BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)
Raspunsuri - Pagina 16
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Ia vezi cum faci tu poate te apuca si o diaree asa pe sistem nervos. Catalina coltul meu de rai |

Numa io stiu cit sufar aici in tacere si tu te iei de nervii mei

misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pysypisi Fetelor ati citit,nu sunteti incantate???? |
Era clar ca se va rezolva.Pai eu care deja sunt in focurile foliculilor crezi ca m-am speriat prea tare???Uitece intepaturi am ba pe stinga ,ba pe dreapta.
Acum lasind gluma la o parte e o veste buna si mai ales linistitoare!
noname spune:
Buna fetelor!!!
Dar ce aveti mai? Cafeaua mea nu fuse buna? De ce o cereti in alta parte?
Vreau si eu sa fiu 
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
miky007 spune:
Aloooo, fetelor a fost buna cafeaua mea? Am facut-o suficient de dulce? Printesa Lia se straduieste, sa beti voi cafea buna!
regina misa, ti-au luat-o foliculii la trap? te inteapa cand pe stanga cand pe dreapta? ai grija sa dai bine pe sticla maine la monitorizare!
pysy , multumim pt articol, totul e bine cand se termina cu bine!
Cata, sunt varza! nu pricep chestia asta cu HSG !
Lumineaza-ma! Daca faci IUI, se introduc gigeii "spalati" cu ajut. cateterului, prin colul uterin, direct in uter cat mai aproapre de ziua ovulatiei, sau chiar la si imediat dupa ovulatie. E corect ce zic sau sunt pe dinafara? Ce legatura au atunci trompele sa fie permeabile cand procesul de inseminare se desfasoara in interiorul uterului? Lia e in ceataaaa!!! 
misa_21 spune:
Mai frate ce rasfatate suntem!Care de care sa faca cafeaua mai buna!
miky,ma bag eu un pic pina apare Catalina.
Numai la fiv nu ai nevoie de trompete pt intilnirea sperm su oul se face artificial.La inseminare iti introduce sperma prelucrata in uter,dar pt ca spermatozoizii sa intilneasca ovulul acestia tre sa ajunga in trompeta.Corect?Se intilnesc in rompeta,stau la cioace vad carea pe care se plac se lipesc si coboara in uter cu tot cu mostenitor.
De aceea e nevoie de hsg,sa vada daca trompele sunt permeabile,a.i. sa fie posibila fecundarea.
Nu stiu ce intentii ai,dar nu pierde timpul cu inseminari,caci vei ajunge regina ca si mine din printesa daca mai pierzi timpul.![]()

catalina2307 spune:
noname - buna si a ta da io vrut de printesa. Sa vad ca da si ea ceva.
miky - te-a lamurit misa.Si sunt de aceeasi parere. Nu pierde timp, nervi si bani cu inseminari. Oricum faci stimulari, oricum platesti, oricum sansele sunt mici. Eu am facu una si mi-a ajuns. Cum crezi tu ca este mai bine, dar parerea mea ramane aceeasi. Iti trebuie noroc porcesc la IA.
coltul meu de rai
miky007 spune:
Misa multam, m-am mai luminat, vai de mama mea de printesa nestiutoare. Pai si eu cred ca voi trece direct la FIV, ca la varsta mea inseminarile cred ca nu au prea mari sanse de reusita! Si atunci pt FIV tre sa fac aceasta HSG,avand in vedere ca nu mai e nevoie de intalniri intre ovule si gigei pe trompete, am inteles bine? 

miky007 spune:
Multumesc Cata pt raspuns, am dat cafeaua, ce mai poftesc fetele, ca se rezolva imediat, primul venit primul servit!
Siguur o sa ma bage direct la FIV, avand in vedere ca sunt juna prima, hehehe am 41, 1 luna si 1 zi![]()
![]()
Atunci ramane intrebarea HSG fac au ba? Nu mi-e frica de durere, ci sa nu fie ceva ascuns pe acolo care sa nu iasa la secretie sau PAPS si sa dau in alte belele!
O ciorbita, o varzica , o fasolica batuta ceva? Sau va fac iar cafea?![]()
![]()
![]()
catalina2307 spune:
Poti sa dai si sarmale ca histero tot faci. Tu nu citisi mai sus ca omu' ala nu sta la discutii fara histero?
coltul meu de rai