Regasiri (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata, va dau cu intarziere si o cafea fierbinte, asa, de ora 11

Hai sa va spun ce problema am iarasi: stiti ca prin primavara am fost cu Oana la chirurgie ca avea unghia incarnata. Am fost intai ptr un picior, apoi la vreo luna si ptr celalalt cu aceiasi unghie: cea de la degetul mare. Acum...ii coace acolo, ea spune ca nu-i unghie, ca e doar langa unghie, nici nu vrea sa-i tai eu unghiile, si le taie singura....si vedeti si voi ce bine le taie.
Acum...spuneti-mi si mie, ce pot sa-i pun, am vb cu o cunostinta care-i chirurg mi-a spus sa incerc cu cloramina, dar daca are deja puroi e posibil sa nu mai dea inapoi, eu i-am zis acum sa puna o foaie de varza pana diseara, cand voi avea cloramina aia. Sa traga iar chiul de la scoala nu vreau ca a fost bolnava si sapt trecuta, acum sa lipseasca iar....of, of....nu se mai termina odata...aseara era si Calin ragusit, dimineata cand am plecat eu chipurile nu se trezise, m-am mirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cand am inceput eu sa scriu, ultrimul mesaj era al Ank-ai, acum am vazut ca au mai scris Maya si Roana.

Deci...kk lui Calin e maro, uneori mai deschis, alteori mai inchis...dar maro. Sa va spun drept...asa=l vad eu cand il sterg la fund, ca de fapt face numai pe wc si rahatul nu i-l vad, vad doar urmele Nu stiu daca v-am zis, dar am vb cu cineva sa vad daca il primeste la cresa. Zilele astea astept raspuns, dar acum cand vad ca vine acasa cu tot felul de simptome...parca-mi pare rau ca am apucat sa vb.

Si Calin spunea la un moment dat ca il doare burtica, mi-a zis vreo 2 zile, in urma cu vreo 2 luni,dar spunea exact inainte sa faca kk, si am zis ca-i de la cum se misca...in drum spre iesire, nu m-am gandit sa-i fac vreo analiza, acum sunt curioasa la Ana sa vad daca iese ceva la analize, sa ne tii la curent, Maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny, merci am sa incerc in carefur, ivan nu mai poarta scutec noaptea de luni de zile...pijamalele care le are sunt cu capse si desfac doar cateva in fata, pt ca el face pipi doar din picioare
noaptea nu s.a trezit niciodata sa faca pipi, face inainte de culcare si gata

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ank, burtica e bine, creste, merci de intrebare

eu pe dedesubt ii dau deocamdata bluza cu maneca scurta termica sau maieu, termica adica e din bumbac dar asa pufoasa pe dedesubt, sau cu alte cuvinte bluza de corp

i.am luat de la chicco niste pantofi super , frumosi si buni, piele intoarsa pe dinafara si piele moale inuntru, a stat incaltat ore intregi si sunt super aerisiti...cel mai mult m.a incantat pretul redusi de la 60 la 12 euro
imi pare rau ca nu i.am luat si alta culoare dar ma duc zilel astea

geaca groasa tot la chicco sau in corte ingles, mi s.au parut foarte bune ambele

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Sa raspund si eu la tema ank: anei ii dau maieut, maleta si daca e f frig un plover, daca nu doar atat sau maieu si un tricou cu manecuta lunga. In jos pantalonas dulbat daca e frig, daca e ca acu, nimic, sosete in picioare.
Am luat-o de la gradi, a papat tot, mi-au zis ca s-a mai vaietat ea de vreo 2 ori de burtica dar cand i-a zis educatoarea ca ea poate vorbi cu burtica si o sa-i spuna adevarul ana i-a zis "eei, v-am pacalit ca nu ma doare". Nu stiu ce sa mai zic. Adik spunea ca o doare cand vroia acasa, "vreau sa ma duc a mami" apoi "ma doare burtica, vreau acasa". Complicat cu copilasii astia, abia astept rezultatul, o sa sun pe la 2:30 sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am mai prins o clipa de ragaz

