Regasiri (37)
Raspunsuri - Pagina 20
carla2005 spune:
Mirona ia zi tu al doilea copil ti se pare mai usor de crescut? :D ca eu ma documentez!
Mi-am adus aminte de poezi, sa va mai zic una in engleza mea de balta
One, one, one
Please cat run,
Two, two, two
The dog is after you!
Mirona spune:
Carla - da - da -da. al doilea copil e muuuulllltttt mai usor de crescut - si d.p.d.v al stiintei tale - stii exact ce sa-i faci - cand si cum - nu mai esti stresata, nu mai esti atat de stricta cu sterilizatul, cu restrictiile la masa, cu totul.
Problema este copilul mai mare. atentia asupra lui e diminuata, el sufera, el face crize, tu nu mai ai nervi, rabdare cateodata ... etc. Acolo e singura problema.
Noi avem acum 6 -7 luni ... sper io sa fie din ce in ce mai bine. Dar pana acum ... fu un calvar. Acum mai sta si sigur pe paturica si se joaca - se mai joaca si impreuna ... dar pana acum - non stop in brate. Cu el in brate o puneam pe buda, cu el in brate alergam dupa ea la prinsa, cu el in brate mancare ... deh - o sa vezi ... sunt si parti rele - dar mult mai multe parti bune.
eu zic ca merita.
merci pt poeziile in engleza - le-am notat pe toate trei.
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
roxana c. spune:
Pe fuga:
Angi, mersi mult ptr linkuri, nu stiam de ele, foarte interesante
Carla, da, e mult mai usor de la al 2-lea bb, hai, curaj. Si....la al 3-lea e si mai usor
Poezii:
Cutu-cutu na Grivei
Mamaliga daca vrei
Daca nu, o pun in cos
Si-o dau maine la cocos
Tica, tica, tica
M-a certat mamica
C-a mancat pisica
Toata mancarica
Si m-am dus la scoala
Cu burtica goala
Un pitic atat de mic
Facea baie-ntr-un ibric
De sapun s-a-mpiedicat
si piticul s-a-nnecat
Vai, vai, ce pacat
Ca piticul s-annecat!
Dimineata mi-a murit monitorul. De tot, cu scos fum din el...etc. Si ma bucuram ca imi vor aduce unul din ala la care sa nu mai ma doara ochii. Aiurea! Mi-au adus un alt jaf.
Saptamana viitoare cica imi schimba si calculatorul. Daca il schimba tot cu alt jaf...mai bine sa-l lase asa ca macar cu asta m-am obisnuit, stiu unde sa-l gadil cand face pe nebunul.
Poezii mai am, dar nu-mi mai vin acum in minte. Daca pot, intru de acasa.
mayaione spune:
Angi am vz pozele, f faine pozele si parcul, mi-a mai schimbat putin parerea despre Craiova, eu nu suport orasul, no offense . Cea mai tare a fost Iulia cu bicicleta ei cum isi imagina ea ca e cu placa.
E bine ca ai cu cine o lasa pe Iulia si mai plecati si voi in excursii ca-n vremurile bune.
Miro ai slabit de la atata alergatura cu Raul in brate?. Kara ce mai face pe la gradinita. Noi am luat-o inapoi si a inceput sa planga la gradinita, ca nu mai vreaaaa, numai daca stau eu cu ea acolo. Azi am stat o ora pana s-a acomodat, dar tot a plans. Nu stiu cauza, nu-mi dau seama, ea care era fan gradinita. Ori vreun copil, ori dna educatoare, dar nu stiuuuu si-mi pare rau de ea dar nici nu-mi vine sa renunt la gradinita asta.
Ank cum mai e Erika?
Pup Roxana, Dastefa, Aelita si pe toate!!!!
Poezioara:
Iepurasul meu iubit,
Cine te intrece la fugit,
Ai labute mititele,
Ochisori doua margele,
Mustacioara la gurita
Si un petec de codita.
Cantecul Anei preferat:
Un catel mititel
La joaca a fugit,
Dezbracat, in halat,
Si a cam racit.
Ref:
Stranuta, hapciu,
Intruna hapciu
Si iarasi hapciu,
El a racit.
