Cred ca voi ajunge la 10 acasa. Se uita lumea la miine in autobuz...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
carla2005 spune:
angi_m sa nu-mi spui ca astea sunt poze din parcul Romanesti? Mie imi place foarte mult Craiova, aveam fosrte multi prieteni la facultate acolo, si la doua trei saptamani ne duceam in vizita, veneau si ei la Bucuresti la noi in camin ( schimb de experienta de), tot timpul aveam motive de chefuit si de vizitat... deobicei in camiele de la medicina stateam si mai mergeam la plimbari in Romanesti!...
Mirona spune:
am revenit.
Angy - ma roade curiozitatea - verdele din parc era narural sau artificial? de ex. ai o poza cu lucrari neterminate - acolo se vede clar cum e taiat din verde - dupa forma stalpului, a bancii - etc. Deci? si animalutele erau din verde - iedera crescuta? sau artificial?
oricum ar fi - e de laudat ca exista asa ceva si in romania noastra amarata.
nu uita de poezii- da? 
in toata harmalaia care o am acum in casa - am uitat sa ma mai si laud cu copiii mei.
Lui Raul i-a iesit deja un dintoisor - in 19 a lunii. Acum da sa-i iasa si cel de-al doilea.
Mai voiam sa vi-l laud - cum ca bebe nr. 2 mi se pare NET AVANTAJAT fata de bebe nr. 1
Are pe cine copia, are de la cine invata ... sa vedeti cum il compar cu poze din aceeasi perioada a Karei - si clar e mai dezvoltat, face niste chestii pe care Kara le facea mult mai tarziu. Sa nu va spun ce bine se tine pe picioare si cum paseste (sustinut - bineinteles).
Va pun aici poze din finele lui septembrie; poze din octombrie si ultimele bricolaje facute cu Kara.
va mai scriu doua poezii de la Kara:
fricosul
Intr-un lift, pe un covoras
Sta un pui de iepuras
Plange ca n-are curaj
Sa se suie la etaj
Gradinita
Casa mare luminoasa
Este gradinita noastra
De mama cand ma despart
Nu stiu, nu stiu ce sa fac
Stau putin si ma gandesc
Spre grupa incet pasesc
Ma asteapta colegii mei
Sa ma joc si eu cu ei.
fug la treaba si poate mai revin 
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
carla2005 spune:
Mirona ia zi tu al doilea copil ti se pare mai usor de crescut? :D ca eu ma documentez!
Mi-am adus aminte de poezi, sa va mai zic una in engleza mea de balta
One, one, one
Please cat run,
Two, two, two
The dog is after you!