BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)
Raspunsuri - Pagina 18
Cocolyso spune:
Miki nu iti fie teama de HSG, e o durere suportabila si eu am facut de doua ori.
Catalina, iarta-ma ca te intreb ai inceput sa faci ceva investigatii legate de trombofilie sau altele recomandate de medic?
Desi nu am mai mers la clinica, va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
catalina2307 spune:
Cocolyso - da, am facut toate analizele posibile si imposibile. Autoimune, genetice, trombofile. Tot. Pt boli rare, pt boli mai des intalnite cred ca si pt boli inexistente :).Toate bune.
Plus tratament de sustinere / preventiv, clexane, bla bla. Nu exista ceva neacoperit.
Cu tine ce s-a intamplat? De ce ne-ai parasit?
coltul meu de rai
bitza20 spune:
Daca tot se vorbeste de HGS, ma bag si eu in seama
, bineinteles cu un
de fresh pt toate fetele
.
Cristiama, unde ai facut BSG ca ai fost asa de bine tratata?
Pysypisi, la Ominiclinic se fac HSG?? n-am stiut, am intrebat acolo dar...acum imi aduc aminte ca nu mi-au dat un raspuns clar. Cred ca cel mai tare frica imi este de spital si de conditiile de acolo decat de procedura in sine, daca doare...doare asta e, va trece, trebuie sa o fac si pe asta, dar peste conditiile din spital si sictirul personalului nu pot trece si mai mult asta cred ca ma faces mai aman. Daca as stii o clinica privata in zona...zau ca m-as duce luna asta, ca la prima intalnire cu dr sa am lectiile facute.
Pupici din aia mici ![]()

pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 Daca tot se vorbeste de HGS, ma bag si eu in seama de fresh pt toate fetele Cristiama, unde ai facut BSG ca ai fost asa de bine tratata? Pysypisi, la Ominiclinic se fac HSG?? n-am stiut, am intrebat acolo dar...acum imi aduc aminte ca nu mi-au dat un raspuns clar. Cred ca cel mai tare frica imi este de spital si de conditiile de acolo decat de procedura in sine, daca doare...doare asta e, va trece, trebuie sa o fac si pe asta, dar peste conditiile din spital si sictirul personalului nu pot trece si mai mult asta cred ca ma faces mai aman. Daca as stii o clinica privata in zona...zau ca m-as duce luna asta, ca la prima intalnire cu dr sa am lectiile facute. Pupici din aia mici ![]() |
Da Bitza,am facut o data la Omini si o data la maternitatea Elena Doamna,sa stii ca si cele de la spital au fost super dragute,nu stiau ce sa-mi faca...si nu au vrut sa primeasca nimic.Si se mai face si la cabinetul particular al doamnei dr.Ivona Lupascu(vizavi de Bila).Acum ai de ales,dar iti garantez ca si la spital a fost exact ca la particular diferenta a fost doar de bani.
Mult succes

noname spune:
Da Catalina.........placut , placut cafeluta mea.....dar tot ceri in alta parte. Cred ca a fost cam amara.
Mai fetelor, mie mi s-a intamplat ceva ciudat ......asta este OFFTOPIC ......scuze. Mi s-a sters de pe desktop mesenger si niste fisiere. oare de ce? Ajutati un om sarman cu o explicate ca eu sunt bata in ale calculatorului.......

Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
miky007 spune:
Catalina, deci sunt datoare o ciorba, da sa nu-mi ceri de burta, ca se fierbe greu si "Lia" nu poate sa stea asa mult in bucatarie! ![]()
Cristiama, unde ai facut HSG, te rugam spune-ne si noua!!! Vreau si eu sa ma imbrace in halat cu floricele, 
pysypisi spune:
Buna dimineata fetelor,poftiti la cafeluta
...haideti... repede,acum cat este calda,care nu vrea cafeluta am si laptic si ceiut si capucino si tot ce vreti.Poftiti...poftiti...
Cocolyso spune:
Catalina, e un lucru bun ca analizele sunt ok, poate totusi a scapat ceva, doza de clexane, nu stiu;sunt sigura ca esti pe maini bune si dr din Grecia cauta cauza.
La mine, sotul meu pana in ianuarie nu vrea sa facem fiv si am zis ca nu are rost sa incurc medicii.
In ianuarie vedem ce cale apucam.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
ruxandrab spune:
Buna dimineata!
Am sunat azi la Biogenesis si mi-au spus ca vor suna saptamana viitoare ca 10 este sambata si ca programarile se vor face pentru vineri sau sambata adica 16 sau 17 oct.
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png
catalina2307 spune:
Ce fete generoase, care mai decare cu oferta mai bogata.
Coco - nici nu se pune problema, mie mi-au dat Clexane preventiv, imediat ce s-a pozitivat testul mi-au repetat analizele sa vada daca doza este ok, analizele au iesit bine deci am eliminat si cauza asta.
ruxandra - asa stiu si eu,pe 16 sau 17. Nici eu nu stiu la ce ora dar sigur am sa fiu la clinica.
coltul meu de rai