BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)
Raspunsuri - Pagina 20
catalina2307 spune:
misa - eu sper sa mai produci ceva....eu in z4 am avut vreo 7-8 foliculi si pana la punctie am mai produs vreo 12. Ok, vorbim de alte numere dar ca si idee de la prima eco pana la ultima au aparut schimbari. Pentru endometru te invidiez. :)
Eu cred ca ai asteptat nu pentru ca era Dr. Poiana ocupat sau te-a neglijat ci pentru ca atunci cand se modifica dozele mai intai se consulta si cu Dr. Diakoumakos. Asa ca probabil ai asteptat sa se ia legatura cu dumnealui si sa decida ce faceti in continuare.
In ceea ce priveste medicatia, nu stiu ce sa iti spun. Daca te-ar fi pus sa cumperi inainte si ai fi aruncat banii pe fereastra, iar nu era bine. Nu prea stiu nici ei cum vor decurge lucrurile....
Nu incerc sa le gasesc o scuza ci ma gandesc ca si eu la ultima stimulare m-am trezit ca am nevoie de merional in ziua in care toate farmaciile au liber de la imparatie asa ca mi-a crescut tensiunea la 45 pana am gasit.
Hai mai fa 2 oo acolo, stim ca poti, fa un hei rup.
coltul meu de rai
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 misa - eu sper sa mai produci ceva....eu in z4 am avut vreo 7-8 foliculi si pana la punctie am mai produs vreo 12. Ok, vorbim de alte numere dar ca si idee de la prima eco pana la ultima au aparut schimbari. Pentru endometru te invidiez. :) Eu cred ca ai asteptat nu pentru ca era Dr. Poiana ocupat sau te-a neglijat ci pentru ca atunci cand se modifica dozele mai intai se consulta si cu Dr. Diakoumakos. Asa ca probabil ai asteptat sa se ia legatura cu dumnealui si sa decida ce faceti in continuare. In ceea ce priveste medicatia, nu stiu ce sa iti spun. Daca te-ar fi pus sa cumperi inainte si ai fi aruncat banii pe fereastra, iar nu era bine. Nu prea stiu nici ei cum vor decurge lucrurile.... Nu incerc sa le gasesc o scuza ci ma gandesc ca si eu la ultima stimulare m-am trezit ca am nevoie de merional in ziua in care toate farmaciile au liber de la imparatie asa ca mi-a crescut tensiunea la 45 pana am gasit. Hai mai fa 2 oo acolo, stim ca poti, fa un hei rup. ![]() Catalina coltul meu de rai |
Cata,nuuuuu.Am asteptat sa termine de consultat o gravida(sau mai multe) si dupa ce s-a uitat pe eco a sunat-o pr dr. Balea si cu ea s-a consulat si in privinta mea si in in cea a altei doamne.Nu mai conteaza eram si eu f stresata ca vroiam sa ma intorc acasa in acea seara.
Chestia cu dozele e perfect cum ai spus si tu.Dr D s-a gindit si mi-a spus cva nu are rost sa cheltui prea multi bani cu stimularea,pt. ca raspunsul meu va fi acelasi.
Chiar e bun endo in z4?Of daca spuneti si tu si Trista poate mai fac un galbenus 2 acolo.
Oricum sunt bine si nu am gindit nici o sec. ca nu voi face ET
catalina2307 spune:
Daca e bun endo pt z4? Io daca as mai avea endo ca al tau as da petrecere. :)
Cu chiu cu vai scot un 8 dupa 12 zile de stimulare...
coltul meu de rai
ruxandrab spune:
Neata!
Gata ! vine ziua z... m-au sunat:sambata pe 17 oct la 13.30.
lalala13
si tu?
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
fireyes spune:
Misa, hai ca mi-am trezit interesul, scuze ca eu am pierdut un picut sirul, dar poti sa-mi zici si mie, pe scurt, de ce reactionezi asa slab la stimulare si ce tratam ai primit acum? nu de alta, dar cred ca ne tinem de mana...![]()
pisic77 spune:
Misa, hai ca e bine pentru zi 4 de stimulare cu doza mica.
Si mie mi s-a marit numarul de foliculi cam prin zi 9. In zi 3 de stimulare aveam 10 si in zi 9 erau 16. Daca ti-a si marit doza sigur vor mai aparea unul sau doi, asa ca fruntea sus si tinem pumnii