BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)
Raspunsuri - Pagina 17
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky007 Misa multam, m-am mai luminat, vai de mama mea de printesa nestiutoare. Pai si eu cred ca voi trece direct la FIV, ca la varsta mea inseminarile cred ca nu au prea mari sanse de reusita! Si atunci pt FIV tre sa fac aceasta HSG,avand in vedere ca nu mai e nevoie de intalniri intre ovule si gigei pe trompete, am inteles bine? ![]() ![]() |
Nu prea.Cam toti dr cer HSG sa vada daca nu ai hidrodalpings,adik o inflamare a trompetelor care cam omoara embrionii.asa ca nu o mai coti ca nu scapi de ea.Programeaza-te in z 7 de ciclu si gata in 2 ore ai plecat acasa.
misa_21 spune:
Iaca ca plec si eu
Stiu ca imi tineti pumnii,asa ca pe miine seara cu noutatile...
Va pupacesc 
cristiama spune:
Fetelor, fiecare cum crede cu inseminarile da eu am ramas insarcinata din prima si din a 3-a inseminare. Am pierdut sarcinile, dar mi se putea intampla oricum.
Misa, si ca sa-ti creasca un pic curajul eu am facut 2 HSG, la prima m-au speriat fetele dar la a doua a fost floare la ureche.
Prima a fost la Giulesti, cu rezultat fals pozitiv, adica mi-a iesit buna o trompa care nu are iesire in uter!
La particular dai un ban DAR: curat, frumos, halatel cu floricele la alegere. A durat toata analiza 30 de min in care: m-am schimbat, mi-a pus branula in caz ca patesc ceva, am asteptat vre-o 10 min sa vina dr, mi-a facut analiza cu anestezie locala, mi-a bagat lichidul - asta nu e placut, dar nici cine stie ce, 2 poze, schimbat inapoi, discutie cu dr, platit si ajuns la masina.
30 de min! Cat de rau poate fi?
miky007 spune:
Misa, 'nteles , sa traiti! nu o mai cotesc, ma duc direct spre HSG! Ce bine ca va am pe voi sa ma luminati si pe mine!
Cata , sa stii ca erau bune sarmalele mele!!!
Da acu nu ti le mai dau , ca tre sa merg la HSG si o sa fiu foarte ocupata cu analizele.
Apropo, am culturi col facute la sf.lui martie, tre sa fac din nou ? Sa le fac odata cu PAPS? Secretia vag. am facut-o joia trecuta si e ok n-am nimik
Mii de multumiri 
catalina2307 spune:
Pentru histero, da se repeta. Nu se accepta mai vechi de 2-3 luni.Si nici nu ar fi bine.
coltul meu de rai
miky007 spune:
Cristiama, multumesc de incurajari. tre sa o fac si gata. SI eu tot spre privat o sa ma indrept, da nu stiu inca, daca la Medlife sau CMU, ca poate imi da si mie un halat frumos! ![]()
Tu unde ai facut-o? In afara de secretie vag ai mai facut ai alte analize?
miky007 spune:
m-am lamurit Cata, le fac pe amandoua si cultura si PAPS odata, dar sarmale nu mai vezi !!! Cel mult o ciorba de zarzavat!![]()
![]()
catalina2307 spune:

Buna si ciorba.
Nu ma supar eu asa usor.
Pe mine ma enerveaza prostia, fudulia si sindromul scroafei suite in copac.
coltul meu de rai