Dar acum c-a patit,
Catelul a invatat
Orice-ar fi,
Unde-ar fi,
El e imbracat
Nu mai vrea, hapciu!
Intruna, hapciu!
Nu-i place, hapciu!
S-a cumintit!
angi_m spune:
Salut fetele,
Carla, nu, nu este vorba de Parcul Romanescu. Este vorba de un alt spatiu verde, care fusese lasat in paragina din cauza locatiei sale, in mijlocul cartierului de rromi. Am inteles ca intrarea se va face cu plata, numai o zi pe saptamana sau o saptamana pe luna (aici sunt multe zvonuri) va fi cu intrare libera. Cert este ca sunt foarte multi gardieni publici, care am vazut zilele astea ca isi fac treaba. Sper sa ii tina tot asa.
Totul este verde natural. Nu este artificial. Acele forme de animale, etc sunt cresute pe niste schelete metalice, dar chiar sunt tufe naturale, care trebuiesc tunse destul de des (cred eu). S-ar putea ca pe jos sa fi pus iarba intr-un mod asemanator cu gazonul de pe stadioane, nu stiu sigur... cert este ca totul este verde natural, sunt iarba si frunze naturale, nu e plastic.
Cu greu o iau pe Iulia de-acolo, insa cand reusim sa o luam, in masina e aproape sa adoarma, e rupta de oboseala. Mai nasol este ca odata ajunsa acasa, se revigoreaza, iar se joaca, cu aceeasi vioiciune... si cand sa mergem la nani...
Maya, de cand n-ai mai trecut prin Craiova? S-a schimbat destul de mult. Poate de data asta o sa iti placa orasul
Acum poezii:
Magarusul (pe-asta am mai scris-o o data)
Magarusul cenusiu
A dat buzna - cum, nu stiu -
La tufa de trandafiri
Si s-a intepat in spini
Si strigand IHA-IHA
A mai invatzat ceva:
Cum ca trandafirii
Nu-si respecta musafirii
Papusica
Am o papusica
Mica mititica
Ii dau ceai, nu vrea sa bea
Doctorii, nu vrea sa ia
Vrea bomboane, ciocolata,
Prajituri si inghetata.
Dar decat sa-i faca rau
Mai bine le mananc eu.
Poezia cu MAMA nu o stiu prea bine, trebuie sa ma mai documentez
Poezia cu ANA este scrisa in fisierul cu poezii pe care l-am trimis mai demult pe mailul comun.
Aia cu iepurasul de a scris-o Maya o stie si Iulia, insa eu nu mi-o mai aminteam. Si mai sunt si altele, dar cred ca ar trebui sa o rog pe bona sa le treaca pe o hartie pe toate .
Cantecelul cu "Trenuletul muzical" este www.youtube.com/watch?v=J_wIStuNyH8" target="_blank">aici.
De cateva zile Iulia este fan Ariel. Ea este Ariel, Mircea este Flounder, iar eu sunt Sebastian. Ii place foarte mult episodul cu Ariel mica (mi se pare ca este partea a 3-a scoasa de Disney).
Sambata ne-am uitat de un cadou pentru ea ca de marti intr-o sapt. este ziua ei. Si ne uitam la niste casutze: era casa piticilor din Alba-ca-Zapada si mai era o casutza foarte frumoasa si mai completa la jumatate de pret. Si cand am intrebat-o care ii place mai mult ne-a aratat Palatul lui Ariel, care era pus pe un raft mai sus si pe care noi nu il vazusem.
Deja se uita mult mai atenta la desenele animate... de cand i-am cumparat carioci sta foarte mult sa coloreze... cu culorile nu i se arata deloc, nu ii placea... ii place foarte mult sa picteze...
Unde veti organiza zilele de nastere ale copiilor?
Noi facem tot acasa. Sunt in total 6 copii, parintii sunt mai multi, dar asta este, ne inghesuim acolo cum putem.
Si mai am o intrebare pentru voi:
Le mai dati lapte praf copiilor? Pana la ce varsta se da?
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
angi_m spune:
Capitol nou AICI.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal