Regasiri (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

azi fac cinste,deocamdata cu o si o prajiturica .Las pe mai tarziu lichiorul si piza.Azi facem 10 ani de la casatorie

Roxana pt lipit incearca cu folii aucolante colorate.La Daria au prins tare bine

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dastefa felicitari! Multi ani buni inainte
Unde se gasesc foi autocolante colorate?
Aelita ai si grija de tine. Cat despre aruncatul jucariilor...eu nu le arunc , dar i le iau, iar pe ea nici nu o intereseaza...
Despre povestile triste pe care le ziceti...nici macar nu pot sa-mi imaginez ca o iau razna...
Roxana hai sa facem o gradi la Miro, ca ea are cred mai multa rabdare decat noi.
Miro multumesc pt link-uri.
Maya de vreo luna as vrea si eu sa citesc ceva, da nu e timp...si nici spatiu , ca intr-o camera...dc incep sa citesc vine la mine si imi arunca cartea.
Carla si Erica minte si da vina pe David. Cand ii spun ca nu-i asa si sa se gandeasca rade si atat, iar dc ii spun ca-l pedepsesc pe David nu are obiectii, chiar ma trimite sa o fac.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

saluti,
sunt imbracata, incaltata, machiata si aranjata - vreau sa plec la posta - dar bumflea inca doarme. am de pus un colet.

Dastefa - La multi ani ! impreuna.
burtoku e bine? v-ati gandit la nume?

daca aveti cunostiinte la o firma de publicitate - apelati cu incredere sa va dea niste resturi de folii autoadezive de diferite culori. Eu tot de acolo am si cartoanele. Exista si firme care vand - adica furnizorii acelor firme de publicitate - dar habar n-am daca vand si la metru.

si ziceti ca-mi aduceti plozii pe cap? sa-i gradinaresc un pic? he he he - ce mi-ar place mie. odata si odata tot o sa ma intorc eu la aceasta meserie. om vedea.

Despre povestile triste pe care le-am citit ... no comment. Nu pot sa ma gandesc ce-o fi in sufletul celor ramasi.

no va pup - ma duc ca da deja semne.

lucrusoare de vanzare - reduceri de pret

Mergi la inceput

seturi cu foi autocolante se gasesc in librarii.Si apropo de ele Daria face la fel ca si Kara-cand are chef le lipeste cu grija unde trebuie,cand nu spune singura "nu-i nimic"

ne-am hotarat diseara sa mergem la un film-nu am mai fost de ani de zile.Sper sa nu intervina nimic care sa ne strice planurile
cat despre citit-pot sa ma laud ca de cand sunt gravi am citit vreo 4 carti gratie concediilor medicale si a insomniilor.Si cu cat mai apuc sa citesc pana nasc cu atata raman pt cel putin urmatorul an

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dastefa, La multi ani inainte! Si spui ca dai pizza? Si lichior? Mai spune ca-mi place

Sunt plina de nervi, de cand am venit si pana acum mi s-a blocat jaful asta de 5 ori , in curand albesc. Au bagat ieri un ativirus si de atunci merge total aiurea.

Trimit, sper sa nu se blocheze ca maine vin cu toporul de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

iote cat ii ceasul...dar la noi e cu o ora mai putin, da?

dastefa multi ani fericiti impreuna va dorim, ati fost la film? o maslinuta ceva?

vb de film...v-a trecut prin cap sa mergeti cu picii la cinema? ca pe mine m.a capiat dorul...si tocmai dau acu toy story in 3 dimensiuni. Maine incercam, daca e sa reziste doar 15 minute asta e. iesim si mergem in parc...voi ati fost careva?

desenat? no way..mazgaleste 15 secunde apoi arunca creioanele care-incotro

lipit? a fost mare pasiune acu...6-8 luni. Tin minte ca mergeam la restaurante cu carticica d'aia de povesti ce trebe completata cu actibildele..a fost distractiv, dar nu mai servim.

vina o arunca pe cine apuca..nu foarte des...doar cand intreb anume cine-a facut asta sau ailalta.

am plecat marti la munte, ne-am intors miercuri...era un frig de ni s-au instalat mucii la nivel confort 1. acasa n-are..de la gradi il scot cu muci vad. Sunt cativa copii care lipsesc, probabil incepe sezonul racelilor.

Mai nou cautam forme de distractie gratuite, avem biciclete iesim si pedalam, bicla lui paco are scaunel in spate pt copii, deci dam ture in tot satul, saptamana viitoare mai vin niste amici si vrem sa facem o calatorie mai lunguta in biciclete. sa plecam dimineata si sa venim seara...voi ce distractii mai oferiti copiilor in afara de jucarii si tv? daca ar fi dupa mine am umbla pe dealuri, ne-am duce la picnic saptamanal, ceva ce sa implice si miscarea corpului...

in afara de mucii razleti ramasi, ne mai laudam cu treziri noscturne(poate tot mucii-s de vina), dar se trezeste si la 5, si la 7 si la 8..iar la 8.20 trezirea finala.

aaah si ne laudam cu aruncatul olitei, am hotarat de comun acord ca suntem mari si nu mai folosim olita. Facem pipi din picioare la wc(sincer, mi-era urat de olita aia, tot la 2 zile trebuia frecata cu sapun si apa fierbinte, chit c-o spalam dupa fiecare folosire, insa mirosul...)

maine va pun/traduc una alta de prin reviste d'aci despre copii neastamparati. daca aveti si voi ceva interesant, por favor, simtiti-va libere sa impartasiti...

pupez

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata! Dormiti? Ca sa va treziti, va spun ca-i gata cafeaua. Hai, c-ati dormit destul, chiar daca-i sambata.

Am stat azi-noapte si m-am uitat la Dansez ptr tine, am fost curioasa s-o vad pe madam Columbeanu dansand, si cum la primul dans am ratat-o ca eram in baie...am stat pana la miezul noptii. Si apoi, daca tot am stat pana atunci, m-am uitat si la clasament, apoi am dat pe antena si era Test de fidelitate. Bai frate, porcarie mai mare ca aia nu este. CVum naiba sa stea ala de lemn daca aia i se ofera in halul ala? Doar daca n-are nimic in pantaloni, altfel...
Si uite asa m-a prins aproape ora 2, iar acum sunt chiauna.

Cafeaua v-am facut-o, frisca e langa, zahar....vedeti ca nu-i indulcita, puneti voi cat vreti

Gata, trimit.Va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

'neata la toata lumea! Roxana, stai linistita ca "test de fidelitate" e o emisiune regizata. In afara, ma uitam eu pe reality, aveau aia o emisiune, dar acolo cica era pe bune, totul live:D.
Eu seara nu am cum sa vad ceva ca tine domnisoara pe desene, iar eu adorm inaintea ei. In sufragerie nu am voie ca vine dupa mine si urla sa stau cu ea la desene, m-a terminat, in special, ca nu sunt fana desene, eu nici in copilarie nu prea le suportam. O rugam pe mama sa ma lase pe bulgari la filme, niciun desen. Mai mult se uita tata la tom si jerry sau altele, eu plecam.
Ank tu stii vreun animator pt petreceri copii? Se apropie ziua Anei si ma gandeam sa iau pe cineva sa se joace cu ei. Nu clown ca nu-i place Anei, altceva.
Mi-e groaza cu ziua ei pentru ca sunt 30 adulti si 14 copii, adultii vin sigur ca asa s-a practicat in gasca asta, stau si parintii si familia si tot. Unde-i bag si de unde atatia baaaani, m-au terminat. Locatia unde-i fac e mare dar are numai pt copii, pt adulti e o masa si maxim 10 scaune undeva la intrare, intr-un hol de 2 m pe 3 cred.

Mergi la inceput

multam de cafea

eu is matinala ca la 8 ii dau Dariei antibioticul dar pana atunci o pregatesc ,ii dau ei de mancare deci m-am trezit pe la 7

aseara am fost la un film dragut in mall si apoi ne-am oprit la un restaurant.Tinand cont ca pe Daria am lasat-o acasa cu maicamea nu ne-am stresat pt nimic si ne-am simtit f bine.Ne-am propus sa mai repetam macar pana vine gaza mica

ca tot zicea Maya de desene -cat stau pici vostri la calculator+tv pe zi?
noi am restrictionat la jumatate de ora dimineata si jumatate seara,ca ajunsese la vreo 2-3 ore/zi

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

am uitat ceva
Dbunny parca ziceai ca vine mama sau a ramas la Valencia la fratele tau?sa ne mai pui ceva poze cu ea daca ati facut,ca mi-a placut mult e ea cand am mai vazut-o

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput