BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Si eu sunt programata pe 17 dar a ramas de la clinica sa imi comunice ora.Am sunat acum 2 zile si mi-au zis ca programarea este pe 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor, scuze ca nu am vrut sa va tin in suspans.
Am facut HSG la Sanador, ca aveam abonament de la servici si aveam vre-o 10-20% reducere.

A fost muuult mai bine decat la Giulesti! La Giulesti m-a chemat la 7 dim nemancata si m-au tinut pe holuri pana la 11, toate fetele tremurau de frica ca auzisera povesti de groaza, NIMIC adevarat, da daca tot aveam timp de povesti....
Procedura in sine a durat 3 min, nici macar nu m-a durut cine stie ce.
Porma m-au mai tinut internata, n-aveam nimic, da asa era procedura.

La Sanador m-am programat la 6 seara si la 6.30 eram inapoi in masina spre casa! Nu am avut nici o reactie adversa dupa.

Asa ca Miky, du-te linsitita, dupa o sa razi de emotiile pe care le ai acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si eu am sunat sa ma programez..dar nu mi-a zis in ce zi..doar ca o sa ma sune , dar ca ma include sigur si pe mine...hmm

ruxandrab..si tu?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, va invit la o prajiturica facuta de mine aseara si la un paharel de suc sau de vin. Astazi implineasc 28 ani si declar si z1 . Luna asta ma pun pe treaba cu analizele si poate data viitoare cand vine dr, voi avea o prima intalnire cu el.
Sa aveti o duminica placuta si serviti cat vreti ca este de unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Bitza20, la multi anisi un cadou. Unde venim?Sau ai rabdare si te sarbatorim si sambata viitoare.Buna prajiturica, mai ales ca e de casa.Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Multumesc mult Cristiama pt incurajari, sper sa rad si eu de emotiile mele! sper sa-ti spun dupa HSG, ca am stat mai putin ca tine!!
Bitza, LA MULTI ANI! SA FII FERICITA, IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE! Hai ca te astept sa facem HSG, ca nu scapam ! Unde-s 2 putere creste si nici frica n-o sa ne fie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

Buna fetelor, va invit la o prajiturica facuta de mine aseara si la un paharel de suc sau de vin. Astazi implineasc 28 ani si declar si z1 . Luna asta ma pun pe treaba cu analizele si poate data viitoare cand vine dr, voi avea o prima intalnire cu el.
Sa aveti o duminica placuta si serviti cat vreti ca este de unde

La multi ani!Uau ce tinara esti.....

Nu stiu daca in Sv sunt aia in stare sa faca o hsg,fereste-te cit poti de spitalul ala.Du-te la Iasi la Cuza,ca o fac bine.Cauta un dr. din Iasi daca nu ai,iti faci internare de zi si la 13 ai plecat.

Succes!

Mergi la inceput

Sa va zic ce am facut la eco.

Nu prea bine,dar merg inainte.

Am un folicul de12/11 in z4 de stimulare,estradiol 64 si endometrul 6.Mi-a zis ca am uter usor marit si pare a fi fibromatos.Pina acum nimeni nu ma zis ca as avea uter fibromatos,dar pina la urma pe fisa de obs nu a scris asa ceva.Ma rog....
Mi-a maritdoza la 300ui si de aseara fac si orgalutran.

Oricum nu am fost prea incintata de modul de organizare,pt ca la tel nu mi-au spus ca voi face eco la ora3 si asa am stat degeama pina la 3,pe la 3 jumate am facut eco si pe la 4.30 a iesit si drPoiana sa vada despre ce e vb.Partea cea mai grea a fost ca la ora aceea mi-a prescris orgalutran,la clinica nu aveau,era weekend nu puteam face comanda nicaieri.Pina la urma am rezolvat-o,dar intr-un stres si o alergatura de nedescris.

Deci,in ceea ce priveste partea romaneasca a clnicii,aceeasi dezorganizare si stat pe la usi.Imi pun toata speranta in profesionalismul dr. greci,caci pina la urma de ei depinde daca foliculul meu va la locul lui.

Doza mi-a ajustat-o Dr. P impreuna cu dr. Balea,desi eu cred ca nu era necesar si ca nu mai scot eu nici un folicul.Vom vedea miine,cind ma duc din nou la eco,estradiol si lh.

Asadar,pt mine e f clar ca nu mai trebuie sa ma gindesc la ce as putea eu,pt ca nu mai pot si sa stau cuminte la rind pt donatoare.

Fetelor care sunteti mai tinere nu va speriati la voi e mult mai simplu pt ca raspundeti la tratament,insa tu printes-o dai batai ,nu mai pierde timpul ca valoreaza mult mai mult decit un ade fiv.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

Misa, eu zic ca esti bine pt ziua 4 de stimulare,eu am avut un folicul in ziua 7 iar in ziua 9 il aveam si pe al doilea
Parerea mea este sa-ti pastrezi increderea si sa-ti faci analiza abia la finalul procedurii.
Bafta multa in continuare!
Sunt cu ochii pe tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TRISTA45

Misa, eu zic ca esti bine pt ziua 4 de stimulare,eu am avut un folicul in ziua 7 iar in ziua 9 il aveam si pe al doilea
Parerea mea este sa-ti pastrezi increderea si sa-ti faci analiza abia la finalul procedurii.
Bafta multa in continuare!
Sunt cu ochii pe tine

Sper ca asa sa fie,cum spui.Drept e ca nu am facut niciodata monitorizare atit de devreme,insa fata de data trecuta cind aveam endo6 in z8,acum sunt mai bine.

Culmea e ca,,,Catalina a avut ea dreptatein foliculul meu depe dreapata,desi intepaturi simteam in stinga.

Doamne,daca ar mai aparea macar 1 folicul,atunci pot sa zic ca am hiperstimulare

Mergi la inceput