Regasiri (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita si dbunny, aveti idee unde gasesc pijama din asta cutot cu picior, pelele sau cum ii zice, masuri mari pt 4 ani?
ca lui ivan doar in astea ii place sa doarma, si nu.i mai vin bine , ii sunt toate mici

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mi-am adus aminte: printre pozele Aelitei, era una cu copiii in scaunele, cu babetele....eheeeeei, Calin de mult nu mai suporta chestia aia la gat, de stat in scaun...nici nu se pune problema, are mancarici in fund, cum sa-mi permit eu sa-l pun acolo. De mancat singur...rareori, si atunci nu-l tine mult, se plictiseste iute. Din cauza asta as incerca sa-l duc la o cresa, ce credeti, oare s-ar mai calma si el si ar sta pe scaunel singur? Azi incepuse iar sa ma ia de mana si sa ma traga sa mergem la " ghadi". A fost ieri Ruxi pe la noi si azi intreba iar de ea, i-am spus fara sa-mi dau seama ca ea e la gradi, nu-i acasa, si a inceput si el. Nu stiu ce sa fac, cred ca as putea sa vb cu cineva si mi l-ar primi, dar ....nu stiu : sa-l duc, sa nu-l duc, daca nu-i va placea, sau va raci des, nu l-as mai duce, clar, si imi este teama ca o mai pun si pe cunostinta aceea sa intervina degeaba( ca sa mi-l primeasca), plus ca mai mult ca sigur ca va trebui sa dau "atentii " sa il primeasca( si sunt in gaura cu banii) Of, chiar nu stiu ce sa fac, ma gandesc ca vine Craciunul, la gradinita e alta atmosfera....voi ce ma sfatuiti?

Ma duc sa ma uit la pozele Roanei, parola e aceiasi la mailul comun? Daca nu pot intra, strig sa-mi dati parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor va pup

am citit tot dar nu cred ca apuc sa va scriu acum prea mult.Noi suntem in renovari si vreo cateva zile am avut calculatorul parcat .Evident ca nu am terminat si nici nu vom finaliza prea curand asa ca mi-am inghesuit calc intr-un colt in camera unde dormim

eu sunt bine,am fost la eco si e totul ok.Bebelina e foarte miscareata ,mult mai activa decat era Daria in burtica

Daria e tot cu tuse,nu vrea sa-i mai treaca deja a inghitit o groaza de siropuri si ceaiuri.Cred ca o tratez in continuare cu indiferenta(tusea)

am de raspuns la cateva teme ce le-ati mai discutat pe aici.Sper sa reusesc maine

Mihaela 25+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dayanara eu am pipait una(o pijama) la Carefour, au pana la 5-6 ani insa eu lui Dani nu i-am luat...din cauza de eventuala scoatere a scutecului de noapte. E nasol sa-l schimb cu totului daca face pe el, sau daca se trezeste noaptea la faca pipi e nasol sa-i dezgolesti spatele ca au fermoar in centru de la gat pana la putza, dar nu suficient de jos, zic eu...in fine, erau la vreo 11-12€

dastefa tusea cand intra sta vreo 2 saptamani. Numa la plamani sa nu coboare. Sanatate multa va dorim

roxana hai nu te baga in butoi ca acusi vine vara

aelita si dayanara ca tot vorbiram de craciun si ornamente...am luat de la Primark niste prosoape decorate cu mos craciun dementiale. la 3€ prosopul de mana, sau set de 2 pt bucatarie si tot acolo i-am luat maieuri...ocazie cu care propun tema: ce poarta copiii dvs sub bluzita cu maneca lunga??

Eu imi aduc aminte ca anul trecut in iarna, avand inca scutec mi-a fost usor sa-i mai dau body pe el, insa anul asta am trecut la maieuri...am luat vreo 2 tip bretele si 2 cu maneca scurta...pe sub pantaloni ce le vom da? izmene?

maya nu ne-ai spus ce-are ana la burtica...e mai bine?

Dani e mucos nitel, vad ca raspunde bine la Aerius, probabil ca este alergie la umezeala, ca la altceva nu cred...si chiar si asa mucos avem de gand sa cutreieram tara...maine mergem la munte si stam 2-3 zile iar in weekend la mare undeva aproape de Valencia aeroport caci duminica vine mamaaaa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Da....am reusit sa intru in butoi cu totul...

Dastefa, ma bucur ca totu-i bine, sa vezi ce repede va trece si vine si bebe...v-ati gandit la nume sau inca sunteti in tratative?

Maya, ce face Ana, e bine?

Dbunny, eu le dau maieu pe sub bluza, si noaptea, pe sub pijama idem. La cei mici, la Oana...eheheeeei...alta poveste, ma cert cu ea sa-si ia maieu dar nu vrea, poarta bustiere sau...mai nou...chiar sutien. Are ceva acolo...ce sa bage, si n-am avut ce face si i-am luat un sutien, ca "toate colegele au", e frumusel foc, ma gandeam ca nu-i place, ca-i cu burete, altul n-am gasit nr.cel mai mic, dar cand l-a vazut mi-a spus ca " ce daca are burete, asta e ideea", ca la ora de sport, cand se schimba, se falesc cu...care le are mai mari M-a busit rasul cand am auzit, dar aduceti-va aminte, nu eram mandre si noi la varsta ei? Adevarul e ca te simti cam ciudat cand vezi ca fetita ta, careia parca ieri ii schimbai pampersul, acum e domnisoara in toata regula, nici urma din bebelusul care era.

Si fiindca m-am pus pe povestit, n-am raspuns in intregime la subiect: pe sub pantaloni ii dau sosete daca sta in casa sau ciorapi lungi daca iesim afara( acum, cand e frig)Cel putin deocamdata, peste cativa ani chiar nu stiu ce poarta baietii pe sub pantaloni, nepotul meu e clasa I si tot ciorapi lungi are, nu gasesc pe nicaieri sa pun o poza... sunt din aceia tricotati, si se gasesc in diverse culori.

Gata, ma duc la culcare.

Am uitat sa va spun ca am vb cu acea prietena care o cunoaste pe sefa de la cresa, sa vad daca poate sa il primeasca pe Calin, acum...sa vedem ce raspuns primesc. Am inteles ca-s aprox 30 de copii intr-o grupa, asa sunt si la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

incerc sa mai rezolv din restante cat mai doarme Daria

la capitolul dinti stam cam asa-Daria are dantura destul de alba,bine nu albul ala stralucitor dar nici galben nu pot spune ca e.Nu are pete,nu sunt tociti.Ne spalam pe dinti de regula odata pe zi ,seara inainte de culcare.Se "spala" ea prima si apoi noiA invatat si ea sa scuipe pasta din gura si scuipa acum de nu suntem bucurosi,pana pe pereti
intr-o seara eram rupta de oboseala si bucuroasa ma m-am putut in sfarsit aseza in pat eram deja pe jumatate in lumea viselor.Si deodata Daria "mama nu am spalat dintii".Simteam ca mai degraba rup o bucata din mine decat sa ma scol din pat dar cum era sa-i spun ca nu e nici o nenorocire daca sarim o seara peste spalatul pe dinti.Si m-am ridicat...

s-a trezit dar mai revin ca-s in concediu

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

fete cucuiete si sper ca azi sa treaca ploile.
Tema: noi puratam pe sub bluzita body maieu/tricou pe care il descheie singura la pipi, ca altfel avem mijlocul gol, iar afara purtam deja strampi pe sub pantalomi, iar acasa doar sosete.
Dastefa ma bucur ca sunteti bine si spor la treaba.
Dbuuny sa aveti calatorie placuta si fara muci. Si zici ca vine si mama ta. Super!
Maya ce face Ana?
Carla voi sunteti mai bine?
Roxana las ca asa eram si noi cand au inceput sa ne creasca
Dayanara da burtica ce face?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Hai ca va dau eu tema de tema: ia aruncati o privire si spuneti-mi si mie ce culoare are kk copiilor vostri. Eu nu mai stiu ce sa cred, pediatra zice ca e in functie de ce mananca. Ana face un bej zic eu. Inainte facea un maro, acum e bej. Dar intr-adevar papa numai mancare cu piept de pui, banana, chestii deschise la culoare. Analiza nu am luat-o inca, i-am dus si pt o coprocultura azi sa le incerc pe toate. Azi dimineata mi-a zis iar ca o doare burtica, a facut kk apoi a zis ca nu o mai doare nimic. Nu a mai vomitat deloc, de mancat ar manca orice, dar nu o mai las. Ma dispera cu un danonino, dar nu-i mai dau nimic pe baza de lapte sa vedem daca a fost de vina laptele, dr zice ca e intoleranta la lactate. Ma gandesc si la giardia, desi nu da semne, iar dr ei a zis ca nu pare copil cu paraziti la cum se prezinta. Sau o fi o gastroenterita ceva. La gradi ieri au fost doar 4 copii, restul bolnavi acasa, deci e posibil sa fi fost un virus de colectivitate, unii cu burtica, altii cu febra, tuse etc. La sange am renuntat, am dus-o dimineata dar era in fata ei o fetita de 3 ani jumatate si mi-a rupt inima cum tipa si plangea si o tineau acolo. Ana lasase buza si si-a dat seama si a inceput cu vreau afaraaaa, nu mai vreau si a cedat tacso si a plecat cu ea ca el nu chinuie copilul etc si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro stiu ca ai avut si tu un episod d-asta cu bebelina, cat a tinut-o? Acuza dureri de burtica sau numai voma? Ana mai zice ca o doare si capul. Tu ce analize i-ai facut atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetele,

Imi pare rau de bolnaviori si sper sa le treaca tuturor repede repede.

Multumim de aprecieri. a fost super frumos si la petrecere, dar NEBUNIE. multi copii, parinti asemenea. dar el s-a simtit super si picii la fel.

Pe motocicleta nu se da singur. il ajuta tati de la spate dar important e ca tine ghidonul drept si se descurca cu acceleratia care e la mana. i-am cumparat-o mai mult pentru ca emrita ca pret si asta o are pana creste mare. si e adevarata nu de jucarie, la banii astia luam uan electrica deci a meritat.

Am vazut poze cu aelita si copii, super frumosi toti. Miro si Karina e super frumoasa si asta mic e rupere. mor de dragul vostru.Sper sa ajung curand la Timisoara si promit sa ne vedem.

De kokorina nimeni nu mai stie nimic? s-a suparat pe noi?
Koko, mi-e dor de tine.

Va pup pe toatele

Mergi la inceput