Maya si Daria a avut o faza in care spunea ca o doare burtica dar asta se intampla cans se aseza la masa si lua 2-3 linguri.Era asta vara .I-am facut o singura analiza la scaun ,nu i-a iesit nimic (desi stiu ca ar fi trebuit sa mai repet) .Acum cand privesc in urma imi zic ca a fost mai degraba o moftureala la mancare.Acum a uitat de durerea de burtica
culoarea la kk variaza f mult in fct de papa si nu stiu sa existe vreo corelatie intre culoarea scaunului si eventualii paraziti

aelita n-am apucat sa-ti spun ca mi-au placut de numai pozele cu nazdravanii tai.Acum sigur cand ti-au facut fiecare boacana in parte nu ai fost tocmai fericita dar atata timp cat ei nu patesc nimic toate devin frumoase amintiri
si un 10 de la mine pt buna organizare de care dai dovada.Eu am mari probleme la capitolul asta

la tema fixuri,manii si eu ma inscriu printre cei fericiti daca mai gasesc cate ceva de aruncat.Ce mi-a cel mai frica la acest capitol e ca ,in timp,sa nu se diminueze pana la disparitie acest " defect" si sa ne trezim in aceeasi oala cu 90% dintre cei care au mai mult de 50-55 ani si care greeeeu tare mai arunca cate ceva
cat despre mostenit diverse fixuri de la parinti pot sa va zic cum sotul meu si cele 2 surori ale lui au o trasatur comuna,un fix pe care nu stiu de unde l-au mostenit:toti trei sunt super fixati pe ordine,igiena in conditiile in care casa socrilor e un ex de cum n-ar trebui sa arate o casa de om,nu le place ordinea si curatenia nicicum iar pe soacramea decat sa o pui sa se aranjeze vreun pic mai bine o bati.E asa flagranta diferenta intre stilul parintilor si al copiilor.dar cea mai stresata de curatenie,microbi e cumnata mai mica .Efectiv o vezi cum albeste de cum intra pe poarta.Cat a stat in Italia era mai suportabila situatia dar acum ca o viziteaza mai des mi-e mai mare mila de ea.S-au mobilizat cumnatele si i-au facut o curatenie exemplara acum de curand dar nu cred ca se mai incumeta ca prea repede s-a reajuns la stadiul de cocina

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

pijamale cu totul am vazut la copii mari dar nu stiu pe unde..incearca si Carrefour,H$M,Alcampo..

eu nu i-am mai dat Sofiei ,si nici lui Andres deocamdata...sa vedem mai la iarna daca e nvoie.

eu Sofiei ii dau maieu normal.
dar mai are si body ramase care ii sunt bune,si pe afara ii mai dau,pana raman mici si apoi nu ii mai cumpar asa.
pe afara ii dau ca oricum merg eu cu ea la baie,dar prin casa nu,ca sa se poata duce singura la wc.

Roxana,da,am noroc ca amandoi se urca singuri in scaunele alea,inca le place mult,fiecare cu scaunul lui.cand au chef sa stea la masa(la cina de obicei)ii las cum vor ei.

Dbunny,da,la primark aduc multe de craciun,sa fii pe faza ca anul trecut erau multe !

pe sub pantaloni...cred ca strampi,la iarna ,nu?
banuiesc ca si la baieti la fel..nu stiu.

Roxana BRAVO ca i-ai luat sutien

pup copiii bonaviori !

Sofia nu se trezeste noaptea la pipi,si tine pana dimineata.

DAStEFA inseamna ca de prea multa dezordine s-au facut cumnatele si sotul asa maniaci pe curatenie !sunt si cazuri din astea,pe invers.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor am si eu o tema pt voi-ce fac copii vostri cand nu pot/nu stiu sa faca ceva?
Daria e stilul plangacios:daca nu poate sa faca ceva imediat inceoe sa scanceasca,daca vrea sa obtina ceva incepe tot cu lacrimi.Am tot ameniontat-o ca nu o mai ajut daca incepe cu plangaceala,dar nu pare sa se schimbe ceva.Nasa Dariei are o fata care reactiona idem cand era mica iar acum ca e in cl I imi zice ca fiecare tema se lasa cu bocete:ca ea nu poatesau ca a gresit ceva
nu stiu cat am fost de clara ca e Daria calare pe mine

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sofia se enerveaza la fel,si tipa si trage,cand nu ii iese ceva,dar de cele mai multe ori NU ma lasa sa o ajut,si daca insist,desface lucrul respectiv si se supara ca nu l-a reusit ea...
trebuie sa o iau cu tact,hai ca tin eu de aici,restul faci tu ca tu poti ,da,ia uite cum te pricepi,stiam eu ca tu il rezolvi singura !
uneori accepta si zice sa o ajut ca ea nu poate..dar de cele mai multeori tipa de neputinta,ei,nu tipa ca sa o ajut,ca nu ma sufera la ora aia ,chiar nu are nevoie de mine sa vin eu sa fac pe desteapta
si sa o frustrez
azi si-a dat bluza cu fermoar jos,ca sao ia singura-.A bagat-o apoi cu gluga in jos,adica manecile invers,gluga la fund si elasticul la gat...si chitzaia ca simtea ca e in neregula..
ii spun ca a pus-o invers.Nu stiu ce impact are la ea cuvantul "invers",ca nu il suporta,nu ma suporta si deja incepe sa pufaie sa o las in pace.si la papuci daca ii spun ca i-a luat invers,striga NU NU NU si pufaie ca pisoii ,fuge,si vine cu ei corect! daca ii spun " ei,vezi,bravo,asa se pun" iar se supara,adica de ce am observat,de ce nu tac !!!! asa ca nu ii mai zic,ii spun doar in treacat ca ii are strambi,si nu maiinsist ca o deranjeaza,o ia preapersonal..
asa cu bluza,ii zic de invers,explodeaza,pufaie...o iau uuusurel ca hai sa te ajut .NU NU NU ! reusesc sa i-o scot si ca sa nu ne suparam rau,ii arat doar maneca si mana pe care trebuie sa o baga,si ii amintesc ca desigur ca ea stie cum sa se imbrace.
in asa fel incat sa nu se simta ajutata !
ca e orgolioasa rau.

nu ma lasa sa o urc undeva,in scaunul de masa se urca singura,daca o urc,coboara si urca ea iar.
in scaunul de la masina de mult nu o urc,pt ca la fel coboara plina de nervi si se urca iar.asa ca o lasam sa isi faca de cap,apoi striga sa ii punem centurile.

dar cu chitzaiala de neputinta,e la fel,de imi rasuceste creierii cateodata.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am luat rezultatul la coproparazitologic si e negativ, mai astept coprocultura, azi duc urina si iar kk sa mai repetam. Ieri a fost f bine, nu a durut-o nimic, a mancat bine, a dormit f linistita dupa 2 saptamani de agitatie. Tusea dar i-am dat aerius si s-a oprit, probabil tot de la alergie.
Tema: Ana cand nu se descurca, se incapataneaza si incearca de zeci de ori, pe mine nu ma lasa sa ii arat, e prea orgolioasa, si daca tot nu reuseste, arunca lucrul respectiv sau il ignora dar are grija sa ma indeparteze si pe mine de langa el, nu cumva sa-l fac eu. Am observat ca la ce e ea sigura ca poate incepe sa se prefaca si ma lasa pe mine si daca ma incurc sare ea repede "uite mami, asa, ai invatat, da?". Mai are probleme la imbracat bluzitele, nu stie sa le traga pe cap. Dar pantalon, chiloti, ghetute le pune singura.

Mergi la inceput